Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fallout
Anime-Club Forum > Non-Anime > Games > Role Playing Games (RPG)
Chuppy
Banuiesc ca toti ati auzit de acest joc minunat. biggrin.gif Daca nu sa va explic: Undeva in viitor, pamantul nu scapa de inevitabila soarta a unui razboi nuclear. Prin urmare teritoriul Americii este transformat intr-un desert extrem de periculos datorita mutatiilor produse, a radiatiilor si a luptei pentru supravietuire a celor care au supravietuit holocaust-ul. Inainte de acesta, au fot construite cateva adaposturi subterane unde a fost refugiata o parte a populatiei. In Vault 13 se strica chip-ul de procesare a apei si locuitorii sunt amenintati cu moartea. Unul dintre ei trebuie sa iasa la suprafata sa caute un alt chip. Acesta este jucatorul insusi. De aici urmeaza o serie de aventuri si lupte care sa va termina cu..... Jucati-l si veti vedea biggrin.gifEste dupa parerea mea cel mai bun RPG facut vreodata (dupa Fallout 2).
fangorn
bah, e marfa. e supermarfa, da nu e cel mai marfa. lam jucat, aproape lam terminat, mia placut, mam plictisit.a, imi plac storyu, si armele, BrotherHood of Steel, power armoru, perkurile, multe mah!e un joc fffffff reusit pt vremea lui. chiar si acum e complex, in chida graficii slabe.concluzie, mia placut, merita jucat.
Ghost
Primul meu rpg a fost Laser Squadron dar am jucat si Fallout 1 2 si Tactics si mi s-au parut mai mult decat reusite.Fallout este unul dintre cele mai bune jocuri facute vreodata!!
Serpico
Stiu ca nu-i chiar aceeasi chestie, dar a jucat careva Fallout Tactics? Va intreb nu de alta, dar asta-i singura chestie cu Fallout in titlu care nu mi-a dat o eroare cretina si super ciudata (am avut si Fallout 1 si 2 si mi-au dat aceeasi eroare, desi pana la un anumit moment mersesera perfect! :?).Daca stie cineva ce trebuia sa fac in momentul in care zicea ceva de genul free up 20 Mb, conditii in care eu aveam 1 Gb liber pe hard?!
Chuppy
Am jucat si Fallout Tactics dar e ceva complet diferit. Nu mi-a placut aproape deloc. A fost una dintre cele mai mari dezamagiri a mele in materie de jocuri PC. Mai bine mai faceau un RPG decat chestia aia care le-o iesit.PS: In legatura cu eroarea. Pe ce sistem de operare ai jucat jocurile ?
Serpico
Le-am jucat pe Win XP (home edition).

Stiu ca nu se aseamana deloc, dar numai p-ala l-am dus pana la capat. La drept vorbind, mi-au placut mai mult Fallout-urile normale decat Tactics, dar am jucat vreo 2 zile la amandoua dupa care dadeau eroarea aia si deveneau inutilizabile!
Chuppy
Foarte ciudat.... Nu stiu ce sa zic... Incearca sa le joci pe alt sistem. Try Windows 98.
Serpico
Stai ca nu era nici o graba... Nu mai am nici unul dintre jocuri de vreun an. Voiam doar sa stiu daca puteam sa-i fac ceva atunci. Daca mai fac rost o sa-l incerc pe Win 98. Thanks for the suggestion smile.gif !
fangorn
Helcaraxe, asta era problema windowsu! si eu am avut aceeasi probl. pe home, dar daca incerci pe 98 sau millenium, o sa mearga snur. si daca esti din buc poate iti imprumut io fallout-urile
cilu
Chuppy my man, acum apuc sa citesc si eu aceste topicuri de la jocuri intr-un moment de mare plictis..... si am ceva de remarcat (ma rog, sa fiu si eu un wiseass si sa ma bag in seama)...

Holocaustul nu cred ca are de-a face cu bomba atomica. Din cunostinta generala pe ca re o am asupra istoriei, cand se facea referire la holocaust de obicei era vorba despre evreii si toti cei care au fost dusi in lagarele de concentrare si ucisi acolo.....Back to the game, le-am jucat de mult timp pe amandoua si ce pot sa zic, they freaking rock...si acuma m-as mai juca oricare din ele pentru ca producatorii jocului (si banuiesc ca nu zic nimik nou cand zic ca astia au facut titluri precum Planetscape Torment sau Baldur's Gate), au facut o treaba mai mult decat excelente. Jocul are un grad destul de ridicat de rejucabilitate (fallout 2 l-am jucat de vreo 4 ori iar 1 de vreo 3 ori).

Din pacate tactics nu am incercat asa ca acolo nu imi dau cu parerea....
Griffith
Pt. mine fallout 2 e best game ever. Cred ca l-am jucat in fiecare an de vreo 2 3 ori(dus la capat de obicei) cu toate felurile de personaje.

Aseara m-am apucat de fallout pentru a doua oara. Prima oara l-am jcuat spart. Si joc bazat pe INT CHA. Sper sa mearga ca la doi sa rezolv mare parte a questurilor just talking. I like it that way biggrin.gif .

Sa vedem ce o sa iasa si cu fallout 3. :roll:
Chuppy
cilu, tot ce se poate. Eu am folosit cuvantul cu sens metaforic. smile.gif
Pico
ff complex jocul ..misto ...un clasic ...oldie but goldie
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.