Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Games Category
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Anunturi
Scorpio
Dat fiind ca sunt un forum axat pe anime s-a propus ca cei care vor sa vorbeasca despre jocuri sa intre intr-un user group. Usergroup-ul a fost facut, cei care vor sa intre in el, diseara o sa validez primele intrari
removed_on_request_20121227
user group? mai exact pt fiecare categorie de jocuri sau pt toate? daca da, vreau la....hmm tot inafara de sim. daca nu vreau. dar care este rostul? vb la jocuri cine vrea nu? adica daca o persoana a jucat unul din acele jocuri si vrea sa spuna ceva despre el, trebuie mai intii sa intre in user group? hmm oricum, cei din usergroup pot posta si la restul banuiesc...hmm in orice caz im in, sint gamer inrait... :twisted: :twisted:
Chuppy
Si eu sunt gamer inrait. Deci vreau sa intru in usergroup. 8)
Scorpio
Nu fratilor. E facut un usergroup pt. toata categoria. Asa ca intrati in el si va validez
SebyTheDragon
La ce bun usergrupul..daca pot posta la games..oricum?? :roll:
Bawmwolle
Scorpio, o idee foarte buna ai avut!Well done biggrin.gifSeby, nu stiu unde vezi tu ceva de games...Daca te referi la anime Fighting Games de la general, eu nu cred ca acel topic include toate genurile de jocuri. tongue.gif
Ender
Ash vrea shi eu sa intru in usergroup..........good ideea
naruto2004
mie unul mie se pare cam aiurea chestia asta cu usergrupurile.

De ce trebuie ascunse unele rubrici? De ce trebuie tinuta o evidenta a membrilor unui grup?

Sa zicem ca pentru hentai mai merge dar pentru games chiar e aiurea.

Ma rog macar ar fi fost bine ca aceasta sectiune sa fie publica, nu privata doar pentru userii grupului.

Chiar nu inteleg de cine ne ascundem ?!
Coyotee
QUOTE
Sa zicem ca pentru hentai mai merge dar pentru games chiar e aiurea
De ce crezi asta? Unii useri poate nu vor sa sau nu ii intereseaza sectiunea respectiva. Daca pe tine nu te-ar interesa, tie ti-ar place sa astepti mai mult la incarcarea forumului pentru ceva care nu te intereseaza? Nu cred. Oricum, forumul e pentru anime/manga. Jocurile sunt ceva in plus.
naruto2004
Coyote nu stiam ca pentru a accesa forumul trebuie sa astepti sa se incarce toate sectiunile. Eu sunt doar de parere ca daca forumul ar contine informatii sufiente ne-ar scutii de cautari sau postari pe alte forumuri. Personal nu postez si nu citesc decit doua forumuri romanesti, prefer sa fac altceva cu timpul meu liber decit sa caut informatii pe forumuri cu mii de membrii. Iar oricum banuiesc ca subiectul games discutat ar fi fosr cit de cit legat de anime. Cel putin asta e opinia mea.

Legat de rubrici ale forumului si asteptarea pentru incarcarea lor, nu stiu ce sa zic dar atunci "faceti-le pe toate pe usergrupuri iar de acolo fiecare sa-si selcteze doar ce vrea sa vada" daca incarcarea e o problema.
chibimox
Problema se pune in ordine si ergonomie .. ce ar fi daca nu ar fi ordine si daca ce te intereseaza mai mult ar fi la coada paginii index.php ? faci scrol de fiecare data cate 2-3 pagini pt ca avem si anime avem si anime detaliat (si inca mai este loc acolo) mai avem Japonia, games, diverse .. hai sa punem si filme si evenimente mondene si stiri politice si atunci avem cu succes o mare varza.Forumul asta este in primul rand despre anime si despre fanii din romania .. in al doilea rand este despre alte kestii cum ar fi jocurile si de aceea exista posibilitatea ca unii sa nu fie interesatzi de acea parte a forumului iar daca tu esti interesat cred ca nu este un efort prea mare sa te inscrii in grup dupa care sa fie totul transparent. Si daca majoritatea membrilor ar veni sa-mi zica "Eu nu vreau sa mai vad forumu de DBZ ca e numa Spam acolo" l-as pune si pe ala in usergrup .. asa ca da hai sa punem totul in usergrupuri numai sa avem ordine.
bogdragon
OK din punct de vedere al ergonimiei, usergrupurile sunt o idee buna dar nu se poate automatiza acceptul membrilor noi pentru anumite sectiuni. Ma refer in special la cel de games unde am primit acceptul cam dupa 48 de ore. La hentai e bine sa fie un accept explicit din partea adminilor, dar la jocuri (si alte usergrupuri asemanatoare ce o sa vina) nu isi are rostul.
Coyotee
O sa incerc sa implementez cat mai rapid modul pentru REAL OPEN GROUPS, in care nu trebuie sa asteptati si fiti validati de moderatorul grupului. Sa vad cat de repede il pot implementa.
naruto2004
Nu ca m-ar interea in mod special jocurile dar prefer sa existe o astfel de rubrica.

Personal nu prea am timp de jocuri dar cind am nu joc decit PS2, cele de Pc nu mai inseamna demult nimic pentru mine. Am descoperit farmecul Ps2 iar de atunci adio PC games. Deci as sugera daca e posibil deschiderea unei rubrici de Ps2, pentru a nu face confuzie intre jocuri.

Mersi.
removed_on_request_20121227
nu cred ca este necesara o rubrica ps2. sunt unele jocuri pe ps2 care nu sunt pe pc, dar nu trebuie sa fie o rubrica pentru doar 10 jocuri...in fine, whatever...
Scorpio
E destul categoria GAMES. Daca vrei sa vorbesti despre jocuri de ps2.....intri la thread-ul genului aferent...si faci topic.....si ca sa-si dea seama oamenii...scrii in paranteza : ps 2 game.
naruto2004
ok mersi scorpio cred ca solutia propusa de tine e cea mai buna.
CAT_woman
in final...unde se discuta despre jocuri pe forumul acesta?

I mean...e un subiect separat...numit "hentai"...dar pe forum nu pot fi postate subiecte in legatura cu jocuri?...

Sincer mie mi se pare weird...

adica tot ce e japonez are prioritate?!...fie el si porn?!...serios acum...de ce sa nu se creeze un subiec despre obiceiul japonezilor de a merge la wc...e tot in sfera japonezilor...so why not?!

god...

I fill never undersand guys and porn!care-i faza cu usergrups?
Scorpio
Kity...pai hentai e anime XXX deci logic ca se vorbeste si despre el.Cu usergroups e simplu. In deapta sus ai usergroups (langa memberslist) Dai acolo.....intri in games group si dai sing in (sau cum o mai fi acolo) si iti aprob eu intrarea
WRCDriver
vreau si eu la games, am dat join la group dar pause nuttin happens sad.gif
Scorpio
Ai vrut si ai primit tongue.gif ... scuze da eu unul uit sa mai dau pe acolo.....anuntati aici cand dati join.....gomen
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.