Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Cosplay Photos
Anime-Club Forum > Fan Area > Cosplay
anaxor
M-am gandit ca nu e nevoie sa asteptam un nou eveniment de genul Nijikon-ului ca sa ne distram cu putin cosplay. Putem face acest lucru in propria locuinta, alaturi de parinti, frati, surori, etc... si poate fi la fel de amuzant. biggrin.gif
Azi m-am trezit cu gandul de a intra in pielea lui L si iata ce a iesit... Bineinteles, multumesc fotografului (mama), care a avut destula rabdare sa-mi urmeze indicatiile "regizorale". *hugs and kisses for her* biggrin.gif
Here I go!

user posted image user posted image user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image user posted image
Luffy
wow biggrin.gif
Tare
deci toata lume incearca sa il imita pe L pe scaun smile.gif)
incercatil si pe N faceti din domino un oras smile.gif)
Muza chan
Imi place cea cu ceasca... smile.gif Gest de cunoscatoare! tongue.gif
Nessaja
Foarte bune! Si sunt de acord cu Muza, cele cu ceasca surprind personajul pana la detaliu smile.gif
anaxor
Multumesc. biggrin.gif *bows*
Luffy: l-as fi incercat si pe N, dar nu tin neaparat sa albesc prematur. tongue.gif Cat despre orasul din domino, daca faci rost de piese, se rezolva!
Muza si Nessaja: am furat ceaiul mamei pentru poza aia. laugh.gif Este printre ultimele poze facute, asa ca am avut timp sa "simt" personajul. Poza cu ceasca este si preferata mea. smile.gif
Sper sa mai fie doritori de cosplay care sa imparta cu noi fotografiile lor.
Tenshi
Aww, sunt frumoase. Bravo.
Hmm, acum imi dau seama ca pozitiile alea sunt confortabile... numai in anime. Sau depinde cat de 'elastic/a' poti fi. ;))
Shinju
haha, tare, nee-chan! sugoi ne!
bravo. uite ca lumea incepe incet incet sa faca cosplay, chiar daca si acasa... biggrin.gif
eu astept feed-back de la anzai, stie el de ce biggrin.gif

PS. dupa sarbatori va mai bag si eu o tupa de cosplay pictures

PPS. o bluza mai putin mulata nu aveai? biggrin.gif nu stiam ca L avea sani tongue.gif
anaxor
Shinju: Nu, din nefericire nu detin nimic "mai putin mulat" si nici n-am gasit sa imprumut la 8 dimineata... Stiu la ce te referi, dar fac parte din "recuzita" personala si n-am putut sa-i fac invizibili (am luat un tricou stramt pe sub bluza aia, la o privire mai atenta se poate vedea modelul, dar nu mi-a reusit prea bine "mascarea" tongue.gif ). Astept pozele tale. biggrin.gif
trust_no_more
chiar, pe cand seria de poze cosplay, shinju..? tongue.gif
axi
meoawww tongue.gif
yuriko7
biggrin.gif me and my friends biggrin.gif
http://anime-addicts-tm.hi5.com smile.gif
Soon pictures with Ikki from Air Gear, mai exact maine ! ( am recrutat un membru now smile.gif )
DMonk
user posted image
Shinju
DMonk, unde ai gasit atatea maiduri?! Pfffff!!! You must have been in heaven!

Edit: Acuma vad ca am intarziat cu un an, poza e pusa in 2009!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.