Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tombole Si Concursuri Pe Figures Junctions
Anime-Club Forum > Ro Anime > Figurine & Merchandise anime
Muza chan
In urma succesului primelor doua tombole Figures Junctions (Fumoffu si Haruhi), am reusit sa obtin sprijin pentru ca, odata la fiecare 3 saptamani, sa avem cate o tombola sau un concurs cu premii in figurine. smile.gif

Reguli si detalii pe Figures Junctions.
jkno
Excelent!! smile.gif Un concurs cu premii era binevenit
Muza chan
Iata si un foto review cu setul Trigun de la Yamato.

Una dintre aceste figurine va fi premiul pentru tombola urmatoare, care care va incepe sambata. smile.gif

Muza chan
Figures Junctions lanseaza primul concurs. smile.gif

Va pricepeti la Trigun? Daca da, aveti sansa, de data aceasta, sa castigati doua figurine!
Muza chan
Saptamana trecuta am dat cele doua figurine Trigun.

Saptamana aceasta ne intoarcem la Haruhi Suzumiya. Concursul Figures Junctions are ca premiu un Nendoroid-Petit Mikuru combat waitress. smile.gif
Muza chan
Saptamana aceasta Mikuru a ajuns la Reactive. tongue.gif

Astazi am lansat un nou concurs: Figures Junction C.C. Premiul este o figurina cu C. C. din Code Geass.

Rezervat fanilor Code Geass.
Muza chan
Inca o sansa pentru fanii Trigun de a castiga o figurina la concursul lansat astazi.

Premiul este o figurina cu Nicholas D. Woolfwood.
yukio_nakuso
Dilema... dry.gif PE SITE-UL figures junction nu se poate participa decat la concursuri..vreau sa spun..nu imi place faptul ca sunt doar stiri ..caci acele figurine ar trebui sa fie de vanzare..nu doar sa fie exponate unsure.gif
Muza chan
Vacanta s-a incheiat, e timpul pentru un nou concurs: Figures Junctions: Kagami

Premiul este o figurină cu Hiiragi Kagami din Lucky Star, de 17 cm înălţime, realizată de firma Sega. smile.gif
Muza chan
Un nou concurs: Figures Junctions: Haruhi si Kyon

Premiul este format din doua figurine Petit-Nendoroid, Haruhi si Kyon. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.