Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [diclonius] Gunslinger Girl
Anime-Club Forum > Fan Area > Fansub RO > Diclonius Subs
intellect
user posted image

Gunslinger Girl

aniDB info

Episodul 1
KenyaSong
:(( chiar azi am vazut primul episod in alte limbi si ma gandeam intristat cand au de gand sa lanseze aceia seria... era formidabil.

dar nu e nimic, il mai vad o data.
multumesc :)
intellect
Va mai dura o vreme până vine episodul 2. Săptămâna viitoare o să lucrez intens la Blood+, poate reuşesc să termin seria.
LArSON
suburile sunt puse de intellect pe titrari.ro
Daca n-ai rabdare poti folosi titrarile de acolo.
KenyaSong
:) multumesc larson.
nu m-as fi gandit sa caut.

si cred ca nu mai am rabdare...:D
intellect
Fă un efort de voinţă şi încearcă să te abţii, dacă se poate smile.gif
Pe titrări.ro sunt .srt-uri text chior, varianta nouă va fi revizuită şi colorată.
KenyaSong
pai atunci astept... cat va fi nevoie biggrin.gif, chiar daca tocmai prinsese kaa-ul viteza.
mai am de vazut ala cu eggul, ala cu melancolia, putin din kimi ga....

multumesc baieti. sunteti cei mai tari.
intellect
Abţine-te şi de la melancolie, că şi acela trebuie corectat. Asta se va întâmpla prin vară, cred.
Pur şi simplu astăzi n-ai noroc la anime laugh.gif

Nu suntem tari, suntem foarte flexibili. Ne întindem în şapte părţi (proiecte) simultan laugh.gif laugh.gif
intellect
Gunslinger Girl 02 este gata.
De acum, partea video este codată în x264. Rawurile sunt cam proaste (wmv) şi xvid-ul iese prost.

Happy leeching
intellect
În sfârşit, am urnit căruţa după multă vreme şi vă putem prezenta episodul 3.

Pauza a fost lungă fiindcă am refăcut şi primele două episoade. Culorile subtitrărilor sunt schimbate, au rămas mai puţine. De asemenea, episodul 1 a fost recodat si el în x264, pentru a vă oferi calitatea cea mai bună a imaginii.
Acestea fiind zise, urmează bufniţa de rigoare:
user posted image

Download
(nu bufniţa, episoadele, evident laugh.gif )
intellect
Gunslinger Girl 04
Gunslinger Girl 05
Download

Credeaţi că aţi scăpat de bufniţă? No way.
user posted image

OWLED laugh.gif
Coyotee
Hai ca mai merge unu pe ziua de azi

Gunslinger Girl 06 is OUT

Download
intellect
Gunslinger Girl 07
Rezo The Red Priest
Pe langa calitatea de care nu ma indoiesc ca este foarte buna, cumva lucrati pe acele episoade care prezinta detalii despre arme happy.gif? intellect a mentionat pe undeva ca un grup a inclus si aceste detalii... dar nu mai stiu nici unde si nici ce grup.

l.e. era la topicul armele din animeuri si este vorba de Seichi Fansubs
intellect
Nu. Nici nu m-am gândit să fac vreodată asta. în primul rând, armele nu reprezintă o pasiune pentru mine, dimpotrivă. În al doilea rând, în ciuda titlului, Gunslinger Girl nu înseamnă în primul rând violenţă fizică şi împuşcături. Seria asta e mult mai mult de atât.
intellect
Încă patru episoade.
Au mai rămas două şi e gata seria.

Download
intellect
A mai rămas unul.

Gunslinger Girl 12
intellect
Sfârşit.
Ultimul episod

În episodul 13 sunt incluse două variante ale subtitrării. Varianta implicită este una simplă, alb-negru. Dacă nu vă place, există şi subtitrarea standard, de la ep. 1-12.
Coyotee
Batch torrent (episoadele 1-13 la pachet) upped

You know where to get it: http://diclonius.ro-anime.net/
KenyaSong
multumesc smile.gif
intellect
AƟa... Deci traducerea endingului e total greƟită cel puƣin ün două locuri... dry.gif ƞi cum asta nu e singura problemă, se pare că seria trebuie revizuită din temelii. Din nou. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.