Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Manga Personalizate
Anime-Club Forum > Forum > Anunturi
neomaster117
Nu am stiut unde sa introduc acest topic, asa ca l-am pus aici la anunturi, desi este cam prematur. Eu chiar as vrea sa fac proiectul o realitate. Acum fac un fel de studiu de piata si as vrea sa stiu daca ar exista cineva interesat sa cumpere asa ceva daca as face.

Ideea e destul de simpla: firma mea ar pune la dispozitia cumparatorilor un numar de povesti manga deja facute din care sa aleaga una sau mai multe, in care vor fi trecute o versiune ANIMEizata a pozei trimise de ei prin mail, cu numele ales de ei (adevarat sau pseudonim ales). Depinzand cum merge afacerea as putea sa extind la introducerea voastra in povesti in care participati cu personaje cunoscute ca personaje secundare ( ar fi ceva probleme cu copyright-ul). M-am gandit sa pun accentul pe shounen, dar ar fi si cateva pentru copii, adulti sau iubiti de ce nu. Sugestii sunt bine venite bineinteles.
Pretul ar fi in jurul a 25-30 RON cu taxe postale, cam cat se plateste pe o manga in engleza. Manga-urile vor fi facute fie de un artist autohton, fie de un mangaka japonez (daca reusesc sa conving unul).
Reactive
deci, tu ce vrei sa faci?
Shinigami Kid
i ist brain blocked


BUMP
stx6
"firma mea ar pune la dispozitia cumparatorilor un numar de povesti manga deja facute din care sa aleaga una sau mai multe, in care vor fi trecute o versiune ANIMEizata a pozei trimise de ei prin mail, cu numele ales de ei (adevarat sau pseudonim ales)."
Deci sa inteleg ca vrei o poza cu poveste?
Baka man
Cred ca vrea sa spuna ca are cateva manga-uri deja realizate. Sau ca vrea sa faca. Sa zicem cu Scufita Rosie.
Si pe urma vine un amator, trimite o poza cu el, artistul il deseneaza in versiune manga(anime) si fata lui e bagata in locul fetei Scufitei Rosii (sau a bunicii, depinde cum prefera).

Daca ideea ta este egala cu ce am inteles eu, daca pretul ar fi de doar 25-30 ron, daca acele povesti ar fi decente si nu idiotice sau invers, shoujo-uri, si daca versiunile "ANIMEizate" nu ar arata varza, eu zic ca ai avea sigur succes.
kene
Hmm, eu nu as vedea asta tocmai o afacere. Daca tot ai idei si timp, mai bine te apuci sa faci scenarii de manga/anime si le vinzi smile.gif decat sa te obosesti sa realizezi ce ti-ai propus tu.
Shiva
Adica sa zicem , daca fac comanda, trimit poza cu mine, apar ca personaj manga intr-o poveste , nu? Asta am inteles eu.

I'd buy one. Just for the heck of it xD Chiar vreau sa vad unde se ajunge cu ideea.
BotoseL
Frumos ar fi sa trimiti poza, eventual un scenariu, si sa se faca o manga dupa ce ai scris acolo, lasand cat de cat mana libera pentru decor, detalii desenatorului.
Chiar as fi interesat de asa ceva mai ales ca din cand in cand ma apuca sa scriu si as putea sa fac o poveste despre mirificul, extraordinarul si anume eu.
cool.gif
Botan
Nu, mai frumos ar fi sa-i faca un manga cu mai multi care vor transformati in personaje biggrin.gif

Dar sa spun si ce vroiam sa spun, cred ca se vorbeste degeaba aici, ca nu cred ca o sa se intoarca autorul topicului.
BotoseL
Si daca nu se mai intoarce ? lasa ca noi dezvoltam ideea, si intr`un final gasim si desenatorii, si ne facem noi un manga, sa se numeasca "Anime Club". Avem prietenie, povesti de dragoste, invidie, ura, gelozie, prostie, raca, veniri, plecari, il avem pe nasul "IL Coyote".
Actiunea se petrece intr`un club deschis tuturor celor care vor sa vina, unde owner e Coyotu, barman il pun pe Reactive, ca si asa il doare in cot de ce zice lumea, oricine isi spune off`ul e tratat cu "Aha, da, cum zici tu! Ce, vrei un sfat? Ia sfoara asta, pa!"
DJ normal, febletea mea Rammy, are o voce in karaoke de nu te poti opri din ... ras smile.gif ( peace bro, sti doar ca sunt adevarate capodopere ce mi`ai trimis).
Portari ne trebuie cineva mai mare asa, ii pun pe LoneWolf si Kobra.
Ma rog eu vad clubul asta ceva gen ca ala din Hikaru no Go, unde juca Akira Toya, dar poate sa varieze (scoatem bosorogii din poza).
Aici avem zona de jocuri, de Go, de diferite activitati, unde lumea poate desena in voie, unde ideile se impart.
Moama cat e de scris si totusi suna interesant smile.gif Suna totusi a Utopie.
Reactive
e misto ca aici deja a ajuns o dezbatere cu privire la ce a vrut neomaster117 sa zica. Ne imaginam diverse outcome-uri, si asteptam raspunsul final de la neomaster. La final, neomaster, ar trebui sa dai un premiu celui care a ghicit.
rogueman999
@BotoseL:

http://forum.anime-club.ro/forum/Fan-Ficti...mona-t1737.html

Done by the old ones. And rather well, i might add.
BotoseL
Da corect, acolo o sa postez daca vreau sa va cer parerea despre povestea mea smile.gif Aici era o chestie cam cum am fi daca am da viata forumului, unde ne`am intalni toti nu imprastiati prin toata tara daca nu lumea. Ma rog asta a fost parerea mea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.