Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: De ce apar scalambicii aia in pagina principala?
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Anunturi
cipiamon
De ce apar scalambicii aia in pagina principala? Cine a avut "geniala" idee sa-l inlocuiasca pe Songoku cu caricaturile alea?
Majin
mie mi se par chiar simpatici!!!!!oricum sunt mai cool ca goku
removed_on_request_20121227
sunt un fel de fete de insecte...care arata ca naiba, i hate them. hai facem strike si zbieram la usa adminilor "HELL NO WE WON'T WORK! WE WANT CHIBIGOKU BACK!"
chibimox
Scalambici ... lool .. insecte biggrin.gif:DPai totu a plecat de la faptu ca fatza lu songoku nu e ceva ca pt anime detaliat .. nu e generic asa ca s-a uitat Coyotu pe net si a gasit asta, m-a intrebat, mi-a placut si l-a pus .. nu va place ? atunci datzi voi linkuri la niste poze generice ..... scalambici biggrin.gif:D:D
removed_on_request_20121227
how about ye old icon cu pagina normala care era si pe dk3...e better than this...
cipiamon
card_Grahf - nu uita ca la profile poti sa-ti schimbi aspectul paginii, si stiu ca e un skin exact ca ala de la vechiul forum.

---

Cat despre scalambici, huoo

laugh.gif
Scorpio
mi se pare o idee buna..desi sunt unele imagini care sunt cam nasoale. oricum nu poti pune la NGe, SDK , X....etc tot fata lui Goku....ar fi monoton si cam inestetic
cipiamon
[quote=chibiMox]fatza lu songoku nu e ceva ca pt anime detaliat [/quote]asa e, si printr-un efort intelectual intens deducem ca scalambicii sunt mai potriviti nu? laugh.gifZic si io nu dau cu parul, pana la urma e forumul lu Coyote nu e al meu sau al comunitatii.
chibimox
[quote="cipiamon]asa e, si printr-un efort intelectual intens deducem ca scalambicii sunt mai potriviti nu? laugh.gif .[/quote]Cred ca dupa cateva aluzii am prins ideea .. nu cred ca era nevoie sa incerci sa determini cantitatea de materie cenusie care iremediabil s-a dus pe meditarea asupra superbei icoane care scoate limba si are paru ca o mana ..cand nu o sa le mai vedeti inseamna ca bunu simtz a batut simtzu meu estetic inexistent sau ca intamplator am dat peste ceva mai bun pe netmersi de intelegere
SebyTheDragon
Mie imi plac super mult..asa zisi avatari ai fiecarei seii..Oricum e de 10x mai bine..decat topitu de Songoku!!

Totusi..asa vrea daca se poate Chibi sa il inlocueisti pe cel de la Gits...mi se pare cam naspa.....defat..naspa rau :wink: !!
Coyotee
"scalambicii" i-am pus ca astea erau cele mai bune imagini care le-am gasit la momentul respectiv pe net. Oricum, caut in continuare imagini mai bune care sa inlocuiasca "scalambicii".De asemenea, astept propuneri de la voi.
APoKLips
"Dunow!" Ce zici de niste chibi characters cum eau butoanele de la as.ro si pt fiecare sectiune alt personaj!?
Claudia
Eu zic ca 'scalambicii' merg mai bine decat ...nus cum sa zic la ce era inainte. Si daca la Anime Detaliat se pune un icon ce are legatura cu seria..nu vor ramane asa multi scalambici. Inca ceva: daca tot raman sa schimbati si 'legenda' din josul paginii index ca apare tot Goku.
cipiamon
oricum ceva care atunci cand topicul e citit sa aibe o expresie diferita, asa cum era cu Songoku
removed_on_request_20121227
hmm.... as propune sa incercam sa facem un icon al roanime ului, un fel de logo...
Coyotee
Am acasa inlocuitorii pentru "scalambici". Trebuia sa fac update-ul de 2 zile dar virusul "Parite" mi-a distrus compu' (bine ca nu am pierdut decat programe care le am pe CD), asa ca toate update-urile (inclusiv imbunatatirile pentru forum) vor fi cu intarziere, pana reusesc sa-mi pun calculatorul "in picioare". Oricum, sper ca sambata sau duminica sa pot incarca noile imagini si sa inlocuiesc "scalambicii" care va calca pe nervi :wink:
Coyotee
Ok, sa-mi spuneti cum vi se par acesti "scalambici" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifDaca va placeau mai mult cei de dinainte, sa-mi spuneti.Cei animati arata ca sunt postari noi

Ce ne-animati, dar colorati, spun ca nu sunt postari noi

Cei alb-negru spun ca thread-ul respectiv este inchis.
cipiamon
very cute! smile.gif numai ca atunci cand sunt animate ar fi fost si mai bine daca faceau ceva mai interesant smile.gif :oops:

poate gasesti unele "echi" 8)
alucard_969
hahahha ce probleme pe capu nostru ...... hahah ... eu zic sa punem pe alucard acolo si pe goku si poate si o fetita dasta hahahhaha chiar ma amuziat faza asta laugh.gif

P.S. sa radeti si voi putin cica Se spune ca daca bagi CD-ul de la Windows 98 ?n unitate si faci ?n asa fel ?nc??t sa se ?nv?rta ?n sens invers vei auzi niste

acorduri muzicale satanice. ?nsa ce este mai ?ngrijorator este ca daca se ?nv?rte ?n sensul normal, se instaleaza Windows 98.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.