Shinigami Kid
Mar 19 2008, 06:24 PM
Mulţumim că aţi aşteptat
şi acum cel dintâi release de la noi.
Click aici pentru torrentsau
Aici pentru blog
Reactive
Mar 19 2008, 07:55 PM
bravo, la mai multe release-uri
zeri
Mar 19 2008, 09:04 PM
Arata bine!
Keep up the good work!
gngn
Mar 19 2008, 11:00 PM
tocmai m-am uitat la primul ep pe sarite. raw-ul folosit este excelent, la fel ca si traducerea (dupa care grup ati facut traducerea din engleza?). si acum o intrebare: posibil sa inserati si acea subtitrare in engleza? automat publicul tinta ar fi mai larg. fiind ongoing urmaresc versiunea de la BSS (fiind cei mai rapizi, video nu este insa HQ) dar nu sunt inca hotorat pe care sa o folosesc pentru arhivare. versiunea voastra e HQ, subs romana, daca ar avea si in engleza ar fi pachetul complet.
meritati felicitari pentru acest episod 1 din primul release!
Shinigami Kid
Mar 19 2008, 11:03 PM
Degeaba felicitarile in acest punct nu ne ajuta noi vrem critica, si cat mai dura. Pe aceasta cale ii multumesc lui Coyotee ca a indicat unele greseli evidente
. La terminarea seriei se vor reface episoadele
DmonHiro
Mar 20 2008, 09:00 PM
Very nice work. Calitatea video este excelenta. O singura chestie m-a deranjat, si cum vreti critici here's one. Fontul ales pentru traducerea cantecului de inceput este forte bun, insa culoare nu mi se pare o alegere buna. Acel albastru e greu de citit mai ales la ineceput, unde fundalul este tot albastru. Parerea mea, cel putin. Mersi pentru episod.
One more thing. Nu e un repros in nici un caz, dar Opening-Karaoke nu e foarte bine sincronizat. Sunt unele parti la care nu s-a potrivit.
Don't hit me.....
gngn
Mar 22 2008, 05:09 PM
va trebui sa corectati ED, sunt multe greseli acolo. ED-Single a aparut deja de ceva timp, si contine si versurile oficiale:
Shinigami Kid
Mar 22 2008, 07:04 PM
Am sa ma uit peste ele, si trebuie sa caut versurile oficiale pt varianta Tv
.
LArSON
Mar 25 2008, 11:47 AM
Inca n-am luat episodul, dar totusi am un comentariu
Nu trebuie sa asteptati sa terminati toata seria ca sa reparati greselile. Puteti scoate un V2 mai repede.
Shinigami Kid
Mar 26 2008, 05:45 PM
Yo yo yo pplz we've got a new episode for ya'...
Click aici pentru torrentsau
Aici pentru blog
Shinigami Kid
Apr 15 2008, 07:18 PM
Urmatoarea lansare va fi amanata datorita unor dificultati tehnice (a cedat hardul de pe computerul de encode, dar datele sunt recuperabile), deci acesta va aparea pana cel tarziu duminica saptamana aceasta.
Shinigami Kid
Apr 21 2008, 03:00 PM
Shinigami Kid
Apr 30 2008, 06:21 PM
Put1n
Sep 3 2008, 02:01 PM
o sa continuati seria??? ca de mult nu ati pus ceva nou.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.