Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Seto No Hanayome
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Comedy
Ranma-kun
<img src="http://img20.imageshack.us/img20/3201/12558yc7.jpg" align="left" />

Rezumat: Nagasumi, un baiat normal, merge sa-si viziteze bunica in vacanta de vara. Bunica sa locuieste langa mare, asha ca Nagasumi se duce sa innoate un pic, insa aproape se inneaca cum intra in apa. Ca printr-o minune este salvat insa de o sirena.

Mai tarziu , o fata pe nume San, apare in fata casei bunicii sale si il roaga pe Nagasumi sa se marite cu ea. Fata e urmarita de doi bodyguarzi care ii cer lui si paritntilor sai sa ii insoteasca la casa lui San de sub apa.

Ajunsi acolo, Nagasumi afla ca parintii lui San sunt sefii unui grup mafiot al sirenelor numit Setouchi. Apoi afla si de ce a fost chemat, deoarece sirenele au o lege care spune ca orice sirena care se arata unui om trebuie sa moara. Pentru a evita aceasta lege exista 2 solutii, ori Nagasumi moare, ori se marite cu San si devine un membru al clanului sirenelor. Confruntat cu aceasta alegere, Nagasumi alege sa se marite.

Lucrurile ar fi simple asa, insa tatal lui San, si alti membrii ai clanului Setouchi, nu sunt de acord cu aceasta situatie, si incearca sa faca orice pentru a impiedica cununia celor doi.

De acuma incolo San decide sa traiasca impreuna cu Nagasumi, si sa mearga la aceeasi scoala ca el. Insa aceasta nu este asa de usor deoarece daca picoarele ei sunt stopite cu apa ea devine iarasi sirena, iar daca cineva o vede ca sirena ea trebuie sa plece din lumea oamenilor. Pentru a putea sa o supravegheze pe San, tatal ei decide sa devina profesor la acea scoala, si este insotit de alti membrii ai clanului care devin si ei profesori.

Viata lui Nagasumi devine de-o data foarte complicata, el trebuie sa aibe grija ca San sa nu fie stropita cu apa, si sa infrunte tot felul de personaje care vor sa rupa relatia lor. Din aceste lucruri reies o serie de situatii comice.

Parere: Mie imi place foarte mult acest anime, e inspirat din Urusei Yatsura, si regasesc multe personaje si situatii asemanatoare. E foarte comic si dragut si chiar merita vazut.

Download:

Anime-ul poate fi vazut online si downloadat de pe:
http://www.veoh.com/series/SetoNoHanayomeT...43511842&rank=5
painfull_days
stiu anime-ul .. ptr mine e unul dintre top 10 funniest anime.. san-chan e asa frumusica si plina de compasiune
andrutz4
Seto no Hanayome este in top 5 in list. Avand in vedere ca este Comedy (genul meu preferat) si ca are si o poveste draguta de dragoste merita vazut si nu puteam sa trec peste el. Mi-a placut si grafica lovely si coloana sonora. Sper sa mai apara inca un sezon biggrin.gif pt ca a fost un anime foarte bun.
Sidonix
... am vazut recent Oav-urile dupa ce am dat peste un song pe youtube Hageshii Uta (Violent Song)

Am ras cu lacrimi la scena din oav care e dementiala pacat ca nu mai continua cu un sezon 2 insa poate e mai bine pentru a nu forta nota umoristica initiala care sincer este de exceptie. Daca in serie se parodiaza de la Terminator, Darth Vader etc in OAV-uri se ajunge la Die Hard cu Bunta Willis laugh.gif Cromatie High, The ring. Daca ma gandesc bine este undeva printre cele mai bune titluri de comedie cu toate ca Seto No Hanayome este mai mult decat underrated, multa lume neauzind de serie insa o recomand ca un MUST SEE. Pe langa comedie mi se pare excelent si blendul cu OST-ul cantat de Sun (Momoi Haruko) si Lunar (Nogawa Sakura) iar song battle royal-ul dintre cele doua takes the cake...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.