Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Caut Cartile Lui Orson Scott Card
Anime-Club Forum > Non-Anime > Carti
Trickster
Ma intereseaza daca stie cineva de vreo librarie din Cluj care sa aiba Jocul lui Ender, Vorbitor in numele mortilor si Xenocid, in engleza (preferabil) sau romana. Va rog, daca aveti vreo idee sa-mi ziceti, ca m-am saturat sa tot intreb habarnistele de pe la Diverta & co.
Daianara
De librarii nu stiu, eventual poti incerca la BCU daca ai permis. Sau faci o comanda pe net. See here.
rogueman999
Pe comp e ok? Asa sunt mai multe variante (inclusiv un mail de la mine) si sunt si in engleza.
Trickster
Nu, pe comp chiar nu imi trebuie sub nici o forma, nici sa nu aud, daca nu-i hartie (merge si plastic daca nu-i lucios tongue.gif) nu imi trebuie biggrin.gif. Oricum, slabe sanse sa mai fie vreo librarie care sa le aiba, asa ca pana la urma chiar cred ca le comand daca nu le gasesc pana la sfarsitul saptamanii, macar pe sarbatori sa le am. Si-s sigur ca odata le-am vazut pe undeva printr-o librarie acuma o luna, doua sad.gif.
Lumpy
Le-a scos Nemira din nou. In colectia Nautilus si au aparut toate si Saga lui Ender si Saga Umbrelor. Eu le am pe toate si recomand un targ de carte ca le gasesti la un pret mult mai bun decat in comert. Reducerile sunt de la vreo 15% la 35%.
Trickster
Eh, intr-adevar, asa ar fi ideal, dar targuri de carte le-am cam ratat, si eu as vrea sa ma apuc de citit anul asta. Alea de la Nemira le-am vazut si eu prin vreo librarie, cred ca mai incerc maine la gaudeamus si daca nu-i le comand in engleza de pe undeva si macar stiu ca am si satisfactia aia.
Daianara
Din cate imi amintesc am avzut o gramada de carti SF la Cora, cand am fost ultima data. Merita sa incerci si pe acolo. smile.gif
Probably me
Nu le găseşti să le comanzi de la Nemira de pe site? Ştiam că şi ei practică reduceri dacă le cumperi online.
Lumpy
Uite ce am gasit eu aici
Google FTW!
Trickster
Le stiu, le stiu, doar ca am zis ca daca ajung sa fac comanda atunci le comand in engleza, ca daca tot se poate atunci de ce nu...

Oricum, mai incerc la Cora si dupa aia le cumpar.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.