Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Intrebări şi Răspunsuri
Anime-Club Forum > Forum > Site
donjoe
Deocamdată am o singură ntrebare: ce-s alea "points" acolo la sumarul de sub username şi cum se calculează ele?

zeri
Primesti puncte atunci cand postezi pe topicurile legate de anime. Ti se scad puncte atunci cand postezi pe la Diverse sau cand downloadezi ceva de la sectiunea Downloads.
Mai poti folosi punctele si la Trivia.
donjoe
Hmm. Şi dacă ajung la 0 nu mai pot să postez la Diverse, să daunlodez sau să joc Trivia? smile.gif

Adela
Ba da, dar o sa te trezesti pe minus tongue.gif
zeri
Poti sa postezi dar nu mai poti sa downloadezi.
rogueman999
(Nu-i nici intrebare nici raspuns, da' nu merita un topic separat so...)

Foarte fain intro-ul cu Nijikonul, dar spre beneficiul celor (ca mine) care tin un winamp deschis permanent, poate incepe cu "mute=true"?

Multumesc frumos,
R.
Moonsparkle
Uh, ok.

Eram curioasa care erau userii aia care au discutat inchiderea topicului "Ultimul anime vizionat INTEGRAL" ca eu nu am vazut nimic. tongue.gif

Ah da, si de rugat nu ne rugati sa postam la topicul respectiv, ci practic ne obligati. smile.gif Ma rog, eu nu cred ca lumea care posta acolo ca sa spuna in trei randuri actiunea anime-ului o sa posteze la topicul respectiv altceva si asta tocmai pentru ca aveau chef sa spuna doar atat. Nu inteleg de ce nu puteti lasa oamenii sa posteze unde si cat vor, nu ii ca si cum miscarea asta ar aduce un val nou de discutii pe topicurile de anime.
rogueman999
O fo' topicul ala in care ma intrebam de ce nu apari. Cel cu "Forumu' pustiu".

Dar nu cred ca-i nevoie de o chestie asa de radicala. Schimbatul politicii in a face referire / post si la thread-ul propriu, si un pic de tras de useri sa tina de asta cred ca e mai eficient. Ranma-kun?
Moonsparkle
Ah, then I'm sorry, aveam o vaga impresie ca ratez ceva. De topicul ala m-am plictisit si am renuntat sa citesc ce se mai scrie. Then I guess I'm a bit late. ^^''
Ranma-kun
rogueman999 > Nu prea am cum sa trag de useri, greseala a fost a noastra oricum, ca am lasat topicul ala sa se tot dezvolte. A ajuns atat de mare incat nici nu-l mai poti citi, si acolo oricum, orice parere exprimata, se pierde printre "valuri" . Posturile la acel topic sunt pur si simplu "pierdute", nu cred ca va cauta cineva sa vada cine ce anime a vazut si ce impresie a avut, ar dura ore. Postatul acolo e mai mult un gest de autosatisfactie, dar irosit.
Kikazu
o intrebare biggrin.gif
cand sau cum mi se activeaza PM'ul??
Moonsparkle
dupa ce spammezi indeajuns ca sa ajungi la 30 de posturi.
EcsTasY
din Fast Replay nu se pot pune poze. am incercat cu [IMG]...[\IMG] si nu apare poza, ci textul "[IMG]...[\IMG]". acelasi lucru il face si butonul IMG. deci, de ce nu merge?
Moonsparkle
uh... faptul ca ai scris [\img] si nu [/img] a fost doar un typo? if that's not the case, you have your answer
EcsTasY
user posted image

edit: user posted image
BloodSamurai
Cum se poate mari DB anime (imbogatii)? Am observat (da sunt un smarta$$) ca la genul Martial Arts nu este Shura No Toki http://www.animenewsnetwork.com/encycloped...ime.php?id=3768. (nu e nici la Samurai, shounen si nu il gaseste in search, nu e un anime vechi nici nou, e bun si bine desenat, se merita)
La cine se face instiintare.
Coyotee
QUOTE(BloodSamurai @ Nov 4 2011, 02:26 PM)
Cum se poate mari DB anime (imbogatii)? Am observat (da sunt un smarta$$) ca la genul Martial Arts nu este Shura No Toki http://www.animenewsnetwork.com/encycloped...ime.php?id=3768.  (nu e nici la Samurai, shounen si nu il gaseste in search, nu e un anime vechi nici nou, e bun si bine desenat, se merita)
La cine se face instiintare.


Nu este in baza de date fiindca nu a fost finalizata niciodata importul de informatii. Anime DB este inca in beta si momentan nu am planuri si nici timp sa finalizez sectiunea respectiva.

Sectiunea respectiva o sa fie refacuta dupa ce voi reface site-ul, si atunci o sa apara si acel anime in baza de date.
BloodSamurai
Inteleg prea bine faza cu timpul si dispozitia. Keep it up.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.