Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Subforum Sports - Propunere
Anime-Club Forum > Forum > Site
Small-Lady
Se poate un subforum/sectiune Sports Anime la Anime detaliat? Cred ca e un gen mult mai putin ambiguu decat celelalte. Aici e clar cand un anime e predominant sport.
Sincer as fi mai deschis topicuri pt diverse animeuri de gen, insa mi se taia mereu cheful cand ma gandeam unde sa le pun.
Sper ca aici trebuia sa deschid topicul. Daca nu, sorry. happy.gif
Ranma-kun
Ok, de ce nu, insa daca vr-un alt admin n-are timp/chef sa faca forumul si sa mute topicurile relevante acolo, va trebui sa astepti pana am si eu vacanta. Pana atunci, poti sa le postezi la general anime si am sa le mut eu la sports in weekendul urmator.
Small-Lady
Nu cred ca e vreo graba, cel putin pt mine nu. smile.gif . Ms de raspuns. ^^
Baka man
Pana la urma ce se mai aude de subforumul ala?
Am vrut sa fac si eu aceeasi propunere azi si pe urma am observat topicul asta..
Ranma-kun
Ok, se face cu urmatoarea conditie: Cineva trebuie sa stranga linkurile la anime-urile sports themed din celelalte forumuri ca sa le pot muta apoi in subforum.
Baka man
Ok, eu as fi dispus sa incerc sa te ajut cand o sa am timp. Ce fac cu link-urile? Le postez aici sau iti dau pm?
Ranma-kun
Post them here
Sry for late reply, gotta work on my masters thesis.
Crown123
mai deschis topicuri pt diverse animeuri de gen, icon_twisted.gif icon_twisted.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.