Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sisters Of Wellber
Anime-Club Forum > Fan Area > Fansub RO > Diclonius Subs
diclonius4120
user posted image

Sisters of Wellber

De fapt, voiam să fac, Romeo x Juliet, serie pe care o aveam planificată pentru toamnă, dar ACG mi-au laut-o înainte şi au anunţat-o în lucru.
Aşadar, m-am reorientat pe ceva mai scurt (13 episoade). Din primul episod, pare o serie plăcută. Mai departe n-am văzut încă tongue.gif

aniDB info

traducere după Starlight
raw: l33t-raws, 1280x720, reencoded hardsub
Am fost obligat sa fac hardsub, fiindca karaokele inţepenea până şi pe dual-core. Calitatea a ieşit cam 90% din raw, dar pentru primul meu encode zic că e mai mult decât acceptabil.
diclonius4120
episodul 1
intellect
Episodul 1, v.2
bugfixes:
- numele regelui din Wellber apare în anime Hydel, nu Heidel, ca pe site-ul oficial
- vrând-nevrând, a trebuit sa revenim la moneda "cur". Aparent, o monedă de aur = 10.000 cur, deci nu putem folosi "galbeni"
- diclonius subs apărea scris, din greşeală, cu verde. Acum e roz-mov, ca titlul de pe generic
- reparate mici desincronizări de afişare în final
- retradusă avanpremiera, ca sa se potrivească cu ce se vorbeşte în ep.2
- refăcut encodingul video

Episodul 2

go and get them
diclonius4120
Episodul 3

Enjoy.
diclonius4120
Episodul 4

Se pare că va trebui să refac episodul 3. Cei de la Starlight au greşit numele ep. 4 în avanpremieră. sad.gif
diclonius4120
Episodul 5
Nu mai găseam topicul. Oare a cui o fi vina? tongue.gif
Coyotee
Episodul 6
diclonius4120
007. Lothar. Tina Lothar. laugh.gif

I'm here.
Gabrielis
Apar si urmatoarele?
intellect
Da. Cu multă răbdare. smile.gif
Gabrielis
Abia astept sa apara tot, pana acum am vazut tot ce ati facut:P . Astept sa il vad si pe acesta
diclonius4120
Episodul 8
diclonius4120
Episodul 9
diclonius4120
Episodul 10
diclonius4120
Sisters of Wellber

11+12+13 = sezon complet.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.