Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naruto Ultimate Ninja 2
Anime-Club Forum > Non-Anime > Games > Fighting Games
super
Cum se discuta aici despre fighting games si cum acesta este un forum de anime sunt curios sa stiu ce parere aveti despre jocurile cu bataie inspirate din Anime si in acest caz din Naruto.
E cineva care a vazut jocul?
Cum vi se pare?
Este oare mai bun ca Naruto Ultimate Ninja?
Sunt unele din putinele intrebari pe care vrau sa le discut cu cei care intra pe acest topic.
e-Z
pai, sincer, jocul merge prea mult pe aceeasi linie cu ultimate ninja 1, schimba putin si prost:adica, sistemul de special move cu invartitul de maneta e la fel de prost ca cel cu apasatul pe butoane...sau mai rau, ca mizeaza pe viteza, in loc de precizie.
cea mai mare porcarie facuta la jocul asta e lipsa prezentei audio-ului in japoneza. esti obligat sa auzi numele si toate replicile alea in engleza stalcitoare de japoneza, omniprezenta in anime-uri dublate.
e bine ca are multi luptatori, dar, pana acum, cel mai bun joc naruto mi se pare narutimet accel, chiar daca e full jap. personaje si din shippuden si din seria veche, o gramada de cesii noi spectaculoase...na, ala joc:) si narutimet 3 e cool:P
super
Da chestia cu engleza te poate incurca destul dar daca te pricepi la citit in japoneza poti sa citesti miscarile ca sunt scrise pe ecran tongue.gif Si pacat ca au folosit la personajele din primul vechile miscari , si au mai adaugat una doua , iar la unele din personajele noi miscarile sunt ale coechipierilor.Oricum este deabia al doilea... pana il ajung pe cel japonez mai dureaza...Ce mia placut a fost Ultimate road , ca trebuie sa mergi prin sat si sa vorbesti cu oamenii faci misiuni , iar customize-ul este foarte tare ca poti pe langa imbunatatirea stats-urilor si sa inveti jutsu-rile celorlalti si sa nu uitam de minigame-urile foarte iinteresante.Mie imi place mai mult decat primul in orice caz biggrin.gif
adelin07
l-am terminat , mi s-a parut destul de frumos ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.