Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bleach Manga în Română
Anime-Club Forum > Fan Area > Scanlations
ady
Bleach manga în română Cap. 311

Descărcaţi manga :

Link...1(SendSpace)

Link...2(Megaupload]Bleach manga în română Cap. 312

Descarcati manga :

Link...1(SendSpace)

Link...2(Megaupload]Bleach manga în română Cap. 313

Descărcaţi manga :

Link...1(SendSpace)

Link...2(Megaupload)
Reactive
Sperand ca n-ati folosit Paint ca program de editare, ci ati folosit Photoshop, GIMP sau Paintshop Pro, data viitoare, centrati textu si puneti anti-aliasing smooth. Chiar daca nu's multe fonturi cu toate diacriticile romanesti, ati putea folosi si voi 2-3 din cele existente, sau va dam noi(Bakalicious) WildWords cu diacritice si deasemeni italizati si bolduiti la nevoie (tipete, etc.). Un credits page ar fi binevenit, macar sa dati credite celor de la care ati "furat" paginile curatate. Anyways, initiativa e buna, dar trebuia sa incepeti si voi de la primul capitol. Bafta in continuare. (pff, newbs tongue.gif)
ady
Eh....suntem începători...vom fi mai atenţi şi vom încerca să învăţăm din greşeli.
Avem două echipe...una care va traduce de la inceput şi una care va traduce la zi până se vor întalni.
Shinju
E bine-venită o astfel de iniţiativă în comunitatea romaneasca, zic eu şi spor în continuare. Pentru că Reactive a avut grijă să vă dea ceva sfaturi, eu ma limitez la a vă pune câteva întrebări:

Cleanurile de uned le aveţi? Sau curăţaţi voi Raw-uri de pe net?
Bleach e singurul vostru proiect?

PS. Topic mutat la Scanlations, pentru că acolo îi este locul.
Reactive
nu curata ei, sunt de la Binktopia paginile (cred)
ady
umm...noi descărcam manga-ul în engleză şi îl curăţăm noi...defapt...echipa e din Sannin's...cei care traduc şi manga naruto în lb. română doar că suntem împărţiţi...3 se ocupă de naruto şi 4 de bleach.
Shinju
Hm, de ce nu va luaţi raw-uri direct din japoneză să le curăţaţi? E mai corect faţă de grupurile care au făcut asta pentru traducerea în limba engleză (pe lângă curăţatul efectiv al bubble-urilor mai e ceva muncă pe lângă, pe care voi nu o faceţi), plus că uneori un manga typesetuit în engleză se dovedeşte mai greu de curăţat, mai ales unde este scris peste ceva desen şi trebuie redesenat. Sau dacă vreţi să continuaţi aşa puteţi cere acordul de la grupurile de scanlation care au făcut asta în engleză (oricum pentru traducere ar trebui făcută treaba asta). E posibil nici măcar să nu primiţi răspuns, dar e frumos să îi informaţi.

Edit: de ce nu faci un topic despre grupul vostru, câteva informaţii, echipa, proiecte, etc., ca să ţii lumea informată...
Reactive
Pentru traducere nu prea, ca si asa traducerile is facute publice, vezi www.mangahelpers.com, dar pentru cleanuri da. Primele 26 de volume sau ceva de genu se pot gasi in calitate foarte buna pe internet, nu zic ca nu e mai usor sa editati cleanurile facute de altii, dar macar asa capatati experienta, ca na, sa stergi textu din bubble-uri oricine poate face. Cam la fel si cu Naruto.
Yondaime
Dupa mult timp de inactivitate pe forumurile anime, m-am gandit sa imi fac si eu putin timp pentru ele. Cum Ady nu a mai postat de mult pe aici mangaurile noastre, o sa fac eu un post lung cu toate capitolele lipsa :

Bleach 314 - Download
Bleach 315 - Download
Bleach 316 - Download
Bleach 317 - Download
Bleach 318 - Download
Bleach 319 - Download
Bleach 320 - Download
Bleach 321 - Download
Bleach 322 - Download
Bleach 323 - Download
Bleach 324 - Download
Bleach 325 - Download
Bleach 326 - Download
Bleach 327 - Download
Bleach 328 - Download
Bleach 329 - Download
Bleach 330 - Download
Bleach 331 - Download
Bleach 332 - Download
Bleach 333 - Download
Bleach 334 - Download
Bleach 335 - Download
Bleach 336 - Download
Bleach 337 - Download
Bleach 338 - Download
Bleach 339 - Download
Bleach 340 - Download
In caz ca nu functioneaza un link, va rog sa-mi spuneti si o sa fie reparat.
Rock Girl
Hmn...in afara de "unele" chestii care nu merg, le voi lasa placerea celorlalti sa comenteze, observ o oarecare evolutie. Pe bune, mi se par mult mai reusite ca primele capitole, keep it up! tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.