Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Oferta Limitata Dar Suuupeer Tare!
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Anunturi
Asada
Buna!

Am 19 ost-uri la vanzare. Le dau cu 25 ron bucata sau cu 20 ron daca le ia cineva pe toate!!! Joi (12 iulie 2007) seara in jur de 20:30-21:00 voi fi la intalnirea anime-club, Bucuresti, cu toate ost-urile la mine. Deja exista doritori biggrin.gif care vor sa le vada pentru a-si alege. In cazul in care sunteti interesati, dar nu puteti ajunge joi, mai puteti lua legatura cu mine scriindu-mi pe acest forum, pe adresa [email protected] sau sunandu-ma la 0745 833 788.

Titlurile puse la dispozitie sunt:
Yu Yu Hakusho
2000 the latest anime songs best collection vol. 4
Ranma
Kimeki Memorial 3
Adventures of the minigoddesses
Trigun
X Clamp
Evangelion
2001 the latest anime songs best collection vol. 4
Oh my goddess
Marugoto Tatsupuri
Megumi Hayashibara
Cantece inspirate de Evangelion
Yu-gi-Oh! - 3 cd-uri diferite
X
Blood the last vampire

Sa ne auzim cu bine,
Maria wink.gif

Edit by Coyotee: ca sa nu mai fie neintelegeri: OST-urile acestea sunt ORIGINALE / CD AUDIO. Nu sunt MP3-uri!
Lumpy
.... ok, si ce te face sa crezi ca nu le putem lua de pe net, de pe un site cu torente sau DC?
Plus ca noi avem un non-profit policy aici cand vine vorba de dat/schimbat animeuri si aici intra si ost-urile.
LordMethos
Well considering i kno Maria biggrin.gif ..
Shes into the bussines smile.gif so to say
Si lumpy sa stii ca sunt doritori de chestii originale in lumea asta smile.gif
its not all about mp3:P
Maria .. eu inca mai vreau draperie ^___^
cheers si gl
Lumpy
ahhh .. ai luat mere. Pai da sa zica ma ca sunt originale ca asta e cu totul altceva.
speeder
asta inseamna in jur d kte mp3'uri?????? (dak sunt mp3'uri) huh.gif
Coyotee
QUOTE(speeder @ Jul 11 2007, 12:25 PM)

Alea NU sunt MP3-uri. Sunt CD-uri AUDIO ORIGINALE.

Daca ar fi fost vb de kestii piratate (care se gasesc pe net cu usurintza), topicul acesta ar fi disparut imediat ce ar fi fost facut.
super
QUOTE(Lumpy)
ahhh .. ai luat mere. Pai da sa zica ma ca sunt originale ca asta e cu totul altceva.

Pai scrie la inceputul topicului cand intri in el...ohhh Yu-gi-oh , Ranma si Yu-Yu nice.....foarte impresionant
Asada
QUOTE(speeder @ Jul 11 2007, 07:25 AM)
*

Pe CD sunt intre 11 si 20 de S I N G L E -uri ( deci nu mp3-uri , ca nu seman cu domnii aceia mai putin spalati de la Universitate care vand in draci CD-uri piratate.... U kno' ? biggrin.gif .... ma ocup doar cu chestii reale tongue.gif ... )

Sa fie clar! .... Cei care ma cunosc stiu ca nu o fac pentru bani , ci pentru a sustine cat de mult pot ceea ce ne place noua tuturor aici , in Romania .... iar cei care au auzit de targurile de carte, CD-uri si DVD-uri stiu la ce ma refer ....

ruxi
da si tin sa-i multumesc Mariei pentru ca datorita ei am primele 2 volume din Honey and Clover in hard copy *hugs*

fata asta face multe lucruri bune, deci nu mai comentati atat mad.gif
Sidonix
2001 the latest anime songs best collection vol. 4 ??!!! ... no shit ! adica??? ... detalii ??

ps: comentariu din partea unei persoane care nu cunoaste faptele bune facute de fata asta tongue.gif
Asada
Multumesc Ruxi wink.gif

Pentru Sidonix: Tot ce-ti pot spune despre cd-ul acesta este ca are pe coperta imagini din:
-one piece
-slayers
-over the fantasy
-yu-gi-oh
-sakura wars
-hunter
Si inca doua, dar sunt imaginile prea mici si nu pot descifra titlurile
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.