hmm, ma uit si eu la ghost hound. este un anime interesant. este clar facut sa placa muzei

... psihologic, exploring human mind.
nu cred ca este incadrabil la dementia totusi, poate mai bine la psihologic, slice of life ... deoarece are multe in comun si cu problemele de viata.
pe scurt, un baiat este afectat in copilarie, la doar 3 ani, de rapirea lui si a surorii sale iar in prezent, la 14 ani, incearca sa exploreze acea parte din el care ramane supusa intunericului, insa aceasta lupta cu partea necunoscuta a mintii umane il duce mai departe decat ar fi banuit.
un psiholog misterios si care pare mult mai mult decat spune il consiliaza pe baiat, insa pare ca ambii urmaresc scopuri distincte.
mi-a placut imaginea motto a primelor episoade cu sora lui, este impresionanta, mai ales faza cu musca (nu dau explicatii suplimentare)
la fel, cum zice si probably me, sonorul este deosebit ... si pe alocuri mi-aduce aminte ca am mai vazut un singur anime cu fundal sonor deosebit ... acum daca mi-as aduce aminte si care ar fi ideal

anyway, sunt pe la eps 8 ... recuperez rapid pana la 14 cate am vazut scoase deja si revin