Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Strays - Grup De Scanlare
Anime-Club Forum > Fan Area > Scanlations
Siedhr
Salutare,

Am gasit acest topic si mi s-a parut potrivit pentru a afla niste informatii, chiar daca este ceva mai vechi.

Sunt fondatoarea unui grup care traduce manga din japoneza in engleza. Ceea ce as vrea sa stiu este daca exista suficient interes pentru versiuni in romaneste. Adica mai mult de 10 oameni care ar downloada capitolele facute de noi. Altfel nu merita efortul (dureaza in jur de 5 zile minim pentru un capitol de 10-15 pagini). Mai multe informatii despre grup, gasiti aici: http://strays.nyaatorrents.org/. Nu avem nevoie nici de hosting, nici de nimic altceva ca sa facem aceste versiuni.
Crystall
wow!! super! sunt sigura ca se gasesc destule persoane doritoare de manga in romana. chiar se vorbea intr-un topic de pe forum pe aceasta tema si tin minte ca erau destui carora le-ar fi placut sa citeasca in limba natala. ai putea sa faci si un pool ceva, ca sa vezi cati ar dori, ca procentaj. smile.gif
DarkRaitei
no problemo....daca vrei sa zici sa traducem nou din engleza in romana dupa ce terminati voi sigur..smile.gif..im in for it..tongue.gif
Ranma-kun
Nu stiu cum va fi la inceput, insa cu timpul vor fi destui care vor dori sa citeasca manga in romana.
Mai nou a aparut o intreaga generatie de fani anime care se uite pe canale de gen A+, la anime-uri subtitrate in romana, insa nu stiu engleza.
Majoritatea posturilor de televiziune incep sa tinda spre a dubla emisiunile in limba romana, din ce in ce mai putine persoane stiu limba engleza.
Stiu destul de multe persoane care sunt interesati de anime/manga insa nu stiu engleza.
Tinand cont de faptul ca pe viitor o sa fie foarte putine sau 0 posturi care vor aparea in limba engleza, invatamantul in Romania e varsa si are tendinta descrescatoare, urmatoarele generatii de fani se vor orienta din ce in ce mai mult spre lucruri in limba romana.
Sunt sigur de acest lucru pentru ca fix acelasi fenomen a avut loc si in alte tari, ex Germania, Franta .
Siedhr
Am vorbit cu doi membri de pe acest forum, Shinju si Xristina, si vom face o divizie romaneasca a grupului Strays.

Avem in continuare nevoie de membri: typesetteri (cei care pun textul pe pagina in Photoshop) si un traducator/proofreader (cineva care sa stie engleza foarte bine si sa poata sa traduca si sa verifice acuratetea traducerii altuia).

Daca sunteti interesati, puteti raspunde in acest topic, sau la noi pe site pe forum (http://strays.nyaatorrents.org/forum) sau pe IRC (#strays@irc.irchighway.net).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.