Revista Otaku, pentru cei care nu stiu inca, isi propune sa fie punct de lansare pentru artisti. Ideal ar fi sa fie din Romania. Asha ca, apel la toti graficienii, mangaka, pictorii, bd-istilor, fashion designers, etc,etc.. care au dorinta sa se promoveze dar mai ales au cu ce sa se promoveze, bagati tare! ...atentie la tema acestui numar!

CREATURES / CREATURI

Dupa Love & Technology, urmatorul numar de otaku mag isi propune sa stranga o menajerie cvasi completa cu toate noile specii neidentificate de fiinte inventate de voi. Otaku mag este intotdeuna in cautare de creaturi mutagene. Creaturi cat se poate de inofensive. Cum bine stim lumea otaku este plina de creaturi mici secundare are au un rol foarte important. Chiar daca sunt mici sau daca topaie in jur, ele sunt cumva spiritele fara de care story-ul devine sarac. Indiferent ca au solzi, sau sunt cauciucate, cred ca e important sa vedem cate se pot strange la un loc intre paginile unei singure reviste.
Contribuiti cu cat mai multe creaturi!

DEADLINE 20.06.2007
FORMAT: 140x210mm+5mm (margini de taiere) // sistem CMYK pt paginile color si sistem GRAYSCALE pt paginile alb-nebru // rezolutie 300 DPI // materialele in format electronic se trimit la adresa: otakuent@gmail.com.


http://www.otakumag.com/

pentru intrebari si/sau nelamuriri postati in continuare.