Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Asu No Yoichi!
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Action
Ranma-kun
<img src="http://i7.photobucket.com/albums/y276/YummyDragon/linkage/a27b03a2.jpg" align="right">
Unul dintre ongoing-urile noi pe care le uramresc. Imi cam animteste oarecum de Shijo Saikyou no Deshi Kenichi, o comedie harem mai over the top(silly) decat Kenichi.

Mie in general imi plac anime-urile cu tenta martial arts, so this one is definitely a treat. Asa ca daca va plac comediile harem-martial arts, incercati Asu no Yoichi! , a ajuns deja la episodul 6(care nu e inca subat, but who needs subs) .

<object width="640" height="380"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ARr4exDctOc&ap=%2526fmt%3D18&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ARr4exDctOc&ap=%2526fmt%3D18&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="380"></embed></object>
cami
^ e subat si episodul 6, l-am vazut eu ieri dimineata...o comedie simpatica...din pacate, in cele 6 episoade de pana acum n-am vazut cine stie ce arte martiale...sau sa zic ca a fost ceva in episodul in care apare Tsubasa Tsubame ... oricum, o comedie simpatica, pana acum
Ranma-kun
Well, nici macar in Ranma nu vezi cine stie ce arte martiale, asa sunt martial-arts comedy-urile. Nu se concentreaza pur asupra fighting-ului. Probabil o sa mai apara ceva scene mai tarziu, dar nu prea hardcore. Imi place tipul asta de comedy-uri, insa in ultimul timp au bagat fanservice la greu in ele.
cami
eeeei, am zis de artele martiale pentru ca ai adus in discutie seria Kenichi, unde au fost destule secvente de lupta
still, chiar si fara prea multe lupte, Asu ramane o serie draguta si o voi urmari pana la sfarsit biggrin.gif
Ranma-kun
L-am comparat cu Kenichi pt ca e mai fresh ca anime, si e si el Moe-izat ca si Asu no Yoichi. Insa Asu no Yoichi e mai mult harem, fata de Kenichi, de aia probabil nici nu se concentreaza asa de mult pe arte martiale. Am gresit mai de vreme cu martial-arts comedy tongue.gif, it's a simpel Harem-anime with martial arts tendencies.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.