Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Digimon Rpg
Anime-Club Forum > Non-Anime > Games > Role Playing Games (RPG)
Inuyasha-girl
Stie cineva cum se face account?Eu m-am blocat la faza cu KSSN.Joaca cineva?Va rog,ajutati-ma!
kinggohan
Cateva informatii pentru toata lumea

Pentru cei care nu stiu de el este un mmo care are la baza animeul Digimon, jocul este destul de complex desi nu are prea multe questuri,
aveti de ales 1 dintre 4 tameri si 1 din 3 digimoni(starteri) dar ocazitional(eventuri) apare si al 4-lea digimon(impmon,monodramon sau veemon) pe care il puteti alege...dar trebui sa faceti alt profil,sa o luati de la 0 cu el.
La lvl 11 digimonu devine rokie(forma permanenta),la lvl 21 poate evolua in forma de Champion,lvl 31 poate evolua in forma de Ultimate,si la 41 poate evolua in forma de Mega(nu toti digimonii au forma de mega),puteti captura digimoni,puteti face party si multe alte chestii
Jocul este in koreana,si siteul oficial la fel,dar sau facut patchuri pt engleza,si unele siteuri ale jocului in engleza(neoficiale).
Pe cei interesati de joc ii rog sa intre Aici,postati daca aveti nevoie de ajutor iar eu sau Punishing va vom ajuta cu cea mai mare placere.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.