Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sayonara Zetsubou Sensei
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Dementia
Garden Girl
Vazui ca nu exista threadul, am folosit "teh magic button - Search" and here I am. Sper sa-l fi facut la sectiunea potrivita, avand in vedere ca forumu asta e cam stufos..
Random to the core, un umor negru, o "trupa de soc" si an "emo" teacher lol. Mi-a placut, desi mi s-a parut cam scurt. Cu toate astea, probabil o continuare ar fi fost too much (but never enough T_T).
So.. anyone ?

Liek.. discuss.
Reactive
O continuare? Pai are o continuare, Zoku Sayonara Zetsubou Sensei, plus seria de OVA-uri Goku Sayonara Zetsubou Sensei. Si parca se mai anuntase ceva(?).

Oricum, imi place cum trateaza tot felul de probleme din societatea de azi intr-un stil original.

ZETSUBOUSHITA!
Animal
Sayonara Zetsubou Sensei este FOARTE original si foarte amuzant. Trebuie sa stii un pic de japoneza sa te prinzi de niste jocuri de cuvinte dar nu cred ca este absolut necesar. In orice caz este o serie ( defapt mai multe ca e trei biggrin.gif ) foarte buna. Il recomand tuturor pentru ca merita.

ZETSUBOUSHITA! X 2
dana2006
Unul din animeurile mele favorite...La inceput mi-a luat putin pana sa ma obisnuiesc cu umorul lui aparte, dar dupa-aia mi s-a parut extraordinar de amuzant...Mi-a placut f mult ideea personajelor caricaturale reprezentate prin prisma unei singure "calitati", ideea numelor lor...Si, desi nu sunt deloc o fana a haremurilor, haremul lui Itoshiki Sensei este adorabil..O eleva mai psihotica decat alta indragostindu-se de prof in urma unor neintelegeri, desi nu sunt chiar atat de convinsa ca au fost doar atat laugh.gif Cracked me up!
Cat despre Sensei, ce sa zic? Imi plac la nebunie ideile cu care vine in fiecare zi si vesnicele lui motive de deprimare...
Animeul chiar merita vazut, cu tot cu continuarile lui....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.