Trickster
Dec 5 2007, 06:08 PM
Ma intereseaza daca stie cineva de vreo librarie din Cluj care sa aiba Jocul lui Ender, Vorbitor in numele mortilor si Xenocid, in engleza (preferabil) sau romana. Va rog, daca aveti vreo idee sa-mi ziceti, ca m-am saturat sa tot intreb habarnistele de pe la Diverta & co.
Daianara
Dec 5 2007, 06:36 PM
De librarii nu stiu, eventual poti incerca la BCU daca ai permis. Sau faci o comanda pe net. See
here.
rogueman999
Dec 5 2007, 08:07 PM
Pe comp e ok? Asa sunt mai multe variante (inclusiv un mail de la mine) si sunt si in engleza.
Trickster
Dec 5 2007, 08:17 PM
Nu, pe comp chiar nu imi trebuie sub nici o forma, nici sa nu aud, daca nu-i hartie (merge si plastic daca nu-i lucios
) nu imi trebuie
. Oricum, slabe sanse sa mai fie vreo librarie care sa le aiba, asa ca pana la urma chiar cred ca le comand daca nu le gasesc pana la sfarsitul saptamanii, macar pe sarbatori sa le am. Si-s sigur ca odata le-am vazut pe undeva printr-o librarie acuma o luna, doua
.
Lumpy
Dec 5 2007, 10:14 PM
Le-a scos Nemira din nou. In colectia Nautilus si au aparut toate si Saga lui Ender si Saga Umbrelor. Eu le am pe toate si recomand un targ de carte ca le gasesti la un pret mult mai bun decat in comert. Reducerile sunt de la vreo 15% la 35%.
Trickster
Dec 5 2007, 10:34 PM
Eh, intr-adevar, asa ar fi ideal, dar targuri de carte le-am cam ratat, si eu as vrea sa ma apuc de citit anul asta. Alea de la Nemira le-am vazut si eu prin vreo librarie, cred ca mai incerc maine la gaudeamus si daca nu-i le comand in engleza de pe undeva si macar stiu ca am si satisfactia aia.
Daianara
Dec 6 2007, 10:32 AM
Din cate imi amintesc am avzut o gramada de carti SF la Cora, cand am fost ultima data. Merita sa incerci si pe acolo.
Probably me
Dec 9 2007, 12:22 AM
Nu le găseşti să le comanzi de la Nemira de pe site? Ştiam că şi ei practică reduceri dacă le cumperi online.
Lumpy
Dec 9 2007, 01:11 PM
Uite ce am gasit eu
aiciGoogle FTW!
Trickster
Dec 9 2007, 08:34 PM
Le stiu, le stiu, doar ca am zis ca daca ajung sa fac comanda atunci le comand in engleza, ca daca tot se poate atunci de ce nu...
Oricum, mai incerc la Cora si dupa aia le cumpar.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.