Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: yahoo messenger
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Anunturi
LSsjBrolli
as avea si eu o mica rugaminte:

daca are cineva timp/chef/sau alta motivatie ar putea sa se acupe de o mica camera de discutii roanme pe ym.

in caz ca se gaaseste cineva disponibil sa creze asa ceva sa ne anunte si pe noi.

avem forum (vreo 3), avem mirc(vreo 2), avem site-uri, dece sa nu avem si ym?

P.S. pe chibimox l-am intrebat deja asa sa nu sperati.
Kataracta
Eu as putea sa creez o camera, dar nu pot sa am grija de ea pentru ca la serviciu nu am access la YM. Imi tin calculatorul deschis non-stop asa ca nu ar fi o problema. Dar daca cumva se intampla sa pice curentul, conexiunea sau sa se reseteze calcul s-a zis cu camera.

Va las pe voi sa decideti si anuntati-ma daca sunteti interesati
Demiurgus
N-am nimic impotriva la asa ceva insa nu-i prea vad rostul. Si asa suntem putini pe IRC si impartiti pe deasupra. Nu cred ca ne permitem luxul de a avem jdemii de canale/forumuri/alte vrajeli :roll:
SebyTheDragon
Sincer I HATE MIRC!!!

Si din cauza asta nici nu intru pe ratatul ala de program...cu care...la urma urmei...poti sa faci cam ce vrei pe compul altuia...

Daia nu stai io pe MIRC...pt ca nu-mi place...

Pe Y msg...hmmm ar fi cu totul altceva!!!! 8)
z-kun
exista multi alti clienti pentru irc.

besides, un mirc corect folosit / configurat nu ii da altuia dreptul sa faca ce vrea cu calc-ul tau... astea sunt legende de irc si de wannabe h4x0rz... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Majin
am facut azi un mic tes cu brolli si am obs ca ms e mai rapid ca mircu,si in plus nu enerveaza pe nimeni!!!{mai ales pe tine seby}kata are dreptate,in legatura cu instabilitatea tensiunii...asa ca intreb :nare nimeni un ups????
SebyTheDragon
Precum am zis...IL URASC DIN PRINCIPIU!!!! E ca o chestie mica care ma zgarie pe creier!!! laugh.gif
bogdragon
Tinand cont ca este implementat un chat in forumul acesta, de ce nu este folosit. Adica ce rost mai are mircul(irc) su msg? (eu unul din principiu <<tehnic>> le urasc pe amandoua)
APoKLips
Asa am spus si eu pana am dat de #ro-anime ( se faceau 15 luni de zile ... AZI biggrin.gif). Heh... bogdragon... chatul de pe forum/site este pentru necesitate... nu e cel mai bun. :roll: Cu tine daca vrei discutam aici... stai sa vezi unui dial'up'ist cum ii merge. :oops:

Gomen ne~ ! Coyotee'sama : vorba ta :"... deh e php chat... la ce te asteptai" smile.gif Scuze daca nu e chiar 100% citatul
Bawmwolle
De ce as folosi Yahoo Mesenger si nu IRC-ul?Da-ti-mi niste argumente...IRC-ul cred ca este superior din mai multe puncte de vedere.

Si Seby, sa stii ca te si poti PROTEJA atunci cand stai pe IRC!
^Dash^
Lol...eu sunt de acord cu voi...
SebyTheDragon
Io aia folosesc ca scuza...Pur si simplu nu-mi place mircul..!!! Pt e un program de 3 lei..in care zeci de nebuni..isi pierd noptile...vorbind de ex cu o fata care defapt e baiat.. :roll: laugh.gif !!
APoKLips
Pai dece nu vorbeshti cu moi... doar pe canalul #Ro-Anime.... si'mi pun special pt. tine o pereche de chilotzei roz cu dantelutza tongue.gif :twisted:

Oooups !!! :oops:
SebyTheDragon
Guguuuuuuuu :twak: Chilotei cu danteluta..Trimite-mi si mie o poza ..chiar as fi interesat!!

Enough spam..biggrin.gif

Ideea e ..ca pot intra foarte lejer pe mirc..dar nu o fac..unu pt ca consider acest lucrupierdere de timp..si 2..e mult mai misto ..sa vorbesti prin postari!! wink.gif
APoKLips
Duuuuuuuuuuuuuuh ca ziceai ceva de spam....

Mox a infintat canalul tocmai pt ca e ceva non stop... nu necesita supraveghere prea atenta si se elimina discutiile gen chat de pe forum...

Cu asta am lamurit sper care era ideea.

Asa ca tot am deviat de la subiect putin... daca ar exista ceva permanent la Yahoo pt asta as fi de acord in an instant...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.