Japan Lunch este un mini-restaurant din Bucureşti, situat pe soseaua Giurgiului la numărul 121A, care are ca specific prepararea şi servirea mâncărurilor dar şi a băuturilor tradiţionale japoneze.Locaţia mini-restaurantului nu o puteţi rata datorită faptului că la intrarea în clădirea unde se află, situată pe partea din faţă a imobilului, cum te deplasezi pe soseaua Giurgiului din orice sens ai veni, se observă steagul japonez dispus undeva deasupra intrării în clădire.
Mâncarea se prepară pe loc, cu excepţia la “Sushi Roll” care trebuie comandat cu o zi înainte.Se poate mânca şi în mini-restaurant, în limita locurilor disponibile dar se poate lua şi la pachet pentru acasă.
Ce este foarte interesant la acest mini-restaurant este faptul că se pot comanda şi alte feluri de mâncăruri tradiţionale japoneze, înafară de cele prezentate în meniu, în limita posibilităţilor (cum ar fi ramen care nu e în meniu).
Ca şi tacâmuri vi se pot da după preferinţă, atât beţişoarele cât şi furculiţă sau amândouă, acest fapt depinzând de îndemnarea pe care o ai.
De la ei am comandat Yakimesi Pui şi ceai făcut din grâu care au fost foarte bune.Ca tacâmuri am folosit beţişoarele, asta fiind prima oară când le folosesc.Iniţial am crezut că este greu să le foloseşti, dar pot sa zic că am învăţat relativ repede (ajutat de cineva şi împins de la spate de foame).
Preţurile sunt foarte accesibile după cum se poate vedea şi în pliant (faţă şi verso).