Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sunt Disperata! Recomandari!?
Anime-Club Forum > Ro Anime > Anime FAQ
dyaboliK_wiNg
smile.gif Sers all! sunt can la limita disperarii: pur shi simplu nu mai gasesc nici un anime yuri.imi puteti pls recomandacateva anime yuri?inafara de Strawberry Panic shi Kannazuki no miko,pls. biggrin.gif
IceJack
pai in primul rand iti recomand sa nu mai fii disperata (nu e sanatos mai ales la fete) in al 2-lea rand ai putea sa te uiti aici si sa bifezi cam ce ai vrea sa vezi intr-un anime, sunt sanse relativ mari sa gasesti ceva care sa ti se potriveasca.

Aici ai o lista numai cu soujo ai(yuri)sortata dupa rating, nu o sa fie numai soujo ai dar o sa fie toate care au soujo ai in descrierea genului
DMonk
Kashimashi: Girl meets Girl l-ai vazut?
dyaboliK_wiNg
blink.gif waw.mersi mult all ! miati fost de mare ajutor biggrin.gif smile.gif biggrin.gif smile.gif
Probably me
Cred că ar ajuta şi nişte recomandări. Lista de pe AniDB e cam prea generoasă, include multe titluri care au elemente shoujo-ai fără a se concentra de fapt pe asta. Adevărul e că-s cam rare seriile yuri/shoujo-ai care să fie şi bune. Ştiu că am căutat la un moment dat (sīnt fan) dar n-am găsit mai nimic īn afară de vreo 5-6 care-s deja celebre.

Aş recomanda neapărat Utena şi Maria-sama. Hai să zicem şi Vandread, unde din cauza scenariului apar implicit relaţii īntre fete (destul de bine conturate), dar cu avertismentul că e de fapt space opera, SF, aventuri, mecha, war etc. iar īn centrul atenţiei e un cuplu băiat-fată.
Chloe
Yami to boushi to hon no tabibito e foarte yuri din ce stiu eu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.