Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Major
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Games/Sports Anime
Small-Lady
Major

user posted image user posted image
Titlu: Major 1st Season
Alte sezoane: Major 2nd Season, Major 3rd Season, Major 4th Season, Major 5th Season(ongoing) - fiecare sezon are 26 episoade.
Filme, OVA: Gekijouban Major Movie.
Genuri: Sport, Shounen, Drama, Baseball.
Story: Honda Shigeharu este un batter in Major League in ascensiune. Fiul sau, Goro, este pitcher in Little league si spera ca intr-o zi sa mearga pe urmele tatalui sau in baseball. Hoshino Momoko este invatatoarea lui Goro si prima femeie de care Shigeharu este interesat de la moartea mamei lui Goro. Destinele celor trei se vor intersecta pe masura ce tatal si fiul intalnesc dezamagiri si triumfuri in baseball. Dar cand o tragedie neasteptata viziteaza tanara familie, le va trebui toata vointa pentru a o porni din nou pe un drum clar si de a-si pastra visele.
Anidb
user posted image user posted image user posted image user posted image
Pana acum am vazut doar primul sezon, insa mi-a placut foarte mult si sunt foarte curioasa cum vor evolua lucrurile in urmatoarele sezoane. Imi place realismul cu care e tratata seria, cel putin pana acum, cu tragedii, cu reveniri, cu momente de ezitare, dar si de hotarare ale personajelor. Initial nu ma asteptam la intamplarea trista din primul sezon, aproape ca mi-a venit sa plang sad.gif (de obicei nu plang la filme, animeuri etc.)
Primul sezon, prin modul in care mica echipa Mifune inceara sa se puna pe picioare imi aduce aminte de Princess Nine(tot baseball tongue.gif )- cu ocazia asta ii fac si lui recama tongue.gif . Aici o echipa de fete incearca sa porneasca aproape de la zero in lumea baseball-ului.
Pot sa zic faptul ca Major, asemenea celorlalte serii anime sport, nu m-a dezamagit deloc, din contra m-a surprins in mod placut.
edinaa
Am vazut toate sezoanele din Major si vizionez si sezonul ongoing - sezonul 5 - si este o serie foarte buna, chiar m-a surprins, pentru ca de obicei seriile anime avand ca tema sportul nu sunt toate de o calitate foarte buna.
Dar Major a devenit una dintre seriile mele favorite.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.