Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Christmas Skin
Anime-Club Forum > Forum > Site
rogueman999
Salutam pe aceasta cale realizarea distinsului tovaras si prieten. Propunem totusi ca bara cu My Controls sa aiba fonturile albe, la fel si toate textele de pe background albastru. Multumirile noastre profunde,
Al dumneavoastra,
R.
Noli
dry.gif Astea nu mi se par niste lucruri de schimbat.Sincer,eu nu prea vad care e problema.Mai bine sa se schimbe verdele care e prea aprins,si sa se puna un alt tip de verde,iar rosul la fel,poate putin mai altfel,dar in rest mie imi place cum a iesit noul skin.Iar faza cu fonturile albe dry.gif like i said,mai bine raman cum sunt,nu de alta dar eu chiar nu vad vreo problema la fonturi
sert
frumos skin,dar cum s-a mai spus verdele e prea aprins
Tessa
Pai da, contrastul sa nu fie asa de mare.Ca prea da impresia de incarcat.In rest nu pot sa spun ca ma deranjeaza ^^.
elpreda
Si voi mofturosi mai sunteti. Ganditi-va ca s-a muncit totusi la skin, daca unele lucruri sunt mai micute nu inseamna ca apar de unele singure.
rogueman999
Come on, verdele e funny. Da mai multa viata designului smile.gif Si-n plus, tre' sa ai ceva verde de craciun...
Love-chan
Pe de-o parte sunt de acord cu Scarz08....se vede ca s-a lucrat la acest skin care mi se pare absolut superb...dar sunt de acord si cu Rogueman999, verdele aduce un sentiment de vivacitate, dar ca sa se puna verde cred ca ar trebui facut un alt skin, ca asta eu zic ca e bun asa si n-are nevoie de modificari. Oricum, sunt incantata ca s-a muncit pentru ca membrii sa se bucure de perioada sarbatorilor si aici (acesta va fi primul meu Craciun in familia Anime-Club biggrin.gif )...

Btw, Rogueman999, totusi ai ceva verde pe aici...cauta la butoane tongue.gif
Noli
N-a spus nimeni sa fie scos verdele...eu ziceam sa fie alt gen de verde.Asta eu nu-l vad ca pe un verde de Craciun,ci ca pe un verde de primavara,e mai mult un vernil.Iar rosul,e un rosu roziu (nu stiu cum sa-l numesc tongue.gif ),eu vad altfel culoarea rosie care ar fi mers cu acest albastru,vad altfel rosul specific sarbatorilor de iarna.Iar in legatura cu cei care au muncit pentru acest skin...scarz08,noi le apreciem munca celor care au facut skin-ul,si ne place skin-ul,dar daca exista vreo modalitate de a-l imbunatati,noi incercam sa ne spunem parerile,ca sa ajutam la imbunatatire,nu e vorba de mofturi aici...and Love-chan,zici tu ca
membrii sa se bucure de perioada sarbatorilor si aici
...tocmai de asta ziceam de schimbarea verdelui,ca sa ne bucuram din plin de sarbatari si aici,pe forum,sa avem parte de culorile specifice Craciunului
Asa mi se pare ca arata rosul de Craciun...
user posted image
Baka man
Nu e o idee rea dar prefer vechiul skin tongue.gif
Imi place (mult) mai mult
Nagisa-chan
Mie imi place skin-ul. E foarte cute. Multumiri celui care l-a facut.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.