Placinta japoneza ...
Ingrediente
Foi de placinte(se gasesc de la Linco si is ff bune) si ANKO
ANKO(cantitate pt 1 conserva de Fasole Rosie):
Fasole rosie .. la conserava fara alte condimente ..
Amidon (Dr otker sau kum se scrie ) jumate de plic(ii o cutie cu un plic)
Zahar 200-300grame(depinde cat de dulce vrei)
Scortisoara
Praf de Ghimbir
Mod de preparare Anko:
DUPA CE SA SCURS APA DE PE EA.....
se pune fasole pe foc intrun vas, chiar daca cea din conserva este deja fiarta
in timp ce amestecat fasolea adaugati zaharul si amestecati ... apoi ... adaugati amidonul si scortisoara si ghimbirul ..
Mod de preparare:
se pune anko pe 4(de la 4 la 6 foi de placinta) si se ruleaza se pune intr-o tava de chec (cea in forma de V) si se lasa 20 minute (faza ii ca nustiu la timp ca .. am lasat 10 minute apoi inca 2min si apoi nustiu ca am mai lasto un pic)
va uitati pana foile de deasupra is crocante .. dar nici arse !!!
SORRY!!!!!!! de intarziere...!!!! .. ca am fost foarte okupat si nu am avut timpnici sa fac poze nici sa caut pe net ... ii o perioada ami stresanta pentru mine
dar o sa fie bine
DAR !!! Va promit ca pun si poze curand