Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Metanoia
Anime-Club Forum > Fan Area > Fan Fiction
CRISY_ANIME
Asta este prima mea poveste, asa ca sper sa va placa. Este un fel de continuare la anime-ul Yuyu Hakusho. Cineva mi-a spus ca Metanoia, in limba greaca parca, s-ar traduce prin schimbare de suflet.( Veti intelege mai tarziu de ce i-am spus asa laugh.gif )

METANOIA

Capitolul 1: Inceputul noilor aventuri

O introducere:

Povestea este vorba despre o fata( numele il zic mai tarziu),al carei nume pe moment este Phobos. Ea este asasina si are un frate mai mare pe care il cheama Yami. Amandoi poarta intotdeauna o masca si o pelerina. Toti cred ca Phobos este de fapt un baiat deoarece nimeni nu i-a vazut adevarata fata( in afara de Yami) si intotdeauna poarta un pandantiv magic care ii schimba vocea.Cei doi frati traiesc in Makai, intr-o fortareata de piatra.Phobos arata de 16 ani, iar Yami de 30. Ca puteri, Yami este jumate demon de vant, jumatate demon iluzionist, iar Phobos jumatate demon de foc, jumatate demon iluzionist. Amandoi au aripi argintii pe care si le pot ascunde dupa vointa.


Phobos zbura cu ajutorul aripilor sale deasupra dimensiunii sale( am uitat sa mentionez ca cei doi frati mostenisera de la tatal lor o dimensiune pe care numai ei doi o puteau deschide) , cand simte o energie ciudata.

Phobos: O, Yami, ce mai pui la cale acum?,isi zice in sinea ei.

Phobos se duce la fortareata; acolo il vede pe Yami cu koorime care era inconstienta.

P: Cine este ea?
Y: Este o koorime pe care o cheama Yukina.
P: Ce intentionezi sa faci cu ea?
Y: Pai,in primul rand ne va face bogati. In al doilea rand, ii va aduce pe detectivii spirituali.

Yami o pune pe Yukina in bratele lui Phobos.

Yami: Pune-o intr-una din temnite.
P: Nu o voi face. O voi duce in camera mea pentru ca nu merita sa stea in temnita.
Y: Ai devenit slaba.
P: Ba nu.
Y: Planuiesc sa ma lupt cu detectivii. Vrei sa mi te alaturi?
P: Nu cred. Te voi veghea de la distanta.

Si Phobos pleaca cu Yukina in brate. Ajunsi in camera, Phobos o puse pe Yukina in pat, iar ea se duse la fereastra, asteptand ca micuta koorime sa se trezeasca.Dupa putin timp, Yukina se trezeste.

P: Buna, numele meu este Phobos. Fratele meu, Yami, te-a adus , iar acum esti in camera mea. Nu-ti fie teama, nu intentionez sa-ti fac rau.
Yukina: Atunci de ce m-ai adus aici?
P: Nu am fost eu, ci fratele meu. El doreste sa se lupte cu detectivii spirituali. Poate ca doreste de asemenea si sa moara.
Y: Atunci de ce nu il opresti?
P: Nu o voi face.

Si Phobos pleaca, lasand o iluzie de serpi sa o pazeasca pe Yukina. Peste vreo 30 de minute, Phobos se intoarce cu mancare, iar serpii dispar.

P: Linisteste-te, prietenii tai se apropie.
Y: Serios?
P: Da. Dar acum mananca ceva. Fratele meu nu este o persoana care nu se ocupa de confortul altora.

Yukina se apuca de mancat, dar, cu un ton timid, il intreaba:

Y: De ce te porti asa de frumos cu mine?
P: Pentru ca nu cred ca meriti ca cineva sa se poarte urat cu tine. Lupta lor a inceput. Vrei sa-i vezi cum se lupta pentru tine?
Y: Nu,nu stiu sigur…
P: Vom merge. Eu vreau sa-i vad luptandu-se.

Yukina si Phobos plecare din camera.

Y: Iti vei ajuta fratele?
P: Nu.
Y: De ce? Doar este fratele tau?
P: Motivele mele sunt personale si nu te privesc.

Cei doi se apropiara de campul de lupta.

P: Vrei sa-i vezi? Atunci urmeaza-ma! Nu ne vom baga in lupta lor. Il voi lasa pe fratele meu sa moara daca asta doreste, spune Phobos fara nici un fel de emotie.



VA URMA...

Astept comentarii( bune sau rele, nu conteaza laugh.gif )
mistic_angel
Ce pot sa spun? Imi place subiectul..avand in vedere ca este vorba despre o continuare a anime-ului Yuyu Hakusho.
Ai descriere, dar este putina. Daca ai adauga mai mult ar fi si mai bine.
M-a atras titlul in primul rand....sper sa aflu de ce ai numit povestea METANOIA.
Astept continuarea.
Bafta si succes in continuare. smile.gif

JA NE..
Inu-Daiyokai
Sweet ai potential B)keep up with the good job;)
CRISY_ANIME
ma bucur foarte mult laugh.gif laugh.gif laugh.gif ca va placut si sper sa pun continuarea in curand( dar daca luni incep scoala, o sa fie mai greu, mai ales ca la mine se apropie si tezele sad.gif )
darkbombonik
destul de interesant subiectul smile.gif continua... imi place tongue.gif biggrin.gif u did a good job!! biggrin.gif
Shinigami Kid
Desi eu am fost persoana care te-a rogat sa scrii si cred sincer ca nu ai avut chef, dar ma rog acum incep sa devin critic dry.gif (bad of you good for me biggrin.gif ):
- in primul rand te-as ruga ca inaite sa scrii orice dialog sa te folosesti de imaginatie si sa ne introduci practic in lumea in care are loc discutia
- in dialoguri sa faci mici remarci ale naratorului asupra impostazei personajului sau o mica intrare in mintea personajului (ce gandeste, ce simte etc.)
- prea mult dialog prea putina naratiune, incearca sa creezi o atmosfera cu naratiunea, poti sa ne bagi in suspans sa ne arati sentimente, poti sa descrii starea dintre cele doua personaje din nou etc tongue.gif
- 'O introducere' VERY BAD IDEA strici practic toata povestea ne prezici ce o sa se intample, ar fi foarte frumos daca ai transforma acea parte in naratiune si ai elimina partea care 'prezice viitorul'

Cam atat ( blink.gif )am avut de comentat la povestea ta, astept comentarii la comentariu.

PS Acum cred ca vedeti de ce nu prea sunt activ in sectiunea Fan Fic. laugh.gif
CRISY_ANIME
mersi de sfaturi Shinigami Kid, o sa incerc sa tin cont de ele, wink.gif dar nu promit nimc pentru ca este prima mea poveste mai lunga. si in legatura cu introducerea, am pus-o ca sa stiti despre personajele aparute noi, ca in continuare povestea sa schimba foarte mult. continuarea nu stiu cand o pun ca am inceput din pacate scoala si deja am prima teza saptamana urmatoare la geografie mad.gif asa ca ma apuc sa invat. wink.gif
Shinigami Kid
Spor la invatat, o sa incep si eu imediat cu tezele dry.gif sunt in a 10-a, dar ma rog ma asteptam sa fii un pic mai respingatoare sugestiile mele tongue.gif . In lagatura cu introducerea ma refeream ca ai dat prea multe detalii, dar asta este opinia mea tongue.gif , sunt si eu un mic scriitor si poate de asta ma prind asa de usor ce se va intampla in continuare ( blink.gif ce nu da eu ).
waste
Ok, deci ti-am citit primul capitol si mi-ai trezit curiozitatea. Ai introdus personaje proprii si asta e bine, lipsa de imaginatie nu pari sa duci. Oricum ma mir ca Yukina stie cine e fratele ei, in anime nu stie...si ma mir ca nu se impotriveste. In rest e OK. wink.gif
Princess of Darkness
Well, am ajuns si eu pe aici si cum YYH este animeul meu preferat, nu ratez nici un fic in care ar putea fi vorba despre ei. Si am ajuns si la ficul tau, unde o sa am de criticat cateva lucruri:
QUOTE
Povestea este vorba despre o fata( numele il zic mai tarziu),al carei nume pe moment este Phobos

Nu ii spui numele, dar i-l spui blink.gif... Cum vine asta? Puteai sa ne spui de la inceput ca o cheama Phobos(care cred ca este nume de baiat, dar daca multi o cred baiat, atunci e bun) si puteai sa ne faci o surpriza schimbandu-i numele ceva mai tarziu. Nu era obligatoriu sa ne fi spus de la inceput!
Introducerea, nu prea stiu ce sa spun despre ea. Doar ca nu prea are inteles.
QUOTE
Povestea este vorba

Acum sincer, ce intelegi tu de aici? Ca eu nimic!
In legatura cu noile personaje, ar fi fost frumos daca ne-ai fi povestit despre viata celor 2 frati in continutul ficului.
Ceea ce m-a cam suparat a fost ca inaintea fiecarei replici pui initiala numelui fiecarui personaj. Nu ma apuc sa spun cum fac de obicei ca asa ceva nu se face, ca deja am obosit, dar o sa te rog sa folosesti liniuta de dialog sau macar ghilimelele!
Si ca sa faci un fic cu adevarat captivant, te-as sfatui sa apelezi la descriere si naratiune. Nu spun sa fie totul doar naratiune si descriere, pentru ca si asa este enervant. Dar poti impleti foarte frumos aceste 3 moduri de expunere si o sa iti iasa o poveste foarte frumoasa.
Te-am criticat foarte mult, asa ca o sa te si laud. Imi place ideea si sunt chiar curioasa de ce o sa se intample. Te rog nu te supara pentru ce am spus si astept urmatorul capitol... Kisses and Buh Bye!!!!!!!
CRISY_ANIME
Scuze ca a durat atat de mult pana am pus continuarea, dar nu am avut timp deloc.

Capitolul 2: Intalnirea cu detectivii

Yukina si Phobos au ajuns la locul bataliei, dar aceasta inca nu incepuse.

Kuwabara: Hei, tipul ala o are pe Yukina!
Hiei: Taci, baka ( asa ii spune mai mereu Hiei lui Kuwabara, asa ca nu o voi traduce wink.gif )

Dupa ce Hiei spune aceste cuvinte,in secunda urmatoare il ataca pe Phobos cu katana sa.In timp ce Phobos isi pregateste propria katana, il vede pe Hiei doborat de o lovitura de vant a fratelui sau, Yami.

Yami: Fratele meu Phobos nu se va amesteca in lupta noastra. Este prea gentelman( Sa stiti ca Yami pastreaza secretul adevaratei identitati a lui Phobos cool.gif ). Si fiti siguri, nu o va rani pe micuta voastra prietena.( Yami se apropie de ei si zice:)Eu sunt foarte diferit de el insa.

Si zicand asta, Yami formeaza in mana cu ajutorul puterilor sale de vant mici glon? de aer comprimat,letale. Isi indreapta mina catre detectivi si pornesc catre tinte.
Unul dintre ele il loveste pe Kuwabara in umar,probabil atingand clavicula.

Yukina: KUWABARA!!!!(tipa cu lacrimi in ochi,mai multe nestemate cazand pe jos)
Phobos(in sinea sa,amuzndu-se):Aha, deci il place pe clovn.

Kuwabara nu mai poate lupta.Yami chicoteste, apoi zice:
Yami: Aduceti-va aminte ca data viitoare sa nu va mai aduceti animalutul de companie cu voi.

Infuriat de vorbele jignitoare pe care le-a spus Yami prietenului sau, Yusuke incearca sa-l loveasca cu:

Yusuke:Spirit gun!(nu voi traduce denumirile atacurilor deoarece suna mult mai bine in engleza)

Yami se fereste usor, dar deoarece Phobos si Yukina erau in spatele sau, Spirit gun-ul lui Yusuke se indrepta direct spre ei.Phobos ii zice Yukinei sa vina langa el. Asa si face si inchide ochii. Phobos asteapta impactul.Intre timp Hiei striga numele surioarei lui.Dar,cu o secunda inainte de ceea ce toti credeau a fi sfarsitul celor doi, un scut de foc ii inconjoara pe Phobos si Yukina,respingand atacul lui Yusuke.

Yusuke: Ce nai.... ohmy.gif

Dar nu apuca sa continue, pentru ca Yami, cu o viteza uimitoare, il loveste pe Yusuke in stomac,lasandu-l K.O.( stiu ca Yusuke nu e infrant asa de usor, dar vreau sa termin capitolul despre lupta mai repede tongue.gif ).In lupta apare Kurama folosindu-si biciul de trandafiri. Yami este luat prin surprindere de el. Timp de cateva minute, cei trei demoni, Yami, Kurama si Hiei, doar pareaza lovituri, dar Yami isi scoate katana.Aceasta nu are tais, doar maner,dar Yami sopteste ,,Sabia vantului’’ si apare un tais de aer. El se duce catre Kurama si il raneste de mai multe ori pe piept.Doar Hiei a mai ramas...

Hiei: Tu...Nenorocitule... mad.gif

Spund asta, el isi scoate bandajele de la ochi si mana.Vazand aceste lucruri, Phobos zice:

Phobos: Tu trebuie sa fii Hiei, posesorul Jagan-ului si al Dragon of darkness flames( nu prea suna bine daca traduc, asa ca voi lasa asa tongue.gif )

Toti sa intorc catre Phobos.

Hiei: Ce stii tu despre mine?
Phobos:,,uitandu-se catre Yukina’’ Destul cat sa cunosc un secret al tau! (adica stia ca Yukina e sora lui)

Auzind asta, Hiei se enerveaza si mai tare si ii spune:

Hiei: Dupa ce termin cu Yami, urmezi tu!
Yami: Lasa-l pe el, si asa ai destul de furca cu mine.

Uitandu-se iar la Yami, Hiei se pregateste de atacul sau suprem:

Hiei: DRAGON OF DARKNESS FLAMES!!!

Un dragon negru apare din mana lui iar Phobos se uita fascinat...

Phobos: (in sinea sa) Am mai vazut acest atac doar o singura data, in turneul intunecat( nu mai stiu cum se numeste turneul in care s-a luptat Yusuke cu Toguro, sumimasen wink.gif ),cand eu si Yami eram doar spectatori. De atunci, fratele meu vrea sa se lupte cu detectivii Lumii Spirituale si sa-i invinga,probabil pentru a demonstra ca este mai puternic decat ei.

Cerul incepe sa se innegreasca, iar Phobos isi da seama ca el si Yukina sunt prea aproape de Yami,iar daca Hiei ar ataca, atunci si ei doi ar fi raniti.

Phobos: Yukina, trebuie sa ne indepartam, altfel vom fi si noi loviti!
Yukina: Bine.

Phobos o lua pe Yukina si se indepartara. Dupa cateva minute, dragonul lui Hiei si energia emonica a lui Yami disparura.

Phobos: Sa mergem inapoi. Lupta s-a terminat!
Yukina: Fratele tau tocmai a murit, nu-i asa?

Dar nu primi niciun raspuns.In scurt timp, se intoarsera la detectivi. Primul care ii vazu a fost Yusuke, care il si ataca pe noul venit:

Yusuke: Priviti! S-a intors! Spirit gun!
Phobos: Nu te-ai invatat minte?

Si ca mai inainte, scutul de foc aparu si respinse atacul.Dupa aceasta,detectivii devin tensionati, crezand ca si el se va lupta cu ei, dar nu era de fapt asa.

Phobos: (ii zice Yukinei) Du-te!

Yukina nu se misca si inainte sa mai poata spune ceva( aici ma refer la Phobos),Hiei il lovi cu katana in stomac.

Phobos: ( in gandul sau) Deci asta primesc pentru ajutor…
Yukina: Phobos, esti bine?

Toti fusesera surprinsi de reactia Yukinei, inclusiv Phobos. blink.gif

Yukina: Nu-l raniti! El e…..diferit!(catre Phobos) Las-ma sa te vindec!
Kuwabara: Yukina,mai bine ai sta departe de el pentru ca e periculos!
Phobos: Sa stii ca are dreptate.
Yukina: Nu! Asta e singurul mod in care te-as putea rasplati.
Kurama(confuz): Rasplati? Pentru ce?
Yukina: Pentru ca a fost bun cu mine.

Phobos se ridica. El vazu o bucata de lemn pe pamant,singurul lucru care ii mai ramasese de la fratele sau:masca sa.Phobos o ridica si toti se uita la el in liniste. In final, Phobos zice:

Phobos: Fratele meu, adevaratul meu frate, era mort de mai multi ani. De mai mult de o suta de ani, fratele meu a fost posedat de un alt demon, Yami. O singura data pe an, Yami ii permitea fratelui meu sa ia controlul asupra corpului sau. Eu am stat cu el pentru ca nu puteam pleca. Demonii iluzionisti, fie ei doar pe jumatate, sunt legati prin sange, asta insemnand ca nu poti omori sau sa tradezi un alt demon iluzionist,in special daca iti este ruda.Chiar daca Yami omora alti demoni, eu eram langa el. Voi m-ati eliberat. Pentru asta, va voi cruta vietile. Si Yukina, fii mai atenta data viitoare!

Phobos creaza o iluzie cu el fugind, dar el de fapt deveni invisibil.

Yusuke: Unde a plecat?
Kurama: Acolo!( si arata catre iluzia facuta de Phobos)
Hiei: Trebuie sa mergem dupa el!

Si Phobos ii priveste cum pleaca, dupa care se duce la fortareata. Acolo se duce in dimensiunea sa, unde isi bandajeaza rana facuta de Hiei.

Va urma................
waste
Ei bine, e draguta continuarea, dar iti lipseste cam ce-mi lipseste si mie: naratiunea, descrierea. rolleyes.gif E prea mult dialog. Daca ai descrie un pic mai mult, ar fi perfect. wink.gif
Shinigami Kid
Off topic - Waste mi se pare mie sau simt o tenta de sarcasm in cele spuse de tine tongue.gif.
On topic - Vai, ce sa spun vad ca de data trecuta te-ai mai chinuit, dar tot nu este de ajuns tongue.gif (sa nu te superi dar vreau sa iti slefuiesc toate colturile cand vine vorba de scris si aici in masura in care pot ). ai pe acolo cateva greseli de ortografie pierdute dar acum e prea tarziu si nu am chef sa le caut tongue.gif, bun...alta problema incearca sa nu mai scrii numele celor care vorbesc ci sa le introduci in naratiune astfel cei care citesc stiu cine vb chiar si daca nu le scrii numele
ex dora trase un foc inspre kumva si il minerise derpt in inima iar de bucurie striga in gura mare:
-Ura!!!
cam asa ceva biggrin.gif. Am sa te rog sa nu mai introduci parantezele acelea cu explicatii ca de ce ai facut asa si asa, pott fii enervante, deviaza de la subiect. Emoticonsurile din nou nu au ce cauta pe acolo, doar daca insisti pot ramane dar ar fii de preferat ca cititorul sa prinda ce sentimente emana acea parte de text. Acum uitatdu-ma in text am vazut alta gresala cand un personaj interiorizeaza ceva incearca sa nu pui din nou numele ci sa zici ceva de genul Phobos se uita fascinat...in mintea sa cauta sa explice unde a mai vazut aces atac...bla bla bla
Jezz tre sa iau un pahar de apa tongue.gif. OK back nu mai stiu ce sa critic trebuie sa caut sa vad ce mi-a scapat tongue.gif.................... ahamz am gasit 'Si Phobos ii priveste cum pleaca, dupa care se duce la fortareata. Acolo se duce in dimensiunea sa, unde isi bandajeaza rana facuta de Hiei.' super valmasala de idei o persoana normala nu ar intelege nimic incearaca ceva de genul 'Phobos ii privea plecand in timp ce se intorcea la fortareata, unde trecand in dimensiunea sa isi imgrijeste ranile faute de Hiei'
The last thing ai mare grija cum folosesti timpurile ca de aceea cateodata propozitiile tale par atat de non-literare ( sa nu zic cu capul in jos ).
Abia astept urmatoarea parte icon_twisted.gif .
CRISY_ANIME
Iaca pun si cap 3,asta o sa fie in doua parti,ca e destul de lung

Capitolul 3: Reintalnirea

Partea 1)

Fiind in stare sa zbore, isi desface aripile si se indreapta catre un grup de munti aflati spre rasarit. Ajungand in fata unei pesteri mari, Phobos il cheama pe Heimdall, un dragon batran de peste 2400 de ani, care a avut grija de Phobos, in momente grele.Heimdall era mare, cat un bloc de 3 etaje, coada lui avea cam 6 metri, era de culoare albastru inchis, iar ochii lui erau de un albastru deschis.

Heimdall: Ce s-a intamplat?
Phobos: Detectivii Lumii Spirituale ma cauta, asa ca m-am gandit sa ma ascund aici o vreme, pentru ca sigur ei vor rascoli fortareata.
Hiemdall: Esti binevenita oricand aici copila!

Si batranul dragon se aseza pe pamant,nu inainte de a-l batatori pentru ca oaspetele sau sa poata dormi.Phobos isi scoase masca si isi arata pt prima data fata. Avea parul scurt, negru si ochi la fel de negri,in care te pierdeai.Ea isi folosi pelerina pe post de patura ,se inveli cu ea si adormi.Dimineata cand se trezi,Lala, fata lui Heimdall, era langa ea si ii zise ca trebuie sa se duca la scoala din Lumea Umana si ca nu ar vrea sa intarzie.Ii multumi, dupa care se pregati si pleca.La scoala, nimeri exact in aceeasi clasa cu Yusuke, Kuwabara, Kurama si Hiei(acum toti erau in aceeasi clasa, incusiv Hiei).Profesoara o prezenta, dezvaluindu-i adevaratul nume: MARUYAMA LYRIKA si o aseza in spatele lui Kurama.

Profa: Acum, Urameshi, ai putea arata si tu putina responsabilitate si sa-i arati noii colege scoala.

Yusuke bombani ceva, dar fu foarte neplacut surpins cand Lyrika ii spuse profesoarei ca nu are nevoie de cineva pe post de babysitter.Dupa acest mic incident,toate clasa se holba la ea, iar Hiei incerca sa-i citeasca gandurile, dar nu putu deloc, deoarece ea avea un scut mintal puternic care o proteja de astfel de intrusi.Ora se termina si urma pranzul.Dupa ce isi lua mancare de la cantina, se pare ca Lyrika nu isi gasea loc la o masa unde sa stea.O vocea cunoscuta si enervanta o striga si o invita sa stea la masa cu ei.Era vorba de Yusuke si Kuwabara, alaturi de care stateau Kurama si Hiei care mancau linistiti. Ea ezita la inceput, deoarece era vorba de cei care ii omorasera fratele noaptea trecuta,dar, neavand de ales, se aseza langa ei.Yusuke si Kuwabara incep sa o intrebe o multime de intrebari si, enervata, Lyrika spuse intr-o voce inspaimantatoare sa taca, ei incremanind de frica.Kurama isi cere scuze pentru atitudinea celor doi.

Lyrika: Nu conteaza...
Hiei: Baka onna!
Lyrika: POFTIM! RETRAGE IMEDIAT CE AI SPUS!!!
Hiei: De ce as face asta?

Lyrika se infurie foarte tare, dar,nevrand sa-si strice acoperirea, se ridica de la masa si pleca.
Ultima ora sosi: educatie fizica. Erau mai multe echipe care jucau volei, dar ,,cea interesanta’’ era formata astfel: Kurama, Yusuke si inca doua fete si cealalta echipa Lyrika, Keiko si inca doi baieti. Jocul incepuse, dar dupa un timp,Lyrika se plictisi si incepu sa citeasca gandurile colegilor ei,dar le gasi si pe acestea la fel de plictisitoare ,pana la Hiei, care se gandea la Phobos:

Hiei:,, El e puternic...a putut scapa de noi cand noi credeam ca il vom putea prinde foarte usor.Dar nu i-a facut numic Yukinei...ma intreb de ce?...’’

Lyrika nu mai era atenta la joc,pana cand o auzi pe Keiko strigand-o sa se fereasca,dar prea tarziu: mingea se indrepta catre Lyrika cu viteza mare si o lovi in stomac, exact in locul unde Hiei o ranise cu sabia; si ea lesina.
Dupa un timp se trezi,si auzi pe cineva zicand

Persoana:... taietura de sabie.Ar fi bine sa o intrebam cand se scoala!
Lyrika: Sa ma intrebati ce?

Cei 4 detectivi erau langa ea.

Kurama: Lyrika, imi pare rau pentru ce s-a intamplat,eu am lovit mingea.
Lyrika: Nu trebuie sa-ti ceri scuze. Eu am fost neatenta,deci a fost vina mea.

Keiko ii dadu uniforma sa se schimbe si Lyrika se duse dupa niste draperii( sau cum s-or fi chemand) si observa ca bandejele au fost schimbate.Dupa ce se imbraca, Lyrika se indrepta spre usa, dar a fost intrerupta de Yusuke

Yusuke: Unde pleci?
Lyrika: Afara.
Kurama: Dar inca nu te-am intrebat...
Lyrika: ...De unde am rana? Am avut un mic accident. Si asta e tot ceea ce trebuie sa stii, Minamino!

Sl Lyrika pleca,lasandu-i pe toti cu gura cascata.In cateva minute ea ajunse in fortareata ei din Makai.Acolo,Lyrika isi deschise un portal catre dimensiunea ei si se duse la Heimdall.

Lyrika: Am fost cam nepoliticoasa aseara. Acum ca suntem singuri, pot sa iti spun ca Yami a fost omorat aseara.
Heimdall: De catre cine?
Lyrika: De catre detectivii spirituali.

Si fata ii povesti ce se intampase: despre lupta,Yukina, scoala si ii spusese ca fusese cam nepoliticoasa si cu baietii.

Heimdall: Daca le-ai fi dat o sansa, poate ati fi ajuns sa fiti prieteni.
Lyrika: Cine ar vrea sa fie prieten cu mine,Phobos,unul dintre cei mai rai asasini din Makai?
Heimdall: Eu as fi. Pentru ca stiu ca inauntrul lui Phobos exista o tanara femeie capabila sa iubeasca si sa fie iubita.Ma uit la ea chiar acum.
Lyrika: Multumesc mult, Heimdall! Acum ar trebui sa plec.Am ceva de facut.
Heimdall: Sper ca nu te duci sa omori pe cineva!
Lyrika: Nu. Am facut o cerere pentru o slujba si am fost acceptata ca si cantareata intr-un club de noapte din Lumea Umana.
Heimdall: Sigur...
Lyrika: Dar zic adevarul!
Heimdall(dupa ce rade): Atunci iti urez mult succes!
Lyrika: Multumesc! Voi avea nevoie!

VA URMA!!!

si acum personajele noi

Phobos: http://img209.imageshack.us/img209/1636/fb14en5.jpg
Yami: http://img216.imageshack.us/img216/643/ecchi411bu8.jpg
Heimdall: http://img99.imageshack.us/img99/306/drago...agoncoolen7.jpg
alina13ice
Crisy blink.gif ,cand mi-ai zis ca ai inceput o poveste pe site,nu te-am crezut,si mai ales sa fie asa de interesanta wink.gif imi place actiunea,iar pozele cu personaje sunt si ele foarte frumoase wink.gif tine-o tot asa si pune continuarea cat mai repede biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.