Muza chan
May 4 2007, 05:18 PM
Hai sa vedem daca aveti un personaj preferat dintre cei 2. Argumentati alegerea.
cipz
May 4 2007, 05:23 PM
Nu exista si optiunea nici unul.
Kisa
May 4 2007, 05:27 PM
Done.
[edit] On-topic, sincer nu am nici o parere despre oricare dintre ei. In anime abia au aparut, iar manga are prea mult dialog pentru gusturile mele.
=> Nu am cum sa votez.
cipz
May 4 2007, 05:30 PM
Arigato
LordMethos
May 4 2007, 05:42 PM
nici unu.
or sa moara amandoi (se vede pe fata lor
)
anaxor
May 4 2007, 05:52 PM
categoric nu-mi place nici unul! fiecare are cate o trasatura a caracterului dusa la extrem...le lipseste echilibrul
ruxi
May 4 2007, 05:55 PM
nu pot sa zic ca ma dau in vant dupa niciunul dintre ei. Sincer, de cand nu mai e L, mie parca nici nu-mi vine sa ma mai uit la Death Note. L avea charisma, (ceea ce, dupa parerea mea, lui Light ii lipseste cu desavarsire - cred ca m-ar omori scorpio daca ar citi ce-am scris - mi se pare ca Light are privire de om nebun, nu charisma)
. Pe mine m-a prins total - si asta nu pentru ca ar fi personaj pozitiv, nici nu-l consider personaj pozitiv in sensul clasic. Oricat as incerca sa ma obisnuiesc cu astia doi, pur si simplu nu pot. mi se par niste umbre ale lui L.
asta a fost argumentarea optiunii de vot "niciunul"-desi, recunosc, am cam luat-o pe miriste (macar m-am abtinut sa detaliez cat de tare ma scoate Misa din sarite, ca nu e locul potrivit)
Anzai
May 4 2007, 06:08 PM
QUOTE(LordMethos @ May 4 2007, 05:42 PM)
nici unu.
or sa moara amandoi (se vede pe fata lor
)
Pariezi?
On topic: Near, pentru ca imi place mai mult felul lui de a gandi si a rezolva lucrurile. Este mai apropiat de personalitatea lui L.
waste
May 4 2007, 07:26 PM
Eu l-am ales pe Near pentru ca e dragut, poate mai dragut ca L si pe deasupra, e mai precaut si mai direct...lui L ii placea sa o ia pe ocolisuri, lui Near nu-i place... m-a derutat putin ultimul episod cand aia i-au spus lui Light L, dar ca nume se potriveste. L=Light, N=Near, M=Mello...ma rog, cam de asta l-am ales pe Near (ca-i mai aproape)
NOTORIOUS
May 4 2007, 08:22 PM
Sincer L ii intrece pe amandoi si asa cum e.. mort T_T. Dar avand in vedere ca cel mai apropriat ca personalitate e Near, am votat Near.
shoppy
May 4 2007, 09:17 PM
Mello sigur nu pentru ca nu a stiut sa piarda si a luat-o pe calea mafiei. N e dragut dar parca e prea direct si prea tanar. Tot L era cel mai tare.
Unknown
May 4 2007, 10:25 PM
Niciunul... De ce? Separati nu fac mare lucru... eu unul sunt convins ca daca ar lucra impreuna ar fi cel putin la fel de buni ca L... pentru ca amandoi sunt dispusi sa mearga spre extreme de care L nu s-ar fi atins din simplul motiv ca cealalta "persoanlitate" il tinea in echilibru. Practic, dupa cum ii vad eu, fiecare e o parte amplificata a lui L pentru ca in lipsa celeilalte jumatati s-au putut dezvolta linistiti fiecare in directia lui... Near ar fi probabil ratiunea iar Mello pasiunea... sau pe acolo. Si impreuna formeaza Captain Planet
Scorpio
May 4 2007, 11:15 PM
Ruxi....adu-mi aminte sa te omor next time we meet
. Light chiar are f. multa carisma...dar o carisma aroganta.....totusi vb de un tip care era f. popular printre fete
.... nu poti spune ca nu are carisma
....are...de baiat rau
On subject.....Mentos .... daca vrei sa pui pariu pe spusele tale pls let me know
DUpa cum a zis si Unknown .... impreuna ar fi fost la fel de buni ca L ... de fapt pritre ultimele scene Near ii spune lui Light : "Together we are as able as L . Together we can surpass L." Ce inseamna asta de fapt si in ce circumstantze este spusa... va voi lasa sa aflati din anime
Dintre cei doi nu pot spune ca-mi place vro unul.....avand in vedere ca mie imi place Light
Muza chan
May 5 2007, 11:36 AM
La mine era clar... am votat Near.
Imi place cum gandeste, personalitatea lui, pana si ticurile lui imi plac. Si imi place scopul, e urmasul lui L, e de partea binelui.
Sunt curioasa daca M va avea macar un vot...
Scorpio:
nu poti spune ca nu are carisma ....are...de baiat rau
Da de unde
, inainte de a deveni Kira Light era baiatul perfect... dulce si destept si bine crescut...
De asta il iubeau fetele... Cat despre charisma.. are.. il placeam pana sa devina Kira. Il placeam si cand si-a piedut memoria.
Wind Slayer
May 5 2007, 01:47 PM
Pe Melo, pentru ca sora-mea l-a votat pe Near, de aia...si nu-mi place s-o imit... in plus, imi aminteste de ea. Oricum, au porecle cam ironice, adica, Near inseamna aproape...foarte ironic...si faza cu L e...cum sa zic, initiala aia merge la 2 nume.
cipz
May 5 2007, 06:37 PM
QUOTE(Muza chan @ May 5 2007, 12:36 PM)
Sunt curioasa daca M va avea macar un vot...
Anime-ul inca nu s-a terminat si Mello mai are cateva surprize, asa ca s-ar putea sa primeasca si el niste voturi. Daca ma gandesc mai bine votam Mello
Shinju
May 10 2007, 09:36 AM
am votat Near, clar! sincer mello, din primele momente in care l-am vazut in manga/anime mi-a provocat dezgust. imi pare rau, diabolic uneori chiar si nu mi se pare un urmas de drept a lui L. tind sa cred ca in mainile lui caietul ar fi la fel de destructiv ca si in ale lui light. brr, nici nu vreau sa ma gandesc...
trust_no_more
May 10 2007, 02:35 PM
QUOTE("ruxi")
nu pot sa zic ca ma dau in vant dupa niciunul dintre ei. Sincer, de cand nu mai e L, mie parca nici nu-mi vine sa ma mai uit la Death Note. L avea charisma, (ceea ce, dupa parerea mea, lui Light ii lipseste cu desavarsire.
Sunt de aceeasi parere cu tine. Ba mai mult, uitandu-ma si la episodul 30, am realizat, ca era mult mai frumos, mai suprinzator, mai elegant, ca anime-ul sa se termine odata cu moartea lui L.
Atunci ar fi fost probabil 4 me, one of the best anime ever.
Acum de cand a inceput ba cu N ba cu M... [Near, Melo], prea e telenovelistic asa, complica lucrurile si actiunea degeaba. Uneori sfarsiturile simple si imprfevizibile sunt cele mai indelung gustate si rememorate.
Intre N si M, l-am ales pe N, seamana putin cu L. Si asta imi place. In ticuri, in ton verbal, in mimica, gesturi.
M categoric nu imi place.
Baka man
Jun 4 2007, 12:19 AM
Warning! Mello fan here
Cand l-am vazut prima data, Mello mi-a fost tare antipatic. Cu frizura aceea de paj din evul mediu si cu acel chip si acea atitudine. Am zis: "Uite un personaj care ar face bine sa dispara repede din peisaj".
Mello in varianta ceva mai matura insa, cu fata desfigurata, si cu haina aceea cu gluga imblanita imi aduce aminte de Greed din Full Metal Alchemist. E altfel, s-a schimbat in acei trei ani. A devenit mai puternic si a invatat sa supravietuiasca. Asa va votul meu merge la Mello. Mai ales ca am primit niste spoilere destul de interesante
Noi chi
Jun 4 2007, 05:38 PM
Niciunul mai bine asa oricum dupa mine L ii intrecea pe cei 2.....dar asta e..asa ca votul meu merge la Niciunul
Shinju
Jun 4 2007, 07:47 PM
da, baka, e adevarat ca mello va ajunge sa ne surprinda pe toti. mi-a parut un pic mai simpatic dupa toata povestea, dar sincer tot imi vine sa ii dau palme cand il vad..parca fatza lui o cere...
mi se pare ca e prea arogant si sigur pe el...la faza asta seama tare mult cu Light...
yozz
Jun 13 2007, 10:44 AM
the'll never surpass L.
near should've died in the end
:sigh:
hate near.
Culy
Jun 20 2007, 10:42 AM
yozz.....Light is the bad guy.....he cannot win.
desi nu am citit manga imi imaginez ce o sa se intample in ultimul episod.....35-ul a fost asa cum m-am asteptat eu.....
Cred ca nivelul inteligentei este Near > Light >Mello
Sunt 3....deci unul trebuia sa moara pentru a fi o lupta 1 vs 1....
Mello died,Light will die.
The end!
andrutz4
Jun 21 2007, 12:34 AM
ii detest pe amindoi (near si mello) si il iubesa pe Light.
Yami Lurker
Jul 28 2007, 09:31 PM
hmmm...se pare ca majoritatea nu au citit manga...
Oricum,revenind la subiect,e greu sa alegi dintre cei doi,pe de-o parte stiu cum e sa fi ca Mello(si e foarte greu),si da,Mello este mult mai dinamic decat Near,dar pe de alta parte,calmul lui Near si luciditatea lui il fac pe Mello sa para inferior.Cred ca l-as alege pe near pt ca si eu cand rezolvam probleme de genul traversari(ai personaje si trebuie sa le treci de un obstacol indeplinind anumite conditii) foloseam jucarii.
Shinigami Kid
Jul 29 2007, 01:07 AM
Eu il aleg pe Near, aduce mai mult a L decat Mello, plus in multe privinte la si depasit.
sert
Aug 20 2007, 03:52 PM
Near seamana in unele privinte cu L,dar L este de neinlocuit
anyaanimelover
Feb 3 2008, 11:55 AM
QUOTE(Baka man @ Jun 3 2007, 10:19 PM)
Warning! Mello fan here
Cand l-am vazut prima data, Mello mi-a fost tare antipatic. Cu frizura aceea de paj din evul mediu si cu acel chip si acea atitudine. Am zis: "Uite un personaj care ar face bine sa dispara repede din peisaj".
Mello in varianta ceva mai matura insa, cu fata desfigurata, si cu haina aceea cu gluga imblanita imi aduce aminte de Greed din Full Metal Alchemist. E altfel, s-a schimbat in acei trei ani. A devenit mai puternic si a invatat sa supravietuiasca.
Agreed
La inceput Mello imi era antipatic si de fapt si Near ptr ca pur si simplu nu concepeam un inlocuitor pentru L (nu are egal oricum).Oricum si Mello si Near ,pe langa faptul ca vor sa demonstreze care e mai bun, mi s-a parut mie ca vor sa il razbune intr-un fel pe L.De aceea am ajuns sa ii indragesc.
Iar dintre cei 2 il aleg pe Mello.De ce? Pentru ca le are pe toate : inteligentza atitudine sentimente (vulcanice ce-i drept)
Demona
Jun 3 2008, 07:18 PM
Nici unul... Unul este copia nereushita a lui L si celalalt nu are motive de "razbunare". Poate vroiau sa elaboreze subiectu' Mello vs. Near. Daca e cumva explicat in manga... tzeapa... altzii nu au acces/timp de manga...
Terry_SOAD
Jun 3 2008, 08:30 PM
Pai ...cred ca Near. E succesorul lui L si are un simt al dreptatii mai accentuat decat al lui L. Plus ca Mello imi pare un fel de pusti suparat ca nu a primit el locul lui L.
Totusi echipa formata de ei e cea care l-a invins in final pe Kira, Near spunand ca niciunul dintre ei nu l-ar fi putut depasi pe L, dar impreuna sunt peste el.
PurpleButterfly
Jun 9 2008, 10:10 PM
Dupa parerea mae Near e cel mai bun. El nu se arunca precum Mello cu capul inainte si nu se lesa condus de sentimente.
Deus
Jun 9 2008, 10:41 PM
Mello era un fel de Gansta tipe genius...dar Near a castigat pana la urma,deci....NEAR!
Strawberry Ice
Nov 4 2008, 06:32 PM
Near, why? asemanarea lui cu L, desi nu prea mi-a convenit ca L a murit si Near i-a lut locul
cam aiurea, da` sa nu uit ca il detesc pe Mello cu ciocolata lui si cu motocicletele. Plus ca nu imi place personalitatea lui. Dar il aleg pe Near doar pentru ca seamna cu L, nimic mai mult.
the_death_goodies
Feb 5 2009, 01:14 PM
Eu il prefer pe Mello. Desi, dups mine, Light e mai tare decat amandoi. Near e mai destept poate decat Mello, dar macar Mello se implica si nu da ordine.
Audron
Apr 22 2009, 09:40 AM
Strict intre acestia 2, Near. Mi se pare mai calm si mai inteligent si acesta e dupa parerea mea un punct in plus.
IchigoDemon
May 24 2009, 06:12 PM
Near-e dragut si seamana destul de bine cu L,etc.
Botan
May 24 2009, 07:45 PM
Eu zic Mello. M-a enervat putin Near, dar nu asta e problema. Ci faptul ca Mello e mai bishie
si cu o voce foarte frumoasa..desi sunt alese sa se potriveasca personajelor
Mi-a placut de Mello si pentru faptul ca el chiar a regretat moartea camaradului sau si s-a pus singur inpericol pentru a-l ajuta pe Near, cel pe care la inceput il ura (sau asa mi-a dat mie impresia), sa rezolve cazul Kira.
kene
Aug 4 2009, 10:27 AM
Niciunul nu se compara cu L.
Bysu-Chan
Jan 6 2011, 09:43 PM
Nu-mi place absolut niciunul
i prefer pe L si pe Light
da in orice caz mai mult il displac pe Near (ca sa nu zic chiar ca-l urasc)
Nici unul... Unul este copia nereushita a lui L si celalalt nu are motive de "razbunare".
si sunt perfect de acord cu asta
andera
Jan 28 2011, 10:58 AM
Eu il aleg pe Mello. Near m-a scos din sarite de cum aparuse, era versiunea lui L in miniatura.
Nu este un personaj inferior lui Near. In primul rand Mello este primul care face rost de Death Note de la politia japoneza si isi bate joc de Light in cel mai tare mod cu putinta.
Mello este primul care isi da seama ca regulile adaugate de Light in death note sunt false si ii spune si lui Near.
Si oricum, la final, pana si Near recunoaste ca a avut parte de ajutorul lui Mello pentru a-l prinde pe Kira.(faza cu Takada)
Mello este mult mai apropiat de personalitatea mea, asa ca il aleg pe el.
DeeaH2elen
Jan 31 2011, 07:18 PM
Mello era interesant si ciudat in acelasi timp.
Near incerca sa para L, doar ca nu i se potrivea . Avea o fata de copil de care ti se facea mila.
Sincer,nu pot alege pe niciunul.Nu ca mi-ar fi antipatici,ci doar nu pot vota.
Kassy
Jan 31 2011, 08:46 PM
QUOTE(andera @ Jan 28 2011, 10:58 AM)
Eu il aleg pe Mello. Near m-a scos din sarite de cum aparuse, era versiunea lui L in miniatura.
Nu este un personaj inferior lui Near. In primul rand Mello este primul care face rost de Death Note de la politia japoneza si isi bate joc de Light in cel mai tare mod cu putinta.
Mello este primul care isi da seama ca regulile adaugate de Light in death note sunt false si ii spune si lui Near.
Si oricum, la final, pana si Near recunoaste ca a avut parte de ajutorul lui Mello pentru a-l prinde pe Kira.(faza cu Takada)
Exact asa gandesc si eu ^^" deci pe langa Mello... Near e 0... (=nu le-a reusit deloc copia asta. sau poate ca le-a reusit, dar eu urasc plagiaturile
)
Katharsys
Jun 14 2011, 03:04 PM
THo I like both of them, I voted Near since I couldn t pick them both nor did I want to vote for none of them. So...
Desi cele 2 personaje au fost "acuzate" ca ar reprezenta dimensiuni unilaterale ale lui L, eu consider ca se individualizeaza destul de bine tocmai prin caracteristica ce le este mai accentuata ( ratiune pura la N si Pathos la M).
However imi place cum sunt realizati cei doi si in ceea ce priveste raportul lor cu L, sa nu uitam ca ei l-au demascat pe Kira ( fapt in care L a esuat so N/M-1 ; L -0 for this 1 XD).
Imi plac dimensiunile care au fost exploatate in portretizarea/realizarea personajelor) si imi place cum au actionat, fiecare pe cont propriu si impreuna in acelasi timp. I m fan of both those ppls =) ;
LightZ
Jan 26 2012, 08:08 PM
Intre Mello si Near pentru mine este o diferenta uriasa,o diferenta care se vede clar in serie.Chiar daca unii vor spune ca nu inteleg rostul lui Mello in serie se vor insela,stiu ce rol a avut Mello, stiu cat de important a fost,stiu ca fara Mello nu putea fi prins Kira,stiu asta,dar pentru mine Near e complet diferit.Near are un caracter diferit,a aparut mai mult timp in serie si am avut timp sa imi fac o idee despre el,gandeste aproape ca L,probabil asa gandea si L la varsta lui Near,este un personaj calm,mie imi plac personajele foarte calme din aproape toate anime-urile,iar Near este cu muult mai calm decat Mello,acest Mello mi se pare mult prea direct,adevarat ca isi face si el un plan inainte,dar fata de Near pare mult inferior.
Oricum daca incepem sa ne gandim la fiecare episod in care au aparut cei 2 si partile in care ies in evidenta cel mai mult...Near pare mai inteligent ca Mello,dar amandoi nu il puteau ajunge pe L.Melllo este prea direct,s-a aventurat si a rapit-o pe acea fata,astfel a murit,doar din cauza ca nu a fost mai rabdator,pe cand near era mult mai calm,gandea mai mult si anticipa mai rapid miscarile decat Mello.Oricum,Near pare mult superior lui Mello dupa cum am spus,asa ca Near este cel pe care il voi alege.
disasterology
Jan 6 2013, 06:14 PM
Mello. Near mi se pare insuportabil. Nu are nimic nou, nimic al lui, incearca sa fie doar copia fidela a lui L, desi e evident ca nu s-ar putea ridica niciodata la nivelul lui. Mello e mai uman, nu e genul acela de "geniu distant care nu se implica deloc afectiv", ceea ce, consider eu, il face special. Poate ca nivelul sau de inteligenta e sub al lui Near, dar Mello e mai ambitios si sta mai bine la socializare, iar impulsivitatea sa ii induce in eroare pe adversari. Mereu face lucruri surprinzatare.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.