Reactive
Nov 11 2008, 05:15 PM
Un anime de la Studio Rikka, adica Yoshiura Yasuhiro, cel care a adus ova-urile Mizu no Kotoba si Pale Cocoon. Un anime care urmareste relatiile dintre androizi si oameni intr-un viitor nu foarte departat.
Alea 2 episoade aparute pana acum puteti sa le vedeti online pe
crunchyroll la calitate destul de buna, sau prin torrente bineinteles

.
AniDBPareri ?
Tessa
Nov 11 2008, 09:06 PM
Personal consider povestea promitatoare. Grafica reusita e de asemenea un punct in plus. Mi se pare interesant realizata relatia dintre androizi si oameni, desi nu consider ideea ca fiind originala.
Actiunea e oarecum previzibila, dar nu am cum sa stiu sigur daca am avut dreptate sau nu, pana nu urmarsc toate episoadele, care apar cam greu, ca tot veni vorba...
zeri
Jul 8 2009, 08:54 PM
E un SF veritabil, pacat ca are doar 6 episoade. Desi e un fel de Chobits deja vu imi place foarte mult.
Trix
Jul 8 2009, 10:22 PM
Vreo idee daca au mai aparut si alte episoade in afara de cele 3? Si daca vor aparea restul?
Mie personal mi-a placut povestea si grafica. Doar de ar iesi si restul epis traduse
Terry_SOAD
Jul 8 2009, 11:00 PM
A aparut si episodul 4 de ceva vreme, plus cateva raw-uri si o traducere la episodul 5 de curand.
In legatura cu anime-ul, mi se pare foarte interesant, imi place mult perspectiva asupra legilor legate de roboti intr-un viitor nu foarte indepartat. Personajele sunt destul de bine conturate, iar grafica este impresionanta. Si mie imi pare rau ca are doar 6 episoade.
Reactive
Jul 9 2009, 06:27 AM
QUOTE(Terry_SOAD @ Jul 9 2009, 12:00 AM)
A aparut si episodul 4 de ceva vreme, plus cateva raw-uri si o traducere la episodul 5 de curand.
In legatura cu anime-ul, mi se pare foarte interesant, imi place mult perspectiva asupra legilor legate de roboti intr-un viitor nu foarte indepartat. Personajele sunt destul de bine conturate, iar grafica este impresionanta. Si mie imi pare rau ca are doar 6 episoade.

mai bune astea scurte si bune decat alea lungi si bune doar la inceput
Trix
Jul 9 2009, 07:36 AM
Puteti sa imi dati si link link catre un site unde pot gasi torentele?
zeri
Jul 9 2009, 07:49 AM
Terry_SOAD
Jul 9 2009, 10:09 AM
mai bune astea scurte si bune decat alea lungi si bune doar la inceput
Oh da, mult mai bun un anime de 6 episoade in care toate episoadele sunt bune, decat unul de 100 de episoade in care doar 2 la inceput, unu pe la mijloc si unu pe la final sunt bune. Totusi, nu poti sa nu zici "I want more" atunci cand gasesti ceva ce-ti place.
Tessa
Oct 7 2010, 09:38 PM
Am terminat si OVA-ul si Movie-ul [care e defapt relatarea OVA-urilor]
Pot sa spun ca mi-a placut. Grafica face toti banii si povestile au fost dragute de asemenea. As fi vrut sa se dezvolte mai mult povestea lui Sammy si tot nu am aflat ce s-a intamplat cu proprietara cafenelei in trecut de tine atat de mult cu robotii.
Povestile au fost induiosatoare. It's good for a quick watch ^^.
Sidonix
Oct 11 2010, 02:59 PM
... pentru mine e frustrant faptul ca in momentul in care scenaristii niponi "gasesc" o "idee" buna renunta repede la ea .... Eve no Jikan merita dezvoltat mai mult de 100 de minute... insa probabil ar putea fi si reversul medaliei adica o dilatare a story-ului ar banaliza o eventuala serie, dar ma rog tot cred ca merita mai mult spatiu, poate eventual vor face un remake intr-o serie intr-un viitor nu prea indepartat... mai vedem->
Tessa
Nov 2 2010, 11:44 PM
QUOTE(Sidonix @ Oct 11 2010, 02:59 PM)
... pentru mine e frustrant faptul ca in momentul in care scenaristii niponi "gasesc" o "idee" buna renunta repede la ea ....
Sunt prea ocupati sa creeze anime-uri pline de fan-service, nu mai au timp sa dezvolte idei bune.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.