Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Shinigami Costume
Anime-Club Forum > Fan Area > Cosplay
Luffy
Se apropie otaku festival .. si cum miam ales sa fac cos play pe un shinigami ...
am inceput sa imi fac schite ... pt croitor si exact ..... foarte simplu daca ii gandit deja biggrin.gif
akuma sa nu radeti de desenle mele ... "schitele" vor fi posteate in urmatorul post din topicul asta ca vreau sa le termin toate....
biggrin.gif ...cum o sa fie plin de shinigami la Otaku Festival (2008 primvara ...in cluj expo transilvania sau casa de cultura)
.... multi isi pregatesc costume ... rukia ichigo....etc ... nmam gandit ca poate nu numai clujeni is interesati de Cosplay
....
deci o sa fie costum cu maneca scurta sau ...costum cu maneca lunga biggrin.gif

o sa va arat cum se face pana si incaltamintea de shinigami(undeva in februarie cand ma apuc de ea) si la restu va descurcati voi:D

asa ca in cel tarziu 2 zile pun schitzele .. 1 ii gata cea cu maneca scurta sau pasul 1 de la cel cu maneca lunga ....
Shinju
tu stii ca ti-o pot lua inainte, nu?tongue.gif tre sa arat si eu cum am facut papucii mei de shinigami si restul costumului. si nu numai al meu, ca il fac acuma si pt o prietena costumul lui soi fong si o sa il fac pe a lui Ichigo cand merge sa o salveze pe rukia si inca cativa shinigami....

acuma nu am timp, dar maine o sa pun niste poze....

edit: uite chiar acuma m-am uitat la un tutorial de facut sandale de shinigami (de fapt se numesc waraji, si nu le poarta numai ei tongue.gif ) de pe primul site pus de Ranma-kun pe celalalt topic si cred ca ideile mele au fost mai bune decat ale tipului aluia smile.gif pareau gata gata sa se rupa smile.gif

revin maine....
Kamemon
va pot ajuta.va puteti cumpara costume shinigami de pe www.mangashop.ro sectionea merchandise si cosplay.1.300 park
Reactive
QUOTE(Kamemon @ Jun 22 2008, 05:40 PM)
va pot ajuta.va puteti cumpara costume shinigami de pe www.mangashop.ro sectionea merchandise si cosplay.1.300 park
*

Una e cand ti-l cumperi gata facut de pe internet, alta e cand ti-l faci singur. Desi nu sunt cosplayer cred ca asta e una din "bucuriile" (or so to say) cosplaying-ului, sa-ti faci singur(a) costumul.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.