Parasite Dolls

user posted image


gen : SF / mecha / action
nr. de episoade : 3 OVA
anul : 2003
studio : AIC (Anime International Company)
nota : 6.5 /10 [data de anime nfo]


user posted imageuser posted imageuser posted image

Brief Review

Actiunea ne este prezentata in anul 2034 , unde oameni si roboti (sau mai bine zis semi-oamenii) care sunt numiti "Voomers/Boomers" traiesc impreuna ajutandu-se reciproc.
Il avem ca personaj principal pe locotenentul Basil "Buzz" Nikvest , care impreuna cu partenerul sau , sergentul , Rod Kimball(robot) ,incearca sa rezolve anumite cazuri de ucidere a robotilor ... gasirea criminalului este destul de grea asa ca cei doi apeleaza la prieteni lor (numai 3 XD)... cum ar fi , hackerul ... Miyers , fata cu numele de familie Michael , femeia frumoasa care este indragostita de Buzz , Angel .
Intr-un final ei reusesc sa gaseasca criminalul , numai ca afla pana la urma cum ca acesta era doar un pion si ca adevaratul inamic este de fapt o persoana importanta din politica care vrea sa distruga toti robotii .

End of review

user posted imageuser posted image


Pareri personale : Se asemana la grafica cu "Pale Cocoon" si are chiar si acel sentiment ciudat ... in a good way . E destul de trist ca unele persoane mor dar in final totul a iesit bine in cele 3 ep. , nu s-au grabit cu nimic , totul a decurs perfect. Un cyberpunk minunat.

side note* screen-shoturile le-am facut eu , asa ca sa nu va asteptati la cine stie ce rezolutie. tongue.gif