Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sesshomaru & Kagome
Anime-Club Forum > Detaliat > Inuyasha
Inuyasha and Kagome for ever
Pey eu cred ca s-ar putea asa ceva. Sessy & Kagome suna un pic a Sora & Leon. Voi nu credeti? Asa cum Sora areusit sa scoata ingerul din sufletul lui leon la iveala, de ce nu ar putea sa faca asa ceva si Kagome? Eu cred ca daca Inuyasha ar alegeo pe Kikio, kagome ar putea sa se uite si in jurul ei sa vada ca sunt baieti chiar mai super draguti decat Inuyasha , Sesshomaru. tongue.gif
Muza chan
Haide mai, ce spui tu e absurd.... tongue.gif

Seshomaru si Kagome n-au nimic in comun si nici nu vor avea vreodata. Singura fiinta de care a fost atras Seshomaru e Kagura. Cat despre Kagome, ea s-a indragostit de Inuyasha pentru ca asa s-a intamplat, nu s-a dus acolo sa-si caute perechea, asa ca atunci cand spui "sa se uite in jur" e chiar insultator la adresa lui Kagome.

De fapt intrasem aici sa corectez Poll-ul pentru ca nu era scris corect. tongue.gif
Innocent
laugh.gif laugh.gif laugh.gif asta-i chiar buna.....

Revenind la subiect: este destul de blurry si daca Sesshoumaru s-a simtit atras si de Kagura. In stilul lui caracteristic este clar ca ii era "ceva" legat de Kagura insa "ce" anume este de domeniul speculatiilor... Atasament evident nu are decat fata de Rin. Parerea mea este ca "simpatiza" oarecum cu Kagura in sensul ca aceasta isi dorea foarte tare libertatea. Pentru un personaj precum Sesshoumaru care in mod sigur a simtit nevoia sa iasa de sub "aripa protectoare" a tatalui sau, care a si lansat o provocare la adresa tatalui pentru a vedea daca l-a depasit sau nu, o persoana care incerca sa se elibereze de sub "tutela" lui Naraku putea prezenta oaresce similaritati cu propria evolutie.

Kagome cred ca era pe o postura oerarhica inferioara chiar si lui Jaken in ceea ce-l priveste pe Sesshoumaru. De aici si pana la ... e cale mai lunga decat Calea Lactee.

Incerc sa imi inchipui cam ce figura ar avea Sesshoumaru daca i s-ar putea pune direct intrebarea asta si ma doare burta deja..... (de ras)

Muza chan
Innocent:
Eu zic ca atractia fata de Kagura este clara in manga. Aceasta s-a vazut in momentul in care moare Kagura. Cred ca putea fi ceva... smile.gif
alexis
Shessy & Kagura?!not hapening mad.gif
nu pot sa cred ca sesshoumaru s-ar uita la ea.chiar daca ar faceo nu cred ca ar sari scantei.sincer. dry.gif
cat despre cuplul meu preferat(sess-kag)nu se stie nicodata biggrin.gif
Bacchante
ei, ei acuma, toata lumea are dreptul la o parere, ati sarit cu totii pe Inuyasha and Kagome for ever (dude, ce nick ai huh.gif ). daca ei/lui ii place aceasta pereche, foarte bine.

cu siguranta (in afara de Rin) Sesshoumaru e interesat de Kagura - in anime e destul de vag, dar tot se vede ceva. nu am citit manga, dar din cate am inteles e mult mai clar acolo.

cum a spus cineva mai sus, pentru Sesshie Kagome nici nu exista.
YusukeInuyasha
laugh.gif Sesshomaru cu Kagome laugh.gif
imposibil + ca nu au nimic in comun + sesshomaru e cu kagura=nici o relatie intre cei doi
Kaminari
Sesshomaru cu Kagome??! No way! Aceasta combinatie nu exista! Kagome ar putea fi cu Inuyasha, cu Koga, cu oricine vreti, numai cu Seshy nu. Pur si simplu nu se potrivesc din mai multe motive:
1. Kagome il place pe Inuyasha si nu ar renunta la el;
2. Sesshy e un tip dur si insensibil, iar Kagome e sensibila si dulce;
3. Seshy e singuratic, iar Kagome ii place sa fie prietenoasa cu toti.

E clar ca: Kagome+Sesshomaru=Imposibil!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.