intellect
Aug 24 2008, 09:43 AM
Avem pentru voi un proiect nou-nouţ.
acesta ePentru că vrem să fie o surpriză, nu-i vom dezvălui īncă numele, va trebui să descărcaţi episodul şi veţi vedea atunci.
Dar vrem să ne spuneţi dacă vă place, ca să ştim dacă merită să-l continuăm.

Evident, eu am votat Da!, ca să pot vedea mai uşor rezultatele.
haruhichan
Aug 24 2008, 10:10 AM
da

Eu una sunt incantata.

brings back so many memories.

Edit by moderator: Vă rugăm, nu daţi indicii!
Tanaka
Aug 24 2008, 10:39 AM
Interesant , am votat Da.
DmonHiro
Aug 24 2008, 11:17 AM
Well...pot macar sa-l descarc sa vad ce, insa nu credeti ca aveti destule proiecte? Adica, la unele deabia ati scos 1-2 episode.....dar ma rog, treaba voastra
Edit: cea mai mare surpriza a fost limba.....in rest...not interested
spyderverr
Aug 24 2008, 11:20 AM
QUOTE(DmonHiro @ Aug 24 2008, 11:17 AM)
Edit: cea mai mare surpriza a fost limba.....in rest...not interested
idem
de vazut n'o sa'l vad niciodata, dar daca il veti termina il voi pune la colectie. poate in viitor va avea cineva care nu stie eng, fr, or whatever nevoie de el

.
Alinna
Aug 24 2008, 11:30 AM
Am votat "da" - cu precizarea [MAREA PRECIZARE] - dupa ce terminati "Sandy Belle" .
De ce? Pentru ca ambele necesita traducere din franceza, iar persoana[ele] care se ocupa cu traducerea din franceza au aparent un program destul de incarcat. Sandy Belle apare si-asa destul de greu.
Moonsparkle
Aug 24 2008, 11:47 AM
Eu is 100% pro!

Nici macar nu ma opreste argumentul "prea multe proiecte incepute".

You can do it, guys.
zeri
Aug 24 2008, 11:56 AM
Am gasit pe youtube in japoneza. Desi franceza e o limba frumoasa, nu se compara cu originalul in japoneza.
spyderverr
Aug 24 2008, 12:04 PM
QUOTE(zeri @ Aug 24 2008, 11:56 AM)
Am gasit pe youtube in japoneza. Desi franceza e o limba frumoasa, nu se compara cu originalul in japoneza.
mai bine in franceza decat in engleza. (daca o fi dublat in eng si daca nu se gaseste varianta jap)
Moonsparkle
Aug 24 2008, 12:06 PM
La animeurile noi chiar tin sa ma uit cu audio japoneza, dar din oarecare motiv, nu ma deranjeaza deloc sa aud franceza la un anime vechi. Din contra, asta ar fi un motiv care m-ar putea face sa urmaresc seria.
Si clar e mai bine in franceza decat in engleza.
intellect
Aug 24 2008, 12:11 PM
Ar fi frumos īn japoneză... dacă aş putea traduce din japoneză. Iar dacă ştiam japoneză, mă apucam mai degrabă de de Aventurierii Spaţiului.
Aşa că vom rămāne la franceză.
intellect
Aug 24 2008, 04:34 PM
Cine vrea
episodul 2?
Muza chan
Aug 24 2008, 06:36 PM
Am vazut si eu primul episod... e funny. Votat Da.
zeri
Aug 24 2008, 07:00 PM
Si cand va fi dezvaluit numele proiectului?
intellect
Aug 24 2008, 07:07 PM
Cne l-a descărcat ştie despre ce este vorba.
Īl voi scoate din "anonimat" o dată cu episodul trei, care e īn lucru, dar nu va ieşi īn seara asta. Vreau să mă uit la fotbal, īn speranţa unui scor egal.
intellect
Aug 24 2008, 08:31 PM
Screw football

Cu puţin noroc, pe la 12 noaptea vine şi episodul 3.
intellect
Aug 24 2008, 10:52 PM
A venit şi episodul trei.
Ne-am mutat pe
topic nou, dar puteţi vota īn continuare. Ne interesează părerea voastră.
valebo
Aug 24 2008, 11:59 PM
Categoric Da, pentru acest nou proiect.. am vazut la acel moment acest serial.. e foarte dragut! Felicitari pentru Lidia in jurul lumii.
Astept oricum si Sandy Belle.. desigur! Si sper sa nu mai dureze ft mult. Oricum, va inteleg, stiu ca nu e usor! Felicitari pentru traduceri, sunteti buni.. tot asa!
Gabrielis
Aug 26 2008, 07:44 PM
Shi mie miar placea sa il vad in japoneza..pentru ca momentan studiez limba...abia imi dau gradul 4. si de asta am votat NU
andrew_seul
Aug 26 2008, 07:47 PM
Votat NU pentru french audio
(i really hate this language) si DA pentru surpriza
andreic
Oct 3 2008, 11:39 PM
DA, excelent proiect si mai ales ca e in franceza

Sper sa poata fi dus pana la capat cat mai curand cu putinta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.