Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Minami-ke
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Comedy
Diana
Serie mai mult decat decenta .. clasicul mix comedy - slice of life (cel putin asa au categorisit-o cei de pe anidb .. eu as fi inclinat spre comedie pura).
Story-ul .. 3 surori care locuiesc singure intr-un apartament...3 personalitati total diferite .. nimic special aici. Dar dupa cel de-al 2-lea eps mi s-a instalat o stare de buna dispozitie datorita replicilor funny.

Cei carora le-a placut stilul din AzumangaDaioh sunt invitati la vizionare cool.gif
Tenshi
Eh, in sfarsit ceva care suna promitator. Sper doar ca il voi gasi pe Veoh sau YouTube...
Tessa
Un anime EXCELENT!
De mult timp nu am mai vazut ceva atat de funny smile.gif) .
Ador personajele, povestea simplista, interpretarile si gandurile celor 3 surori, grafica...de fapt...TOT.
Personajul meu preferat e Kana (the baka tipe), e pur si simplu prea amuzanta, desi si celelalte doua au farmecul lor >.O.
Ce am observat la grafica e scoaterea din peisaj a mutritelor ciudate (ex: se vad personajele fara fata, in forma chibi etc.). Si cu toate acestea autorul/ea reuseste sa isi faca personajele foarte expresive folosindu'se mai mult de dialog si de peisaj xD.
Faza mea preferata: cea in care Chiaki trebuia sa convinga ploaia sa plece a fost pur si simplu mortala. smile.gif)
Altele: toate celelalte. In afara de interpretarea aceea aiurita a scrisorii de dragoste mi-au placut toate.Cand ma uit la anime'ul asta ajung de ficare data sa ma rostogolesc pe jos.

A aparut deja si a doua serie [care din pacate e inca ongoing].
Oricum, Minami ke e un anime care a primit mult prea putina atentie dupa parerea mea. Eu il recomand cu caldura si sper sa vad cat mai multe posturi curand smile.gif .

P.S.: semnatura mea e inspirata din aceasta serie: Kana vs. Cute-Kana XD.

Edit: la semnatura asta ma refeream: Cute
Doll
Un anime destul de reusit. Nu as putea spune ca se afla printre preferatele mele dar cu siguranta e printre putinele serii noi care merita efortul de a fi vizionate.
Intr-un fel nu mi-a placut faptul ca episooadele nu prea aveau legatura intre ele. Puteai sa sari linistit peste unul si tot ai fi inteles ce si cum.
Scenele amuzante au fost uneori plictisitoare: fazele repetitive ma calcau pe nervi, dar per ansamblu a fost o comedie buna.
Kana e personajul pe care il apreciez si eu pentru ca celelalte doua surori erau destul de neinteresante. [imi place semnatura pe care ai facut-o, Tessa smile.gif ]
Totusi, per ansamblu e o serie buna.
Reactive
Intr-adevar o serie foarte amuzanta, am vazut toate cele 3 sezoane si OVA-ul. Imi pare rau ca n-am mai avut parte de aceeasi calitate (si aici nu ma refer doar la calitatea animatiei) ca'n primul sezon si la restul, dar au fost si ele ok. Chiaki mi s-a parut geniala, mi-a adus aminte de Matsurika din Maria+Holic. Bakayarou~ laugh.gif
Garden Girl
Seriile Minami-ke mi-au lasat un gust placut, e genul de anime pe care il urmaresti si nu vrei sa se fi terminat.
QUOTE(Reactive)
Chiaki mi s-a parut geniala, mi-a adus aminte de Matsurika din Maria+Holic. Bakayarou~

I must subscribe.
Also, Kana pare cea mai "pamanteana" dintre cele trei surori. Haruka e weird in a... weird way lol and omg poor Hosaka, always acting so cool and failing at getting close to Haruka. Interesant e faptul ca se resemneaza si o pastreaza in suflet ca pe un idol. Kaichou Haruka-sempai tongue.gif
Admiratia lui fata de ea pare mai presus de orice simpla atractie sexuala.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.