QUOTE(Majin @ Aug 28 2008, 01:00 PM)
UT in multiplayer NU inseamna deathmach ! { cu toate ca e si team deathmach , deci din nou tactica } in za name of the god , u ai o minunatie de joc si o chinui cu deathmach pa multi ?! cand ai zeci de moduri u joci deathmach ? nasol, nasol ! ai jucat un assoult pa lan in UT ? sau un domination ? zic de modurile astea ca nah, nu pari genu` de gamer care sa manance UT .
Eu de vreo 4 zile joc UT 3 si imi tot dau palme ca nu gasesc jocu` pa rafturile din PiatraNeamt .D c ? pt ca jocul e genial ! absolut toate hartile sunt facute clar pr munca in echipa. { sniperu` s`a intors mai bine lucrat ca niciodata....la fal ca in primu` UT. -prietenii stiu de ce - }
legat de cs...e un joc pt copii frustrati ca nu le merge UT

))joke, joke
csu` e depasit de mult...realist nu e ...e plin de tzoparlani si cocalari care se "dau adevarati la un cantar " ...eu in liceu am facut parte dintr-un clan destul de bun la vremea lui...am fost la un "turneu" si mi`am pus mana in cap. mai multi reta la un loc nu am vazut decat poate la un cncert gutza. nu spun ca sunt si oameni cu capu` pa umar care mai joaca un cs...dar asa ceva sunt raritati.
ideea ramane : csu` e un joc depasit , un joc care apartine generatiei cu guleru` ridicat la tricou
UT jucam mai demult la munca. Este foarte fun la momentul respectiv. L-as fi cumparat dar dupa cum vezi si tu, nu prea se gaseste pe la noi (si decat sa joc pe servere cracked unde sunt toti copiii, mai bine nu joc deloc). A aparut pe steam la 29$ si probabil in viitor o sa il cumpar, dar saptamana asta Company of Heroes a fost prioritar.
CS este si joc pentru copii frustrati si joc pentru oameni maturi. Acum depinde, la CS1.6 pe mai toate serverele pe care intrii ai sa gasesti copii fara viata si loviti de prostie.
La source e mai diferit, e mai scump si necesita hardware mai bun, deci din start ai scapat de 50% de cocalari, si pe langa asta nu e liga PGL de source, deci ai scapat si aici de 45% din cocalari, si mai raman 5% care joaca pe publice non-steam, pentru ca nu isi permit sa il cumpere sau sunt jucatori vazuti cu ochi rai de mai toate comunitatile de CS:Source din Romania. (Ceva de genul : "Iar a intrat copilul asta pe server")
Pe langa asta, la CS:S ai si o gramada de mod-uri : Zombie Mod, Zombie Escape, Zombie Hell, Zombie Horde, Death Run, Block H, Code Red, Surf, Climb, si lista poate continua.
Uite cum arata CS:Source cu grafica mai spre maxim :
http://www.youtube.com/watch?v=BybDJOYSjWsEu zic ca arata destul de bine si pentru vremurile noastre. Pe langa asta, in viitor CS:S va trece pe motorul Source folosit in Orange Box pentru Team Fortress 2 si HL2: Episode 2, deci va arata si mai bine.
Eu nu ridic in slavi 1.6, ala e de mult depasit, zici ca e mario; CS:S e cu totul altceva.
Ti-as sugera sa incerci si Team Fortress 2 daca tot iti plac shooterele in care este implicat team play-ul. Este un joc excelent.