Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naruto!, my LUV
Anime-Club Forum > Detaliat > Naruto
Pages: 1, 2, 3, 4
encount3r
nu imi vine sa cred cat de misto poate fii serialul asta, inca sunt undeva in prima jumatate cu episoadele si parca nu as vrea sa vad mai mult de unul pe zi .. pt a dura cat mai mult.. ce pot sa spun are cam tot ce mi-am dorit vreodata.. povestea este de rpg uri, caracterele se dezvolta in fata noastra invatand super tehnici si in acelasi timp incercand sa lumineze si mintea privitorului cu expplicatii despre anumite concepte japoneze.

E bestial.. bate gun graveul si love hina pe departe..
Urfe
Mi-a placut la inceput.. dar devine prea plictisitor. Prea tras de par... prea lungit, fara motive.
naruto2004
Urfe sunt curios sa stiu cite episoade ai vazut si pe unde esti cu actiunea. Eu am vazut tot ce a iesit pina azi si pot afirma cu mina pe inima ca e suppppppper - nu stiu ce gasesti tu plictisitor la serialul asta, ar fi bine sa argumentezi.

Encount3r stai linistit ca inca vreo 3 - 4 ani de acu inainte ai la ce sa te uiti. Serialul asta are resurse pentru a depasi DB in poveste cit despre actiune e perfect, nu stiu ce ti-ai putea dorii mai mult. Pe mine unu ma fascineaza technicile de lupta acele jutsu-uri. Deocamdata suntem in plin razboi si putem vedea in episoadele ce urmeaza o adevarata lupta intre un Hockage si doua mituri ale orasului de origine ale lui Naruto. Va las pe voi sa ghiciti. Imaginativa ca ce ati vazut pina acum au fost doar lupte intre pusti care invata arta ninja. Cum ar putea fi o lupta intre cei mai mari luptatori - maestrii ai acelei arte.

Si asta vrei sa zici tu Urfe ca e plictisitor!! Scuzama dar trebuie sa te contrazic, am vazut multe animeuri dar asta e departe de a fi plictisitor. Poate ar fi bine sa te mai uiti inca odata la el.

In comparatie cu DB nici nu prea am ce compara Naruto ii da clasa lui Goku. Cit despre realism, sazicem ca Naruto are si el partea lui de poveste dar mie unul mi se pare mai "veridic" - sa zicem ca re mult mai multe aspecte imprumutate din traditii japoneze decit DB.
Kataracta
Urfe, sunt de acord cu naruto2004. Si eu am vazut toate episoadele aparute pana acum si am citit si manga-ul care este mult mai avansata cu povestea. Acum poate depinde de gusturi dar ar trebui sa incerci odata sa te uiti la tot ce a aparut sa vedem daca iti schimba parerea.

Naruto2004 vrei sa sti continuarea biggrin.gif Cum se termina bataia si ce urmeaza dupa? Ce se intampla cu Gaara? Cine este de fapt Jiraiya (cel care l-a invatat pe Naruto tehnica sumonarii - sau cum se zice tongue.gif) Crede-ma ca sunt multe lucruri care urmeaza sa vina. Povestea din manga este mult mai inainte decat cea din anime pentru ca mangaul a incepus sa fie difuzat cu un an inaintea animeului (daca nu ma insel)

Pentru cei interesati uite un site cu toate episoadele si tot ce a aparut din manga pana acum: narutoFan
encount3r
urfe.. pacat ca ti-ai pierdut rabdarea... sunt sigur ca te-ai grabit totusi cu concluzia.. iar faptul ca este prelungit nu este asa deranjant cand ai episoadele toate gramada pe hard..

Vreau sa va spun ca melodia de la inceput e criminala iar cand apare naruto pe "come on" ma ud toata:) eh glumeam cel mai rau caz ma ud tot dar chiar imi place cum e realizata. Jutsurile sunt superbe si intrigile dintre pusti baga sare si piper indeajuns sa nu stii care e urmatoarea miscare.

Ziceai de DBZ naruto2004, stii care e singurul efect la care exceleaza dbz ul .. incarcarea personajelor cu energie, o chestie care zic eu ca nu ar fii greu de realizat dar toti se feresc de ea.. Daca ati jucat voi final fantasy 7 sau 8 eh cam asa magii as fii vrut sa vad intr-un serial.. sper sa ajunga baietii cu jutsurile peacolo.. deocamdata am vazut ep cand s-a rupt sealul lui naruto(16) iar pana pe la 20 sunt cateva episoade geniale!!! cam pe la 22 am ajuns deocamdata si daca nu aveam inca un examen idiot.. nu ma mai miscam de langa el!
.johny
serialul e misto dar urfe are dreptate serialu este lungit din ce in ce mai mult ...am vazut tot ce a aparut pana acum, ....imi aduce aminte intro oarecare masura de dbz (unde tot la fel se intampla ......erau reluate scene de 2,3 ori in fiecare episod..)
Demiurgus
Naruto e un serial de actiune bun. Tras de par nu e (cate anime-uri nu sunt trase de par?), plictisitor probabil de pe la episodul 30 si asta pentru ca luuuuuungesc povestea doar de dragul de a mai scoate niste episoade in plus. Daca o tin tot asa o sa ma apuc de citit manga-ul.
Kataracta
Demi, crede-ma ca nu rezolvi nimic daca te apuci de citit manga-ul. Si aici tot cate un capitol pe saptamana este lansat si cam este echivalentul unui episod. Ca sa nu mia vorbim ca inca nu s-a ajuns undeva unde sa se intrevada un sfarsit.

Dupa parerea mea o sa mai tina mangaul pe putin un an si animeul pe putin 2 ani. Anime-ului ii trebuie cam un an ca sa ajunga cu povestea in punctul in care este manga-ul acum tongue.gif
encount3r
un punct bun.. prelungirile sunt chiar dezavantaj pt serial... oare chiar creeatori aia nu is dau seama ce fac.. hai sa le scriem hai sa facem o parada ceva:) am vazut faze repetate de 2 sau chiar de 3 ori.. nu stiu ce sa zic.. nici sa te uiti cu mana pe mouse nu e o afacere.. HAI sa facem ceva:) care e mai japonez peaici?
naruto2004
Kataracta credema ca am si eu toate capitolele din manga aparute pina acum, dar citesc doar capitolul ce corespune episodului tocmai vazut, nu vreau sa-mi stric placerea de a mai vedea episodul urmator. Supsnsul e mult mai mare astfel.

E drept si eu ma cam inervez cind vad ca se reiau scene din episoade anterioare, dar trec repede peste asta. E drept orice anime de succes e tras de par ca sa lungeasca seria. Personal as fi foarte dezamagit daca seria s-ar termina subit pentru ca lumea in care se desfasoara actiunea e fascinanta, si sa zicem chiar daca Naruta sau oricare alt personaj ar disparea ar fi altele care sa devina "main personage". Ceva de genul DB cind Gogu dispare pentru o lunga perioada de timp.

Kataracta - daca nu ma insel cu actiunea din anime comparata cu manga suntem pe la 116 - 118, iar manga-ul e mult inainte la 203.

Encount3r e adevarat jutsu-urile sunt superbe - sa vezi insa la ce fel de jutsu-uri se va ajunge, pe mine unul m-a fascinat Lotusul cu cele 7 trepte ale sale. Lupta intre cel ce la realizat si Gara a fost cred cea mai frumoasa scena de lupta corp la corp vazuta vreodata iar muzica din fundalul sonor din acel moment a fost geniala. Cred ca acele scene ar fi de Cadru pentru orice program ce-si promupune sa difuzeze anime. Cu astfel de scene ii va atrage si pe cei mai inraiti combatanti anti-anime.

Da energia personajelor din DB e mare dar eu nu nu-mi aduc aminte sa fi fost explicata atit de detaliat precum in Naruto.

Tehnicile specifice fiecarui luptator sunt aproape unice in Naruto, fiecare persona are ceva care-l deosebeste de ceilalti, fiecare are un har spre o anumita tehnica de lupta sau un jutsu. Numarul mare de astfel de personage si gama foarte mare de tehnici si jutsu-uri e fara precedent intr-un anime.

Demiurgus - daca ai urmarit cu atentie probabil ca ai observat ca pina pe la episodul 30 se poate vrobi de o prima serie Naruto iar ce urmeaza dupa e cu totul altceva, dupa acet episod parca regizorul si scenaristul sunt altii. Poveste de acum inainte abunda de informatii cu caracter divers, sunt prezentatae in ansamblu aproape toate personajele, techinicle utilizate de ei, ceea ce pina acum nu prea s-a intimplat pentru ca personagele aparute erau mai putine. Eu cel putin asta l-am gasit ca motiv pentru tragerea lui de par atit de mult.

encount3r e simplu cind vezi mai multe episoade odata, sa judeci un regizor pentru ca reia scene in mod repetat, trebuie sa intelegem insa ca unii (ca mine) urmares cite un episod pe saptamina, cum apare, la fel probabil se intimpla si cu publicul japonez. DEci o reamintire a citorva scene nu o vad ca pe un lucru chiar atit de inervant incit sa ma faca sa scriu regizorului pentru un astfel de detaliu.

Mai japonez cred ca poate fi oricare avind in vedere ca translatoare pe net sunt destule.
Urfe
Am vazut pana la 5x sau 6x. Ceva in jur de 60. Luat atat de la z-kun, cat si de la un coleg.

Am aceleasi senzatii ca si la DBZ in unele momente. Se pierde cursivitatea de multe ori. Asta mi s-a parut... ca are un OST bun si ca scenele de lupta sunt bine facute? Da, adevarat. Dar plictisitor, pentru mine, tot ramane.... Sunt franturi care nu imi plac.

Si doi, sunt gusturile mele.. eu mi-am spus parerea. Daca ar fi tinut-o cum a inceput...

Plictisitor din punctul meu de vedere devine de la inceputul testului.
naruto2004
Episoadele cu testarea intradevar ca unele nu au fost prea reusite, dar adut-ti si tu aminte cum e cind dai un exam atit de important, cind in balanta e viitorul iar de el depinde citiva ani din viata sau poate chiar viata insasi. S-a mers mult pe latura psihologica la un moment dat iar trialul cu luptele intre adversari nu a fost altceva decit o prezentare a participantilor la examen. Ce ai gasit tu atit de plictisitor? Faptul ca la un moment dat in mijlocul luptei primeai informatii suplimentare despre personajul respectiv? E tipic pentru toate animeurile cind e actiune in plin sa-ti dea astfel de informatii suplimentare.

Aduti aminte daca ai vazut cumva Oliver ( ala cu fotbalul ) acolo un meci de fotbal dura vreo 10 - 15 episoade. Aia zic si eu plictiseala ca sa nu zic de DB unde luptele sunt lungite ca ciunga aia de o rumega unii. Asta e plictiseala, nu o lupta ce dureaza maxim doua - trei episoade.

Da-mi numele seriei de anime ce ti-a placut cel mai mult si am sa-mi pot explica atunci de ce te plictiseste Naruto, altfel am sa continui sa presez.
encount3r
Hehe, Naruto2004 .. excelente puncte ochite.. aroape ca oricine ar vedea ceea ce s-a scris peaici ar sari in fata televzorului/monitorului sa vada cu ochii sai despre ce tot vorbesc oamenii astia aici.

Acum Urfe.. clar nimieni nu iti poate impune punctul lui de vedere, dar cateva argumente te-ar putea face sa reflectezi asupra propriei tale opinii despre ceva.. poate te-ai grabit intr-o afirmatie pe care nu vroiai sa o faci:)P

Acum incerc sa ma uit la Love hina pana la capat sa il pot sterge ca nu mai am loc deloc:), dar daca la inceput mi se parea interesant acum sunt pe la ep 10 si mi se pare cea mai mare balarie posibila.. parca m-as intoarce sa mai vad un ep din naruto yummy dar.. what must be done must be done!
Urfe
Eu am vazut destul din Naruto (pana la vreo 60 si ceva nu ajunge?)... m-a entuziasmat la inceput, dar pentru mine 60 de episoade deja inseamna prea mult. Si daca tot l-am vazut pana la 60, cred ca e destul de clar si ca nu m-am grabit..

Cam atat, pana la urma topicul este 'my LUV'. Punct pentru moi.

Serii preferate: NGE, GITS SAC, RahXephon, SM....
naruto2004
encount3r sti si tu cum e bate fierul pina-i cald. romanul e statornic si atita insista pina obtine ce vrea.

Urfe eu totusi ramina la opinia ca nr de episoade e irelevant in a adecide dacao serie e buna sau proasta, plictisitoare sau nu. De asemenea eu zic ca animeul Naruto a fost pur 100% pina pe la episodul 30 dupa asta e cu totul alta mincare de peste, avem deaface cu totul altceva. Iti sugereza sa urmaresti Inu Yasha care a ajuns pe la 140 de episoade si inca reuseste sa ma mai tina lipit de monitor. Asta pentru ca dupa sfirsitul unui ciclu de actiuni sau ma rog sa-i zicem un quest urmeaza citeva episoade intermediare si de regula plictisitoare sau fara importanta in desfasurarea actiunii ulterioare dar la scurt timp dupa asta se reintra intr-un nou ciclu sau o noua provocare pentru personaje. Mie unu mi se pare mult mai interesant acest gen de abordare sau desfasurare a unei povesti decit finalurile unde ori mor toti sau toate personajele ori se sfirseste acea lume.

NGE mi s-a parut interesant dar ce s-a facut din final m-a dezamagit profund, despre GITS SAC pot spune doar o fi el bine lucrat dar "much to boring for me". RahXephon e intradevar superb iar finalu e genial spre deosebire de NGE. Cu toate astea vad ca preferi seriile cu tenta dramatica si finaluri ciudate. Seriile astea sunt la un alt nivel fata de Naruto si ca atare renunt sa te conving. Totusi ai gria astfel de serii iti pot insufla idei de moarte prematura, mai combina-le cu ceva hazliu, gen GTO, mai nou Maburaho.....
encount3r
Am anjuns in sfarsit la testul chunin respectiv la preliminariile pt etapa a treia, am vazut deja cateva meciuri deci sunt in jur de ep 40.

Asadar am vazut cu ochii mei schimbarea de la 28 incaoce, clar este un alt fel de naruto.. mult mai dezvoltata latura psihologica, fiecare personaj, fie el principal sau nu este detailat pana in cel mai mic amanunt, au atata viata in ei incat incepe sa iti para rau cand unul :nagativ: si-o ia pe coaja.

Insa suspansul este acelasi ca in primul episod, iar daca ai plecat pana la baie sa stropesti trandafirul si ai uitat sa dai pauza, in alea 5-10 minute in care ai lipsit ai pierdut deja sirul povestii.

Plictisitor.. ?? cum zicea van dame intr-un film mai vechi: "au pariat gresit!

Filmuletu asta imi place mai mult decat seinfel smile.gif, la naiba vreau mai mult!!
naruto2004
Encount3r vei avea mai mult !

Producatorii lucreza acum si la un film. Exista deja pe net un treiler la acest film. Cei ce l-au vazut spun ca sunt cam dezamagit de el. Dar stii si tu cum e cu treilerele, de multe ori te poti insela. Sa asteptam iesirea filmului ca sa putem decide.
z-kun
am vazut ep 71 azi dimineata...

hokage level battle-ul devine foarte interesant. Poate acum pentru o scurta (sa speram cat mai lunga) o sa dispara umpluturile... Au bagat foarte multe 'fronturi' deodata, asa ca oriunde s-ar continua, ramanem in 'actiune'

plus mi se pare ca OSTul este foarte bun si contribuie mult la feeling...

(am OST-urile naruto 1-2)

vreau sa mentionez ca URASC ending si openingul actual :wink:
encount3r
hehe, am facut si eu maraton, am ajuns la 70 si in cateva minute o sa il savurez si pe 71.

Super hokage asta batranel, mie nu prea imi place de orochimaru are skiluri prea ciudate. Sper sa si-o oa in freza.

Dabea astept sa vad broasca aia mare in actiune.. hehe lovely jutsu

Iar opening si ending.. well cred ca mi-au placut primul prea mult incat nici unul inafara de acela nu ma tine cu ochii in el..

naruto2004 ziceai ceva de filme de lung metraj.. eh da ar merge si inca unu lung de vreo 3 4 ore, fara pauze si fara reluari oh ieaah:) bring it on
naruto2004
Ce bine de voi eu abia luni am sa-l scot ( ep 71). Oricum daca ati observat ca si in mai multe animeuri mai nou predomina un rau destul de ciudat. Ma rog sa zicem ca personajul negativ e oarecum prezentat intr-o latura romantica. El nu e un rau inascut ci unul devenit print-o conjunctura. Presupun ca pina la urma si acest Orochimaru ni se va dezvalui de fapt ca nu a fost el asa de rau pe cum pare. Ma intreb deasemenea cind se va sfirsi acest rozboi iar Orochimaru va disparea ce personaj malefic va mai aparea. Pina acum la modul cum Orochimaru reuseste sa-i controleze pe toti e genial avind in vedere scopul urmarit de el.

Vremuri interesante se anunta pe aici. A luat cineva in seama faptul ca e posibil sa vedem si o lupta sau un turneu pentru desemnarea unui succesor la functia de Hokage?! E clar ca nici unul dintre eroi nu ar avea inca pretenti pentru asa ceva dar poate senseii lor da. Mi-ar placea sa-l vad pe Kakashi intr-un turneu adevarat. Dupa luptele din prima parte a seriei mi se pare ca nu a aratat tot ce poate. Cel putin ultima tehnica ce i-a dezvaluito lui sosuke e super. Ma intrb ce ar mai putea ascunde.

Visam ! visam ! dar la ceva frumos.
encount3r
http://orangeday.net/kakashi/quiz/

de curiozitate.. care v-ar prinde bine? pe mine m-au scos drept sakura:))

guess its ok hehe not too much chakra though ;(
Demiurgus
De vreo 3 episoade au inceput sa se agite iar lucrurile. Sa vedem cat o s-o tina asa smile.gif In episodul 69-70, nu mai tin minte exact care, Orochimaru face pe smecherul si convoaca 3 ... lazi. Am vazut ca doua dintre ele contineau pe primul hokage si al doilea hokage. Asta inseamna ca a treia lada continea pe al treilea hokage sau al patrulea sau ..... ? o_O

La quiz-ul ala am iesit Kakashi, heh.
LArSON
sasuke here:))

Kataracta
Demi stai sa vezi ce urmeaza in batalia aia smile.gif

Cat despre quiz, he he he, eu am iesit Naruto biggrin.gif
naruto2004
Si pe mine m-a scos tot Naruto.

Kataracta hehe sunt multe batalii inca. Mie unul mi s-a parut interesdant faptul ca si Hokage foloseste un jutsu "sumoning" . Personajul nou aparut pare ceva interesant, sper sa ni se dezvaluie adevarata lui identitate. Oricum finalul episodului 71 e foarte interesant, dar pe mine m-a cam debusolat, in ce priveste identitatea lui Orocimaru. Jutsu-ul la care facea referire in final Hokage o fi intradevar real sau e doar o replica modificata a lui Orocimaru. Aspectul fizic sau mai bine zis imperfectiune desenului la un moment dat dadea impresia unei schimbari de forma a acestui persona, dar n-as fi crezut ca e ..... Daca intradevar e asa e interesant, chiar foarte interesant.

Sa asteptam raspunsul saptamina viitoare.

Ps: Mi-ar placea sa vad si parerile voastre dar de preferinta fara sa cititi in prealabil manga-ul ca astfel nu are nici un farmec.
encount3r
hehe, am un prieten care a reusit sa iasa hinata la quiz smile.gif), lovely girl, deja am reajuns la ep 30, la a doua vizionare.. nu s-a schimbat absolut nimik imi place chiar mai mult decat prima data.. nu imi vine sa cred:)

acum la subiect.. voua ce personaj va place cel mai mult?

mie pe departe imi place de rock lee cel mai mult!
naruto2004
sa fiu cinstit imi place Naruto dar trebuie sa recunosc ca sunt si alte personaje care imi plac. Dupa Naruto as putea spune ca Kakashi sensei, si de ce nu chiar acel profesor care l-a invatat tehnica "sumoning". ERa dea dreptul simpatic, cum urmarea gagicile la scaldat. Cred ca era cel mai funy profesor. Posibil sa-l revedem cit de curind intr-o lupta.

Rock Lee e de admirat, cred ca e singurul care nu are nici o trasatura specifica clanului din care provine, a obtinut totul prin munca asidua.
Demiurgus
Umm ... nu-mi place sa ma repet daaaar: "Asta inseamna ca a treia lada continea pe al treilea hokage sau al patrulea sau ..... ? o_O" smile.gif

Personaj preferat ? Mai multe: Shikamaru, Rock Lee si Kakashi.
encount3r
chiar ma ce era cu a treia lada.. smile.gif parca au zis la un moment dat ceva legat de faptul ca hokage old man asta de acum ar fii al patrulea.. desi parca ar fii al treilea..smile.gif cand o sa ajung din nou la 70 iti spun sigur:)) mai am ceva pana acolo, sau cred ca o sa explicei ei cumva pe la sfarsitul bataliei ce s-a intamplat.

Am vazut ca titulul episodului 72 suna cam asa: The Hokage's Mistake - The True Face Under the Mask, cu alte cuvine era un genutsu ceva.. o iluzie optica.

naruto2004.. tu si cu revistele tale.. am cautat si eu manga ul dar am gasit doar cateva episoade.. pe la 110 incolo.. chiar mi-ar placea sa o citesc si pe partea asta.

Cautam pe net dupa ceva poze cu ei.. si am gasit tot felul de joponezi imbracati precum caracterele din film.. sunt curios daca oamenii chiar gasesc asa ceva de cumparat peacolo:) that'll be fun.

In rest ramanem in priza pana cand mai apare ceva.. dar mult mai dureaza pana mai apare cateunul:(((
naruto2004
encount3r aici gasesti manga-ul de la primul pina la ultimul episod scos pina acumadica 205

http://www.narutocentral.com/index.php?id=...mangascans.html
ptz
pai evident ca din al 3-lea cosciug trebuia sa iasa al 4-lea hokage...cred ca si de-aia sa chinuit atat the third sa anuleze edo tenseiul...si asa abia poate sa le faca fatza primilor 2 nu neaparat ca schil dar sa trebuiasca sa lupte si cu the 4th care ii era ca un fiu cre ca era prea greu pt batranel(sentimental vorbind).

[spoiler:b2e52f7d24][color=#FFFFFF][/color]dak nu vrei sa afli nu citi dar ai intrebat biggrin.gif

nu va fi nici un turneu pt al 5-lea hokage ...jiraya refuza postul si o cauta pe tsunade ce-a de-a 3-a eleva a lu the 3rd si a 3-a sage (alaturi de orochimaru si jiraya)...vom avea a female hokage biggrin.gif

[/spoiler:b2e52f7d24]
encount3r
s-ar putea sa ai dreptare.. auziti dar totusi al patrulea hokage a murit cand l-au sealuit astia pe kuby? parca asa o cheama pe nine tails, in manga deja batalia asta s-a terminat nu? naruto, am incercat sa intru pe pagina aia de mangauri si nu prea ma lasa sa iau mai nimic deacolo, imi da broken links.

Nu imi vine sa cred ca o sa moara orochimaru meu din batalia aia.. iar anbu astia puteau sa fie si ei putin mai schmecheri si sa intre sa-l ajute.

Chiar ca e altfel cand nu mai ai toate episoadele gramada si trebuie sa stai cate o saptamana dupa continuare sad.gif( bine macar ca incepe scoala asta idioata.. poate trece timpul mai usor..

Sasuke nu stiu de ce dar am impresia ca o sa se dea cu orochimaru rau de tot..
naruto2004
in noaptea asta am scos si eu 72-ul si azi dupamasa am sa-l savurez.

Nu stiu voi ce spuneti dar mie unul mi se pare una din cele mai reusite serii de anime facute in ultima vreme. O multime de personaje cu un story foarte interesant. Totul e sa nu fie abandonat sau sa se termine subit din lipsa de idei. Prevad ca ne vom distra inca vreo 2 - 3 ani deacu inainte cu Naruto. N-am citit manga-ul si nu-l voi citi decit la final.

Encount3r daca vrei iti trimit prin email cite un capito in fiecare zi. Daca esti la RDS ti-l trimit daca vrei tot pentru ca acolo nu sunt contorizat de provideru meu de cablu.
encount3r
sal naruto mersi mult, sunt si eu tot la rdsnet si nu suna rau ideea de a avea si manga=ul acasa, oricum daca ai probleme cu transferul lasa, stiu cum e de la o vecina care se zbate in 500 mb si inafara de irc nu poate face mai nimic.

Since cum spuneam si la inceput cand nu vazuusem decat o mica parte din episoade, inca sunt de parere ca e cea mai tare serie posibila si imi vine greu sa cred ca o sa mai vad ceva atat de bine desenat/distractiv/inteligent combinat cu actiune si aventura, intr-un singur film.

Am vazut deja de doua ori toate episoadele, cea mai buna parte mi s-a parut a fi bataia de pe pod cu Zabuta si Haku, a avut si drama si actiune si putin umor s-au depasit la toate nivelele, genial, cel putin eu mi-am surprins niste sentimente foarte placute, (si nu faceam nimic indecent in acelasi timp). La cap actiune insa lupta dintre hinata si neji, si cea dintre lee si gaara mi s-au parut best of. Iar hokagelele.. il iubesssc, de cand incepe sa alerge spre inamic pana ajunge are trei patru jutsuri date.. deja realitatea mi se pare plictisitoare..
naruto2004
Transferul in reteaua lor nu e contorizat asa ca as putea trimite fara sa ma gindesc de trafic. Cred totusi ca cel mai bine ar fi sa le punem undeva pe un FTP de rds de unde sa le poata lua si altii care le vor. Astept propuneri.
ptz
Acum 2 ore am terminat de luat toata manga ... o sa ma si apuc sa o citesc pt ca sunt f f f curios sa vad cum evolueaza povestea.

Cea mai jmekera bataie in anime mi sa parut de departe cea dintre gaara(cel mai frumos desenat personaj imo)si rock lee ... momentele in care lee lovea si gaara era mereu cu un pas in urma nici macar nu putea sal urmareasca cu privirea au fost geniale.Cat despre lupta dintre hokage nici nu mai am ce sa zic...supertare.Alt personaj care imi place f mult cum a evoluat este orochimaru care iar mi se pare desenat supermisto...dar si evolueaza f frumos de la bine la rau...sunt f curios dak el este the main villain toata seria.
Demiurgus
Si eu m-am apucat de citit manga-ul. Episoadele ies prea greu smile.gif Asta seara il termin de citit.
naruto2004
mai baieti stati linistiti si lasati magaul in pace va stricati toata placerea si suspansul animeului. Mangaul e misto dar de citit dupa ce iese fiecare episod. Daca-l citi nu va mai avea nici un farmec si n-o sa va mai placa pentru ca stiti ce va urma.
Kataracta
Am de facut un mic anunt pentru cei interesati

Pe 21 august 2004 v-a fi lansat in Japonia un film cu Naruto.

Titlu in japoneza:Daikatugeki!! Yukihime Ninpoujyou Dattebayo

Titlu in engleza:It's the Yukihime's ninja arts book!!

*in engleza Yukihime s-ar traduce "Snow Princess"

S-au dat foarte putine detalii despre acest film pentru ca producatorii vor sa pastreze suspansul si anticipatia tongue.gif

Mai jos este posterul filmului pentru cei interesati
Demiurgus
La cat de popular e Naruto ar fi fost chiar suspect sa nu scoata macar 1 film smile.gif

Interesant manga-ul, mai bine realizat ca anime-ul. Naruto2004 nu regret ca am citit manga-ul, acum imi pare rau ca nu m-am apucat mai devreme.
ptz
a aparut deja 73 raw...tre sa apara acum versiunea bakasan si in cateva ore anbu-aone ... YEY !!!
encount3r
misto misto, uite vesti bune in sfarsit, in afara de asteptarea asta super prelungita de la o saptamana la alta dupa episoade oh boy mai bine il terminau pe tot odata.. Sincer deja naruto nu prea mai are rival.. nu mai e nici un anime care sa se ridice la inaltimea lui..

Mangaul e dragut, imi plac la nebunie efectele de miscare din poze dar nu se compara cu animeul.. sincer nu au nici in chin nici in maneca un a cu alta.. e totul prea rezumat in manga.. intr-adevar face bine lectura lui ca sa intelegi unele chestii mai bine dar lipseste viataaaaa

Astept Anbu si AnimeOne releaseul pare mult mai bun decat a lui baka, baka nu inseamna idiot? smile.gif well inca nu am vazut nimik cu 73 astept astept..
chibimox
yey .. am ajuns si eu "la zi" cu Naruto 10x to Kata si Seby. La zi insemnand ca am vazut pana la eps 71, ieri am carat 72 si az dimineatza am vazut ceva pe canalu animeOne de 73. Da nu l-am vazut prea bine ca :
--- You have been kicked from #animeone by den628 (No @find during the first 24 hours after release or on unreleased episodes, one hour ban.)
asa ca astept cu nerabdare sa-l iau.

Despre serie : am zis-o de la inceput ca mi se pare o combinatie foarte reusita intre actiune si comedie cu o coloana sonora care imi place foarte mult si cu o grafica placuta. Altfel zis e un DBZ mai bun biggrin.gif:D:D:D .. Partea buna proasta e cu asteptatu biggrin.gif:D .. e primu anime la care ma uit si la care tre sa astept sa picure episoade .. si ma macina incet incet

PS .. bine ne-ai gasit Ptz
ptz
a cam lancezit topicul asta smile.gif

Well azi am vazut ep 76 ... flashbackuri si se pare ca actiunea incepe ep urmator cant wait ...
naruto2004
@ptz nici in ep77 nu e multa lupta pe cum sperai tu. Tocmai l-am vazut si pot spune ca Naruto se incalzeste greu dar si cind o face e bestial.

S-ar parea ca ceva lupta va fi doar in ep78.

Oricum au cam inceput sa traga de par actiunea, lupta dintre Hokage e mult prea mult prelungita, cred ca suntem la acelasi moment de vreo citeva episoade, ar fi timpul sa se termine odata momentul ala.
ptz
Pai totul se intampla simultan sunt mai multe batai care au loc in ac. timp...cred ca dak vezi episoadele unul dupa altul si nu din sapt in sapt nici nu iti dai seama ca e tras de par smile.gif
naruto2004
Un nou intro si ending, sound goooooood !

Hm din pacate nu am gasit inca un release al Anbu asa ca am scos bakasan si pot sa spun ca de data asta au cam dat-o in bara, vreau sa zic la encodare. Calitatea imaginii nu e tocmai buna si nu de putine ori apar o gramada de cubulete pe ecran.

Cei ce vor sa-l descarce le recomand sa astepte ANBU release.

Si acum despre episod. In sfirsit vedem o lupta calumea. Insa ce se anunta pentru episodul 79 e chiar mai interesant. Nu vreau sa va spun prea multe celor care inca nu l-ati vazut insa vreau sa va zic ca a sosit mometul in care Naruto si Gara mai fac si altceva nu doar sa vrobeasca.

Sfirsitu episodului 78 va aduce in atentia tuturor un personaj pe care l-am vazut doar in primul episod.

Va las pe voi sa ghiciti despre cine e vorba.

Ps: Hristos a inviat !

Va doresc sarbatori fericite la toti.
CS-LAND
Yep naruto rulez...Am vazut pana la ep 35 deoarece nu mai am de unde sa le dld... daca are cineva ep 36+(inclusiv 36) ANBU AONE nu Bakasan sau alte prostii.. plz vreau si eu. Stau in BUC
ptz
am io naruto 1-51 toriyama si restul anbu...intra pe hubul romanesc de anime si acolo sunt mai multi care au naruto la zi.

Cat despre episodul 78 in sfarsit ceva actiune...openingul si endingul reusite imo...iar personajul a mai aparut si in alte ep. nu doar in 1.

Totusi este doar o transformare nu personajul in sine wink.gif
naruto2004
ai deptate ptz dar in primul episod era prezent mai mult, in celelalte i se facea dor o amintire. Oricum ce va urma proabil va fi o lupta intre titani. Dupa cum ai vazut pina si Sasuke era mirat de progresele facute de Naruto. Am impresia ca Naruto dezvolta multe din technicile lui chiar in timpul bataliilor, incercind tot felul de combouri. Ma intreb oare ceva aduce nou jocul cind va iesi. Daca o tine tot asa are sanse sa depasesca pina si FF.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.