Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ce Ziceti De Cateva Blog-uri
Anime-Club Forum > Forum > Site
sarkastik
Cei mai importanti membri ai comunitatilor serioase din toata lumea au de obicei in cadrul paginilor comunitatii cate un blog. Cred ca s-ar potrivi si aici cate un blog pentru 5-6 oameni care chiar au ce spune si nu bat campii prin forum de multe ori. (5,6 posturi pe luna nu e chiar un lucru imposibil de facut cu toate ca toti avem alte lucruri de facut si lenea e mare... )Eu unu zic ca ar fi interesant mai ales ca o parte a discutiilor s-ar putea muta acolo si ar mai descongestiona oleak forumul ( incepe sa devina cam incarcat ). Daca mai sunt oameni carora le surade ideea unui blog poate facem si un mic sondaj sa-i gasim pe cei 5,6.
mihaitza
E o idee chiar foarte buna asta a ta,dar cum zici chiar tu,lenea e mare. Si,la urma urmei,un blog e un blog totusi. Nu poate face oricine un blog. Daca tot ai veit cu ideea asta,ce ai zice sa fii tu printre cei 5-6 care sa aiba blog? Sunt convins ca tu ai foarte in masura.
Shinju
ba oricine poate face un blog, nu oricine poate face un blog bun tongue.gif si nu tot timpul e vb de lene, e vb si de timp...
ar fi o idee, numai sa fie cativa cunoscatori dornici sa faca asa ceva. acuma nu stiu exact ce presupune asta pt cei ce fac site-ul...dar presupun ca nu e f multa munca in plus...sau ma insel?!
sarkastik
Da asa e, orice poate face un blog, ideea este sa fie citit. De integrat cu actualul site nu cred sa fie o mare problema dar aici altii sunt in masura sa se pronunte. Zic totusi ca, sunt cativa oameni pe aici (nu eu), membri de multi ani care intotdeauna au avut multe lucruri interesante de spus pe unde au postat. Iar despre timp asa e, dar nu cred ca dureaza mai mult de o ora sa scrii cateva randuri iar apoi sa mai recitesti de alte doua ori + daca inspiratia te lovesti poate scrii mai repede. Ideea de baza este ca ar fi interesant si benefic sa existe asa ceva.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.