Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Poftiim !!!!!????????
Anime-Club Forum > Detaliat > Inuyasha
gabi4play
Acum,am observat shi eu,d c numai fete se uita la Inuyasha,oi fi eu singurul baiat din lumea asta !!?Raspundetimi va rog
Trickster
Da, esti singurul. Trebuie sa intelegi, Inuyasha e facut de o femeie (Rumiko Takahashi), pentru femei, lucru evident din personaje gen Seshy (omg, seshyyyyyyyyy) sau furry-ul ala ce se tot plimba pe acolo. La fel ca si Naruto (Sasuke - Sakura + Naruto = copii urati), Bleach si jumatate din Berserk (Griffith).
DmonHiro
Trebuie sa intreb: Unde naiba ai "observat" ca numai fetele se uita la Inuyasha? Si cum ai observat acest lucru?

And YES.....Sehy fangirls must DIE
Trickster
Cum bre, topicuri de genul care e cel mai secsi personaj din inuyasha si trebuie sa mai intrebi? Normal ca-i de femei, doar Inuyasha se tot plimba toata ziua in salopeta aia a lui secsi... daca ar fi de barbati personajul principal ar fi cineva cu care sa ne putem identifica, un Al Bundy, ceva

Stai ca n-am explicat de ce Bleach ii destinat unui pubic mai sensibil si cu plete (nu, nu emo). Ichigo. Da, Ichigo. Adica un tip care-si vopseste parul nu poate fi eroul unui anime destinat unui public masculin, ar rade de el. Eu zic ca-i taica-so de vina, isi dorea o fata de fapt.
Narumi
Huh, wtf?? Inuyasha e shounen, cum si soarele apune seara!! De unde naiba ti-ai format ideea ca e mai mult pentru femei!???????????//////// huh.gif
gngn
am vazut si eu Inuyasha (toate cele 167 de episoade si 4 filme). desi acum ma intreb cum de am putut avea energia necesara de a ma uita la 167 de episoade care nu au nici un final. probabil ca la timpul respectiv (acum 2 ani parca) se incadra in starea mea psihica si psihodelica. si nu sunt un main-stream viewer, fiindca nu urmaresc Naruto sau Bleach
Trickster
Ce e shonen? Ala nu-i argument, nu se poate compara cu machismo-ul lui Seshy (care aici tine loc de demonstratie)
Garden Girl
How so ? Unde ai observat? Cumva te ocupi cu statistici or smth... ? laugh.gif

Uite, io sunt fata si nu ma uit la InuYasha ca nu-mi place happy.gif

Asta ce inseamna ? laugh.gif
rogueman999
QUOTE(garden girl @ Jan 24 2008, 08:10 PM)
How so ? Unde ai observat? Cumva te ocupi cu statistici or smth... ?  laugh.gif

Uite, io sunt fata si nu ma uit la InuYasha ca nu-mi place  happy.gif

Asta ce inseamna ?  laugh.gif
*


Esti o anomalie. Am demostrat deja ca toate fetele fetele (si baietii cu parul lung) se uita la Inuyasha, asa ca nu incerca sa ne induci in eroare.

Sessy!!!!! (am parul lung)
Garden Girl
QUOTE(rogueman999 @ Jan 24 2008, 05:53 PM)
Esti o anomalie. Am demostrat deja ca toate fetele fetele (si baietii cu parul lung) se uita la Inuyasha, asa ca nu incerca sa ne induci in eroare.

Sessy!!!!! (am parul lung)
*



Bun, si io sunt o fata cu paru scurt laugh.gif (just kiddin tongue.gif, paru meu e cam cat al lui miroku huh.gif ... asta ca sa ma raportez la Inuyasha laugh.gif )

Bine, atunci zic asa: m-am uitat si daca am vazut ca nu-mi place, m-am lasat de el biggrin.gif

Tenshi
QUOTE(roqueman666)
Am demostrat deja ca toate fetele fetele (si baietii cu parul lung) se uita la Inuyasha, asa ca nu incerca sa ne induci in eroare.


Nu, nu toate fetele de aici se uita la Inuyasha. ^^


... in alta ordine de idei, primele 3 episoade chiar promiteau. Apoi.......... -.-
LordMethos
inudog .. e misto pana la un punct (10 - 15 eps) dupa care.... devine way to repetitive.
Dar deh ... adevarul e ca fetele sunt mai atrase tongue.gif de aura acestui serial.
Narumi
Oricum, chiar daca e vorba de shounen-uri, exista unele mai copilaresti cum ar fi Inuyasha sau Naruto si unele mai mature (City Hunter, Death Note, Bleach)...
Inca ceva si asta probabil ca e parerea multora care s-au uitat, Inuyasha e oarecum destul de plictisitor!!
Spirit
lam inceput si eu ... cateva episoade dar nu ma prea atras ... pare cam plictisitor oricum singurul baiat .. nu cred ca esti tongue.gif
Lumpy
Ba rogueman999 ce ai tu cu "baietii" cu paru' lung ha? Si ce daca am tatuat pe mana " Moarte frizerilor!"

In fine moving on! DA numai fete se uita la Inuyasha, cu parul lung sau scurt. Si va las cu o idee pt un fanfic Inuyasha, Seshomaru, Kagome, demon orgy! It;s pure gold i tell you
Moonsparkle
Yes, you're alone. On an island. Surrounded by women. And all of you are Sesshy fangirls. Now aren't you quite the lucky one? Nu vad de ce te plangi. Embrace it, don't try to fight it. happy.gif
Muza chan
Trickster:
Si sanii lui Matsumoto sunt tot pentru fete? tongue.gif Nu cred, Bleach are fani majoritari printre baieti, eu asa cred... Fete, doar cele mai baietoase, asa ca mine..... smile.gif

Ontopic:
Inuyasha fan here... wink.gif
Animal
Inuyasha e misto ... dar lungesc prea mult o poveste relativ banala ce trebuia sa aiba un sfarsit in 30 (maxim) de episoade. Daca mai veneau cu material nou era foarte misto.

Never the less mam uitat la tot inuyasha acum ceva ani si ca after taste... trebuie sa recunosc ca mia ramas o impresie relativ proasta in ansamblu.

Bleach e si pentru femei si pentru barbati. Inuyasha are ca tinta publicul feminin dar sunt si baieti care se uita.
Emanuel
hai sa fim seriosi, inuyasha, bleach, naruto, sunt toate shounen, deci target-ul principal sunt baietii. Fatpul ca actiunea este predominanta e destul de sugestiv.
Sigur ca sunt multe fete care se uita la inuyasha (Takahashi are meritul de a trece dincolo de barierele shounen/shoujo), dar a spune ca serialul asta e pt fete e o cale lunga. Sunt multe fete care se uita si la yu yu hakusho, dbz, bleach -asta nu inseamna ca sunt anime pt fete.
Motivul pt care fetele posteaza mult la inuyasha e pt ca ele au la ce sa se entuziasmeze - seshi... rolleyes.gif . Pe cand baietii au de ales serii de actiune mai multe si mai bune.
cat despre parerea mea despre inuyasha (dupa 1 film si cateva eps) - e fain, dar nu suficient de fain ca sa ma uit la o serie de 161 eps.
so... you're not alone - numai ca baietii nu sunt asa entuziasmati de inuyasha ca fetele tongue.gif
Trickster
Discriminare, Emanuel, discriminare! Fata de toate fetele care se uita la bad boyzzz cum rad in fata sensibilului erou, emanand un coolness mult prea cool pentru a putea fi folosit de barbati la altceva decat racit berea! Jignitor de-a dreptul sa le pui pe fete in sabloanele tale, fortandu-le sa se uite la eternele fete sensibile si baieti zambitori, cand poate le place la fel de mult un Naraku dezlantuit, sau un fan fic dupa o idee de Lumpy! Shonen, target-uri, chestii lipsite de valoare in fata izbitorului concret (nu, nu concrete).


QUOTE(Muza chan @ Jan 25 2008, 07:52 AM)
Si sanii lui Matsumoto sunt tot pentru fete?  tongue.gif
Matsumoto e un simbol feminist, singura si creste un copil, care nici macar nu e al ei, si intre toate astea isi mai face timp si de shopping.
gngn
aici aveti dreptate, Sesshy definitiv nu este un caracter pentru baieti. cu a lui fizionomie ce il intrece in fenimitate pe Legolas din LotR si a lui caracter de badass m.....r gen Akira , nu este pe gustul nostru. publicul lui tinta este evident: fetele, pentru a le innebuni cu frumusetea lui nepamanteana, a le da gata cu coolness-ul lui de macho si cu atitudinea lui aristocratica, si a le vraji inima cu momentele lui soft pe care le arata doar lor (ea este singura .... ).
Inuyasha imi place mie personal mult mai mult, are un echilibru bun intre a fi hero si antihero, este un caracter normal, cu probleme si cu insuccesse, a carui existenta logica noastra o poate accepta.
Emanuel are intr-o anumita masura insa dreptate, targetul principal al anime-ului sunt baietii, nu fetele, chiar daca si acestea sunt ademenite cu elemente gen Sesshy, Shippo (isnt he just adorable?) si complicatiile amoroase intre caractere. sabloanele folosite de el sunt in primul rand folosite de cei ce creeaza aceste povesti. o fi sunand jignitor, dar asta inseamna marketing, nu? vii cu ceva ce si-a dovedit deja popularitatea pe piata, chiar daca asa aluneci spre banal. it's all about the money
Muza chan
gngn:
QUOTE
vii cu ceva ce si-a dovedit deja popularitatea pe piata


Eeee... uita-te si tu la data aparitiei manga Inuyasha si compara cu ce se facuse inainte de asta. Rumiko Takahashi este deschizatoare de drumuri in multe domenii. Ea e prima care a spus Baka, in Ramna. Acum nu mai exista anime fara Baka! A creat genuri de personaje. Uite, ca tot il denigrati atat de Seshoumaru (sama pt mine! smile.gif ) hai sa vedem cate personaje viitoare din anime-uri sunt de tipul asta. Sa nu mai spun despre cuplul: tipul cool si rece si fetita foarte mica pe care o protejeaza. Si exemple pot fi destule... Multe din ele sunt inspirate si din ideile lui Takahashi.
Tenshi
Da. Trebuie sa recunosc faptul ca Seshoumaru e cool. De fapt, atunci cand apare el la TV, cam uit de telecomanda. laugh.gif


... si da, obisnuiesc sa ma uit la anime la TV. tongue.gif
gngn
din pacate nu am cunostiintele tale de background. bows to Muza chan. am mai invatat ceva. desi tot cu o impresie de "comercial" raman cand este vorba de Inuyasha. poate si datorita numarului de episoade, care este prea mare. manga nu am urmarit-o decat scurt, dar animele mi se pare o adaptare 100%. in ultimul timp avem mai degraba perechea: fata care il bate pe baiat zilnic: Tsukuyomi: Moon Phase, Zero no Tsukaima, Hayate no Gotoku!, Inukami!, Shana, Rosario+Vampire, chiar si Clannad, Full Metal Panic, Haruhi ..
rogueman999
Amu stiu ca threadu-i la mishto, da' lasati-o mai moale cu toata chestia asta cu "pentru fete, pentru baieti". 99% din anime-uri sunt mai mult sau mai putin la mijloc, iar celelalte 1% sunt yaoi (desi tin minte ca mi-a placut cel putin un yaoi odata...). Daca vrei sa fi un tip standard in cutiutza ta macho, n-ai decat sa te duci la meci la steaua. Cu anime-urile e intotdeauna mai complicat.

Asa.

Iar sessy _e_ cool.

Muza chan
gngn:
Funny... tongue.gif Sunt altii care stiu mai multe ca mine, dar probabil ca nu au tupeul meu! smile.gif

Cu faptul ca s-a lungit atat si ca nu se mai termina, sunt perfect de acord. N-ai idee cat de suparata urmaresc manga, sperand ca o sa vad odata cum se termina. smile.gif

Cat despre chestia cu fetele si cu bataia... amintiti-va de Ranma, aparut cu mult inaitea lui Inuyasha. Tot Takahashi sensei a setat un stil.

Trickster:
Matsumoto de care vorbeam mai sus e fan service... pt baieti smile.gif . Asa cum un tip cool si bishuonen ca Seshoumaru poate fi considerat fan service pentru fete. Vezi si in lumea j-rock. Mai mult fetele decat baietii se uita si asculta muzica lui Gackt, de exemplu (cel mai bishuonen din viata reala pe care-l stiu wink.gif ).
Emanuel
QUOTE(rogueman999 @ Jan 26 2008, 01:32 AM)
Amu stiu ca threadu-i la mishto, da' lasati-o mai moale cu toata chestia asta cu "pentru fete, pentru baieti". 99% din anime-uri sunt mai mult sau mai putin la mijloc, iar celelalte 1% sunt yaoi (desi tin minte ca mi-a placut cel putin un yaoi odata...). Daca vrei sa fi un tip standard in cutiutza ta macho, n-ai decat sa te duci la meci la steaua. Cu anime-urile e intotdeauna mai complicat.

Asa.

Iar sessy _e_ cool.
*



rogueman, si ce faci cu dbz si cu Sailor moon ? - presupun ca le incadrezi in acel 1% tongue.gif , numai ca sunt tocmai 2 anime definitorii. Iar termenii shoujo/shounen nu sunt inventati de mine. si sunt foarte folositi -maj. animeurilor se incadreaza in aceste categorii, asa ca as zice ca maj. animeurilor sunt mai PUTIN la mijloc tongue.gif

oh, and, btw, Trickster - you're right, psihologia feminina imi da batai de cap tongue.gif
Narumi
Ma rog, dar subiectul asta e fara sens!! Se stie ca Inuyasha e un anime shounen: ca sunt destule fete care se uita la shounen-uri si aici, nu includem numai Inuyasha, e un lucru obisnuit, cum si destui baieti prefera stilul shoujo!! Dar Inuyasha a fost facut in general pt baieti __11-19 ani__, chiar daca creatorul e o fata!! Si topicul asta banal, cred ca ar trebui ori inchis, ori mutat la 4chan!!
Tenshi
Narumi, nu mi se pare un thread de 4chan! Chiar daca primul post de aici a fost facut la misto... sau poate numai asa a stiut sa se exprime persoana respectiva (ca nu mai stiu de la cine a pornit). La un moment dat ajungi sa te saturi de topicuri 'la costum'. Uneori un pic de relaxare e binevenita.
Narumi
QUOTE(Tenshi @ Jan 26 2008, 12:11 AM)
Narumi, nu mi se pare un thread de 4chan! Chiar daca primul post de aici a fost facut la misto... sau poate numai asa a stiut sa se exprime persoana respectiva (ca nu mai stiu de la cine a pornit). La un moment dat ajungi sa te saturi de topicuri 'la costum'. Uneori un pic de relaxare e binevenita.
*



Dap, ei bine, gabi4playsper sa te lamuresti ca nu esti singurul baiat care se uita la Inuyasha si ca anime-ul a fost facut (in general) pentru baieti!! Probabil ca ai fi avut dreptate daca topicul ar fi fost, ceva de genu': "Sunt singurul baiat care se uita la yaoi-uri" laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif , dar asa iti zic sigur ca nu esti in unanimitate!! wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif Plus, ca si eu mam mai uit pe la Inuyasha, desi e destul de boring uneori!! laugh.gif
Trickster
Haha, girly Narumi tongue.gif

QUOTE(Muza chan @ Jan 25 2008, 05:44 PM)
Trickster:
Matsumoto de care vorbeam mai sus e fan service... pt baieti  smile.gif .
Asa, strica-i si tu imaginea materna...

Nu-mi vine sa cred cat de agatati sunteti de sabloane... inclusiv dominarea absoluta a lui Inuyasha de catre Kagome nu serveste alt scop decat de a gadila ego-ul feminin. Ah, si faptul ca-i jumate caine, ba chiar un caine care numai latra dar nu musca... aluzie intr-adevar subtila.
Muza chan
QUOTE
dominarea absoluta a lui Inuyasha de catre Kagome nu serveste alt scop decat de a gadila ego-ul feminin


Sigur ca da... cu toate ca nu va recunoste probabil niciodata, orice fata isi doreste sa aiba posibilitatea de a face un Osuwari! smile.gif
Zamo
Nu pot sa cred ca s-au dat 30 de replyuri la topicul asta huh.gif

Mult prea multe laugh.gif
Muza chan
Sunt destule topicuri de scandal pe care s-au dat "prea multe replay-uri". Aici sunt cativa oameni care se distreaza. smile.gif
Narumi
QUOTE(Trickster @ Jan 26 2008, 12:22 PM)
dominarea absoluta a lui Inuyasha de catre Kagome nu  serveste alt scop decat de a gadila ego-ul feminin.
*


Aici sunt de acord cu tine, Tricks!!! VEZI SA NU!!
Dar imi mentin parerea ca Inuyasha e mai mult shounen!! Animeurile pentru fete au povesti romantice, ori ceva Mahou Shoujo,in care se leaga relatii de prienie intre eroine sau chestii de genu'.... Pe cand, un shounen are mai multa actiune si intra in firul povestirii foarte rapid. Plin de actiune!!

Dar daca din perspectiva ta, Kagome e eroina principala si Inuyasha animalul de companie, las-o asa cum e!!

Cum am mai zis exista f. multe fete care se uita la shounen-uri s.a.m.d. , da' nu sunt animeuri pt. ele, in general. Plus ca multe fete (in special, 11-14 ani), incerc sa gaseasca relatii de dragoste, ori chestii de genul care nu-s f. suestive inte personaje, chiar si intre baieti (KURAMA X HIEI, YYH spre exemplu)!!

QUOTE(Trickster @ Jan 26 2008, 12:22 PM)
Ah, si faptul ca-i jumate caine, ba chiar un caine care numai latra dar nu musca... aluzie intr-adevar subtila.

Asta nu e gandirea unui adolescent de 14-17 ani, ci a unui hentai otaku!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Spirit
dap topicuri deastea de kterinka sa zic asa sunt chiar smechere tongue.gif
Narumi
QUOTE(Spirit @ Jan 26 2008, 04:38 PM)
dap topicuri deastea de kterinka sa zic asa sunt chiar smechere tongue.gif
*



Spirit, inceteaza cu spam-ul ca ma lasi fara meserie!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Kagome-chan
Fratilor, ati uitat ca este democratie? Stiu ca iubiti katerinka si hot subjects dar fiecare se uita la ce vrea indiferent daca este fata cu parul lung sau scurt, baiat cu parul lung sau scurt, gay, emo, rocker, rapper, manelist etc. etc. Nici nu stiu in fond de ce mai trebuie comentat. Cu atat mai mult, nu stiu ce caut eu, postand in threadul asta. In fine. Pe vremea cand eram inuyasha fan no. 1 nu ma interesa daca era shounen, shoujo, sau altceva.
Care este de fapt durerea lui gabi4play? Faptul ca numai fetele se uita la Inuyasha sau ca el este singurul baiat? God...este ultimul complex pe care l-as avea.
Si referitor la Sesshoumaru... Cred ca in fiecare anime, indiferent de gen, trebuie sa existe un bishounen, altfel nu gusta poporul.
frosty
sunt fericita sa te anunt ca nu esti singurul baiat care se uita la inuyasha mai stiu inca 3........... unul dintre ei este fratimiu (are 21 de ani incepand de astazi) biggrin.gif
Julia Joanne Black
Lol.. ce dilema.. in primul rand a te uita la Inuyasha.. fie ca esti baiat.. fie ca esti fata.. e o chestie de gusturi... In realitate.. nu conteaza nici sexul nici varsta. Inuyasha e un anime ca oricare altul, indiferent daca creatoarea lui a fost o femeie sau un barbat. De fapt fetele se uita la Inuyasha din cauza controversatului triunghi amoros ce exista in poveste( pare o adevarata telenovela lol) iar baietii din cauza luptelor. Hilar nu? dry.gif
mikki chan
Dap...sunt fata si dap...imi place cat de cat Inuyasha si dap...sunt fan Sessy tongue.gif
Sunt de acord cu faza ca Inuyasha e mai de fete datorita numarului foarte mare de dulcegarii si accentului excesiv pus pe sentimentele personajelor.
Mie imi place k..... doar sunt fata, tongue.gif
Pacat ca nu am vazut Inuyasha cu ceva ani in urma, sunt sigura ca atunci mi-ar fi placut ceva mai mult. dry.gif Verisoara mea care are 13 ani, e disperata dupa Inuyasha. rolleyes.gif
chilly
QUOTE(mikki chan @ Oct 14 2008, 04:11 AM)
Dap...sunt fata si dap...imi place cat de cat Inuyasha si dap...sunt fan Sessy tongue.gif
  Sunt de acord cu faza ca Inuyasha e mai de fete datorita numarului foarte mare de dulcegarii si accentului excesiv pus pe sentimentele personajelor.
Mie imi place k..... doar sunt fata, tongue.gif
Pacat ca nu am vazut Inuyasha cu ceva ani in urma, sunt sigura ca atunci mi-ar fi placut ceva mai mult. dry.gif Verisoara mea care are 13 ani, e disperata dupa Inuyasha. rolleyes.gif
*



Inuyasha e pt toata lumea.
De ce lumea traieste cu impresia ca doar fetelor de plac dulcegariile?
si mie imi plac "chestiile" sentimentale, dar nu pe piele mea tongue.gif
in schimb nu imi place zaharul biggrin.gif
Alexa
Nu esti singurul,mai stiu si alti baieti laugh.gif E un anime tare wub.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.