HI GUYS, AM AJUNS

AND OMG IT'S A TRAP D:
Matsurika opens her mouth in the most unexpected moments, fata ei e inexpresiva si parca iti da cu o caramida in cap atunci cand face comentarii acide, desi ai impresia ca e plain dumb lol.
Anyway, nu-mi place ideea de yuri/lesbian/female gayness/etc, nu mi-au placut fazele nosebleed ale lui Kanako, in plus her personality sux, cu toate ca motivul pentru care a ajuns la Ame no Kiseki e funny. In schimb imi place personalitatea cocky a "Mariyei", he's simply awsm, parca s-ar fi nascut cu sarcasmul in sange, also stuck up si mereu pe faza, just like a mischievous cat, o manipuleaza pe Kanako cu nerusinare (Kanako e destul de vulnerabila in fata atacurilor psihologice ale Mariyei though),
santajul din primul episod... Everything makes sense. Si hmm.. mi se pare mie sau Kanako e complexata de inaltimea ei? She seems quite offended when she's being called "Tokyo Tower" and rather lightened when she mets Ryuuken, care e cel putin la fel de inalta ca si ea lol.
O yeah, Dorm Mistress, cat de cute e and awfully funny - la pozitia pe care o are, pretinde sa i se spuna "God" lol. Si ai tot timpul impresia ca ascunde ceva dubios -> faza in care cainele descopera debaraua plina cu nimicuri adunate de ea - epic.