Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Shinchan-the Adult Empire Strikes Back
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Comedy
Daianara
Nu mai stiu exact cum am auzit de Shinchan. Probabil prin unul din topicurile de aici despre cele mai amuzante animeuri sau animeuri de vazut intr-o viata. Cert este ca mi-am notat titlul la vremea respectiva, l-am gasit, scris pe un disc si apoi uitat printre multe altele. Pana aseara cand intamplator l-am regasit si m-am pus sa-l vad. Absolut demential filmul asta.
Nu o sa uit niciodata faza in care Shin chan intra in bucatarie si parintii stau la masa cosumand de zor chipsuri si suc. "Mom, fix my lunch! Dad, go to work". Tata, foarte impasibil: "No! Why do I have to go to work? Is there a law voted by the Parliament saying that I have to?". Apoi ii mananca chipsurile preferate. Expresia de pe fata lui Shin chan in momentul ala e priceless. laugh.gif Si e adevarat, luam foarte de-a gata faptul ca parintii trebuie sa aiba grija de noi, sa ne dea de mancare, sa ne imbrace si sa ne intretina sau sa faca sacrificii pentru noi.
La fel de amuzanta e faza in care copii intra intr-un bar si se imbata cu suc, ajungand la remarci specifice adultilor.
Stilul grafic, mie cel putin, mi-a placut. Imi aminteste de vechile caricaturi care apareau prin almanahurile comuniste, pentru cei care le-au prins. Un motiv in plus de nostalgie, care e, de fapt, si motivul filmului. Dorinta de a te reintoarce in trecut, de a trai vremurile parca mereu mai bune care au fost.
Sunt nenumarate aluzii la diverse serii de anime, din care, recunosc cu rusine, n-am vazut nici jumate. Insa mai este timp.
PS: Acuma vad cate episoade are serialul si cate filme s-au facut. Zici ca-i "Tanar si Nelinistit" in varianta anime. laugh.gif
spyderverr
QUOTE(Daianara @ Nov 2 2007, 07:49 PM)
PS: Acuma vad cate episoade are serialul si cate filme s-au facut. Zici ca-i "Tanar si Nelinistit" in varianta anime. laugh.gif
*


asta e tanar si nelinistit varianta anime... tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.