Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Topul celor mai bune Serii Mecha!!!
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Mecha
Pages: 1, 2
SebyTheDragon
Ok...hai sa facem un top adevarat de Mecha...

Fiecare va propune un top 3 de serii mecha!!

Pe primul loc poate sa fie doar o singura serie. Pe locurile 2 si 3 pot fi maxim 2 serii!

Pt primul loc se acorda 4 pct, locul 2=2 pct, locul 3=1 pct!!

La sfarfitul fiecarei pagini de thread eu voi aduna punctele si voi intocmi un top!!!

Pt a se vedea cat mai bine titlurile de mecha ..le voi pune sub forma de poll...Raspunsul la poll..nu conteaza...oricum il rulez ..doar pt o zi .. biggrin.gif !Pt ca intr-un pol nu pot pune toate optiunele...le voi scrie manual!!!..acum am vazut.. :roll: !!!

Daca stiti vreo serie MECHA care nu e in lista, nu ezitati sa imi spuneti!!!

1.Argento Soma

2.Blue Gender

3.Gasaraki

4.Escaflowne

5.Evangelion

6.Full metal Panic

7.Gundam Wing

8.Gundam Seed

9.Gravion

10.Macross Pluss

11.Platinumhugen Ordian

12.Zone of the Enders Dolores

13.Vandread

14.RahXephon

Inca o data va rog ..top3 nu mai mult ...Pe primu loc NUMAI O SERIE!!!..si bineinteles..postati topul..o singura data! :wink:

Eventual puteti sa spuneti si cate serii ati vazut in total!!

Io imi voi posta topul...dupa ce o va face altcineva..sa nu para ..nus cum 8) !!

Ia sa vedem ce iese!!
yuki
Locul 1 - Gundam Seed. 2 - Megami Kohousei (Candidate for Goddess ). 3 - Full Metal Panic

Din pacate nu am vazut multe serii mecha. La gundam sunt mai multe, unele mai vechi altele poate mai noi ( Gundam X cred). Ar mai fi Megami Kohousei. Unele anime mecha nu corespund decat intr-un anumit procent acestui gen ( Evangelion, Full Metall Panic ). Buna initiativa cu topul.
Kataracta
Locul 1: Blue Gender

Locul 2: Gundam Wing

Locul 3: Vandread

Din ce mai este in lista am mai vazut Escaflowne,Evangelion,Full metal Panic si Gundam Seed.

Mi s-a parut Gundam Seed-ul mai slabut la poveste decat Wings-ul chiar daca la grafica este mai bine realizat (eh, diferenta dintre anii de aparitie ). Evangelion este ceva special si stiu ca multora le place dar sincer nu este in topul preferintelor mele. Escaflowne si Full metal panic sunt dragute si atat tongue.gif
zeri
Desi nu sunt asha experimentat in serii mecha pot sa zic urmatoarele:

1. RahXephon

2. Evangelion

3. Escaflowne

Inca nu am vazut Blue Gender...si am auzit, parca de la tine, ca e mai misto decat Evangelionul...deci s-ar clasa poate pe primul loc.

PS: poate dupa ce o sa vad si eu Gundam Wing-ul si Vandread-ul tot o sa-mi schimb parerea.
Urfe
1. Evangelion

2. RahXephon

3. Gundam, Escaflowne

GITS intra aici?!?!?!? Apar si pe acolo robotei.... smile.gif)
SebyTheDragon
Gits nu are ce cauta aici...nu-i mecha!!! E sf-Cyber!!!

:wink:

Acum topul meu!!!

1.Blue Gender

2.Escaflowne

3.Gundam Wings/Seed

Daca mai vedeti..ceva serii si doriti sa va modificati opinia..o puteti face oricand numai sa spuneti ca v-ati modificat topul...pt ca sa pot sa m-a uit si sa modific si io la randul meu!!!

Cand trecem la pagina urmatoare bagam topul!!
e-Z
1. Neon Genesis Evangelion

2. Rah Xephon, Blue Gender

3. Escaflowne

Cu mentiunea ca n-am vazut inca Gundam Wing...si inca cateva titluri promitatoare..
fangorn
1.Neon Genesis Evangelion

2.Gundam Seed

3.RahXephon

, parerea mea..... laugh.gif
SebyTheDragon
Va rog mult de tot..In momentulin care schimabati un top..pt ca ati vizionat ceva mai recent si vreti sa il includeti..postati inainte topul vechi si dupa cel nou....ca sa imi fiemai usor sa refac calculele!!!!

Cred ca voi face topul chiar daca nu a trecut o pagina de postuir...Cam bate vantul pe aici.. :? !!
zeri
Hai ca te mai ajut eu cu inca un post. Bineinteles ca am facut rost de Blue Gender si am inceput sa-l vizionez (sunt la ep 19) si bineinteles ca mi-am schimbat top-ul smile.gif...eto..:

1. Blue Gender

2. RahXephon

3. Evangelion
Balthasar

2. Gundam Wing

3. Full Metal Panic
SebyTheDragon
...Ok...pt ca bate vantul pe la threadul asta....hai sa fac un top!!!

1.Neon Genesis Evangelion 19p

2.Blue Gender 14p

3.Rahxephon 11p

4.Gundam Seed 6p

5.Escaflowne/Gundam Wings 5p

6.FMF 3p

Restul nu mai prea conteaza....

In principiu era de asteptata ca Eva sa fie pe primul loc...desi mie nu-mi place sub nici o forma ultima parte a seriei...si mai ales filmele..

Surprinzator...pe locul 2...un mecha pe care credeam ca numai io l-am vazut....si eventual Kata...dupa multe batai de cap!!! :wink:

Blue Gender!!!

Am impresia ca cei care au vazut aceasta seria au si introdus-o in top...Io recamand tuturor sa o vada...Nu e la fel de raspandita ca Eva....dar merita vazuta!!

Chiar as vrea sa stiu...e cineva care a vazut seria asta si nu a pus-o in top??

Astept comentarii din partea voastra! 8)
yuki
Am vazut eu primul episod, si intr-adevar pare ca merita. O sa-l iau cum termin cu cele la care ma uit acum.
Urfe
:gooood: A castigat NGE? Vai, ce surpriza.... :ninmali:

Blue Gender mi-e total necunoscut... am facut doar niste screenshots care nu mi-au spus mare lucru (la fel cum nici cele din NGE nu sunt nu-stiu-ce). Dar promit ca il caut si ma pronunt dupa. Desi nu suna deloc a NGE -killer. : _
SebyTheDragon
Parca ar fi fost o surpriza.... :roll:

Nge..l-au vazut multi...Nus ce se intampla daca v a puneam sa zicei toate seriile mecha pe care le-ati vazut..nu cred ca treceati vreunu de 5 laugh.gif !

In aceste conditii...da Eva e castigator!

Io va indemn sa va uitati si la alte serii...merit unlele foarte mult!

Blue Gender

FMF

ZOE Dolores

ar fi doar cateva! :wink:
Chris
Am vazut jumatate din Macross Zero... am ramas fara vorbe... Are o grafica ca nici un alt anime... Intradevar e nou, 2002, dar fiecare detaliu este perfect, contopirea dintre calculator si hartie este perfecta...

Deci :

#1. Macross

#2. Gundam Wings

#3. Vandread

#4. Escaflowne
Sc0rp10n
Seby sa stii ca eu as trece linistit de 10. La ZOE m-am uitat chiar duminica asta - destul de fain. Dupa mine e mai fain ca Gundam X dar Gundam Wing i-l intrece cu siguranta.

Ai auzit de Dual. Pe asta i-l dau eu jos acum. Am vazut primul episod si mi-a placut. Sper sa ma uit la el duminica daca reusesc sa dau jos toate episoadele.

Cum e cu Macross Zero, eu am 3 episoade si ar trebui sa fie 5 din cite stiu, dar nu am mai auzit nimic de citeva luni. Au aparut cumva si le-am ratat eu?
Chris
Sunt 5 OVAuri, iar eu am doar 2, si trebuie sa le iau si pe celelalte... Sunt facute in 2002.
Majin
locul 1:vandread

locul 2 :vision of escaflowne

locul 3:evangelion
CyBeR
Abia imi castic si eu experienta in materie de Mecha dar pot spune ca am deja un oarece top:

2.Vandread

3.Rah Xephon/Vision of Escaflowne

4.Gundam Wing

5.Megamy Kouhusei

Nu am vazut inca Blue Gender dar il vreau.Nu am net deci cred ca am sa-l includ in urmatoarea comanda anime.Da Doamne sa-l aiba mai multi!
yuki
am terminat Blue Gender. Nu mai stiu exact ce top am facut, dar BG ar merita inclus. Insa mie mi s-a parut ca e acel gen de anime unde aspectul mecha e secundar. Accentul s-a pus mai mult pe relatia dintre Yugi si Marlene. in plus spre deosebire de multe alte anime numai o parte lupta cu arme. Mi-a placut ideea cu Blue.
SebyTheDragon
QUOTE(yuki)
Locul 1 - Gundam Seed.    2 - Megami Kohousei (Candidate for Goddess ).   3 - Full Metal Panic  

Sa te ajut io..... laugh.gif laugh.gif

E... acum...fa noul top!! :wink: Cel vechi pica... biggrin.gif
axi
ca sa ma bag si eu in seama pe aceeasi tema ...

1. Blue gender, 2. Gundam seed, 3. Rah-Xephon

si inca o intrebare ... ar trebui sa tinem seama doar de cat de mari sunt robotii, cat de bine se bat si cum sunt desenati sau si de altele: story, personaje etc...

oricum eu am incercat sa tin seama de toate.
yuki
ok pai noul top ar fi cu Blue Gendewr pe locul 2. Doar ca am vazut primele 2 ep. din Escaflowne si pare promitator. .....Dar tot Gundam seed ramane la mine pe locul 1, si asta pentru ca mi-a placut foarte mult povestea. In Escaflowne m-a impresionat amestecul de mecha ( destul de ciudate si originale ) dragoni, magie ......si parca era si un strop de specific japonez ....
Sidonix
...eu destest Mecha...stie lumea...insa o exceptie am si eu ...

1st place & last we have a winner :weee: : Macross + OAV only ....mi se pare superior fata de tot restul genului ... Story conceptional realistic, posibil, perfect drama, love story, grafica, sound BGM, perfect integrate si suprapuse efectele CG...hmm...oh yeah era sa uit no kids alowed (fuck them)...

PS:daca vrea cineva niste cd inutile care le tin pe raft (seriile+filme escalfowne,nadesico) sa vina sa i le dau ...le-am luat din greseala :roll:
yuki
WoW ....pai atunci tre' sa vad si eu Macrossu' asta....happy.gif BTW din cate stiu sunt mai multe Macross ( am unul - poate chiar OAV-ul ) . Merge sa te uiti si daca nu ai vazut restul ?
Sidonix
hm de ce te miri yuki!!!?? biggrin.gif nu-ti vine sa crezi :shock: ... am zis "exceptie"...

Macross Pluss are 4 oav sau un film compus din cele 4 oav...eu prefer oav-urile...filmu mai taie citeva secvente...OAV-rile sunt de sine statatoare ... de fapt sunt singurile din Macross Pluss....nu exista serie din cite stiu eu...a...uite mi-am adus aminte...o alta mica exceptie Macross- Do you remeber love?...superb filmu...desi vechi....I like old stuff u know biggrin.gif
yuki
am zis wow in sensul ca " ce tare trebuie sa fie anime-ul asta" . Daca ti-a placut tie inseamna ca merita vazut.
Sidonix
bai yuki da cum e strecori tu pe la spate tocami cind editam...hm...da...merita...pt. ca restu nu exista pour moi :twisted:
SebyTheDragon
Ok...enough ...whit the :spaaaaaam: already... laugh.gif !!!

Io nu inteleg....Nu te uiti la mecha...pt ca is cu roboti...sau de ce Sid?

Daca vrei mechauri...care au story line de pici pe spate....try Blue Gender, Zoe Idolo sau chiar Escaflowne!!!

Blue gender...cred ca ti-ar place.....dar ma rog...daca nu vreis a te atingi de el...asta e !

Pt Axi...man...nu conteaza roboti......cat de mar is...etc...Conteaza ca sunt...si ca prin asta....animele e catalogat automat ca mecha!! Nota poti sa o dai in functie de ce vrei tu....e ca sicum ai face un top 5 ...best anime...numa ca tre sa fie mecha!
Aoi
Topul meu..mecha , cyber or whatever

1. Z>O>E ( pacat ca nu am vazut seria sad.gif )- that costume is pure evil.. :wink:

2 Neon Genesis

3. Gundam wing & Seed

Asta ar fi un top temporar..pina mai fac rost de ceva cat de cit mai bun.
Sc0rp10n
1. Gundam SEED

2. Nadesico

3. ZOE & Gunparade March(ma mai gindesc)

Am vazut ieri Megami Kouhosei, care a urcat foarte sus in top-ul meu. Zau asa daca l-ar fi terminat cred ca ar urca cel putin pe locul 2 la mine. Urmeaza sa vad ArgentoSoma, si dupa ai o sa ma apuc de Blue Gender, si o sa vad atunci cum se mai modifica topul.
MuadDib
topul meu sete:

1.Evangelion

2.Nadesico

3.Raxephone

Cat de curand as vrea sa vad si eu Blue Gender poate sa ma ajute cineva? :twisted:
SebyTheDragon
Atept ca Aoi sa includa si Blue Genderul in top daca e cazul...si voi face din nou calculele! :wink:

For now WAITING! 8)
Aoi
Eh uite ca nu trebe sa astepti prea mult laugh.gif Deci topu e in felul urmator:

1 . Blue Gender ( sorry ZOE :roll: )

2.Acelasi ZOE laugh.gif

3. Neon Genesis

As fi vrut sa includ Bubblegum Crisis si Ghost in the shell..da' nush daca se incadreaza la categoria asta.
CyBeR
offftopi:

Muaddib>mai ai rabdare o saptamana si primesc si eu Blue Gender si cu Gundam Seed de la Diana.Stii doar ca trec si pe la yoshi ca sa le puna pe dvd-uri.So patience!
SebyTheDragon
Te-ai prins Aoi...BGC 2040 nu e mecha ....e Cyber/Action foarte misto :wink: !!

Astea fiind zise...tre sa vad cand am chef ....sa ma apuc de facut topul! Daca mai aveti vreunu topuri bagati acum!
CyBeR
Seby...daca mai astepti vreo doua zile sa termin si yo cu Blue Gender.Ar pute primi un loc destul de bun in top.Sa vad sfarsitul si dupa aia imi dau cu parerea despre el.
CyBeR
[quote=CyBeR]1.Neon Genesis Evangelion

2.Vandread

4.Gundam Wing

5.Megamy Kouhusei

[/quote]

Old top^

New top v

2.Blue Gender/Gundam Seed

3.Vandread

4.Rah Xephon/Vision of Escaflowne

5.Gundam Wing
SebyTheDragon
....N-am avut ce face...si in sfarsit am recalculat topul.

Avem asa

1. Evangelion 25p

2.Blue Gender 20p

3.Gundam Seed 14p

4.Rahxephon 10p

5.Macross 8p

6.Gundam Wings/Vandread/Escaflowne 7p

Eva si Blue Genderul se mentin...si chiar iau avans...Gunadam Seed a venit tare din urma si a luat pe Rahxephon..

Hmmm..nou mecha pe care tre sa il vad...Bakuretsu Tenshi!

PS: Tot ma oftica sfarsitul de la Eva... tongue.gif /omg /angry !!
bogdan
hmm very old da in fine sa incep

1) Neon Genesis Evangelion biggrin.gif doar pt grafica si tot merita locul asta

2)Bakuretsu Tenshi

3)RahXephon/Escalowne
Ranma-kun
Hm.. dupa mine cam asha

Vandread

Bubblegum Crisis

Evangelion

Blue Gender

Martian Succesor Nadesico

Dar aicea nu stiu daca nu l-am putea integra si pe Scryed in genul mecha, is curios de parerea voastra 8)
SebyTheDragon
Nope......Scryed e super power action anime :wink: ...N-ar a face nik cu mecha!
DjSpider
Topul meu:

1.Neon Genesis Evangelion ( :shock: by the ending)

2.Gundam Wing

3.Bubble Gum Crisis
CyBeR
QUOTE(CyBeR @ Jul 18 2004, 07:56 AM)
QUOTE(CyBeR)
2.Vandread
4.Gundam Wing
5.Megamy Kouhusei

Old top^
New top v
2.Blue Gender/Gundam Seed
3.Vandread
4.Rah Xephon/Vision of Escaflowne
5.Gundam Wing
*

Really old tops^
New top coming right up ca sufla vantul a moarte pe aici...scuzati dar nu cred ca am sa ma opresc la un top 3 sau macar 5:

1. Neon Genesis Evangelion - deja e un clasic pentru mine, nu mai poate fi intrecut
2. Argento Soma - un anime care m-a lasat efectiv mut cat de mult mi-a placut
3. Macross Plus/Zero - Sid avea dreptate cu luni/ani in urma cand zicea despre Macross
4. Full Metal Panic - The second raid - on-going dar e o serie exceptionala
5. Blue Gender / Gundam Seed - a trecut ceva timp de cand le-am vazut dar sunt f bune in continuare
6. Zone of the enders - Dolores / Idolo / The 2nd Runner - serie, film si joc impreuna...the mecha designs are out of this world
7. Gundam Wing - Endless Waltz - mult mai bun decat lalaiala aia care se cheama serie
8. Vision of Escaflowne - hehe, inca imi amintesc de asta, m-a surprins seria asta prin imbinarea mecha si SF
9. G Dangaioh / Gravion - call me crazy but I love the old style mecha
10. Magic Knight Rayearth OVA - o dracie si asta dar e o dracie misto
11. Vandread / Nadesico - comedie + mecha, destul pt multi
12. Divergence Eve - big boobs and a weird mecha design...ciudatel dar totusi vizionabil
13. Bakuretsu Tenshi - nu l-am terminat ca m-a plictisit dar e oricum destul de decent...pacat ca nu are poveste.

Cam atat imi pocnesc prin creier momentan...ar mai fi cateva dar mi-e lene sa le mai mentionez si pe alea....13 bucati ar trebui sa fie indeajuns.
Black Devil
Topul meu:
2. Full Metal Panic
3. Blue Gender
LordMethos
avand in vedere ca snt multe serii care le-am vazut o sa fac doar un top 3 ca mie sila sa butonez prea mult

I - Eva (forever in the top :-) )
II - Gundam Wing ( pe departe una din cele mai bune din lumea Gundam)
III - Escaflowne
eyeobs
dupa mine, topul este asa:

2. Vision of Escaflowne, Rahxephon
3. Macross Pluss
rete
2. Neon Genesis Evangelion
3. Neon Genesis Evangelion
fara discutii in ce priveste MECHA(desi nu sunt tocmai mecanice unitatile EVA)(poti pune doar pentru locul 1 dar la mine in top ocupa locurile 1(grafica) 2(storiline) si 3(ending)si toate 3 se bat pentru primul loc acum doar a castigat grafica cine stie main ce ce aduce tongue.gif laugh.gif) si daca nu stii de ce vezi signatur-a mea smile.gif
klar ???
Urfe
1. NGE
2. RahXephon
3. Escaflowne
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.