Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mic Dejun, Pranz Si Cina Cu Naruto & Co
Anime-Club Forum > Detaliat > Naruto
waste
Ok, Naruto si Sasuke si ceilalti sunt puternici, dar nu cred ca ar fi atat de puternici daca nu ar manca sanatos. huh.gif Oare ce credeti ca mananca aia?
Sigur nu mananca hamburgeri, pentru ca atunci ar...ei bine, cu stomacu-n plop. blink.gif Sigur nu merg la fast-food, pentru ca s-ar misca cu incetinitorul, sigur nu mananca pizza pe banda rulanta, ca nu au de unde... laugh.gif
Deci, poate sa-mi spuna cineva si mie ce mananca astia??? tongue.gif
Kisa
[spam]This is wayyyyy too much..... dry.gif[/spam]
Bavarezu
Nu-i spam, eu sunt chiar curios ce or manca aia. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kobra
chipsuri shi ramen ... any more questions??
waste
Mda, ce-s alea ramen? huh.gif
Si nu sunteti curiosi de ce sunt aia atat de puternici? Secretul este in mancare. Cine stie, poate ne putem face si noi clone jutsu daca mancam sanatos.
Trickster
Ramen: http://en.wikipedia.org/wiki/Ramen si Naruto numai asta manca. Si-s asa de puternici pentru ca-s personaje animate cu puteri care sfideaza ratiunea si realitatea. Daca vrei sa-i imiti pentru a le obtine forta, iti sugerez o alimentatie sanatoasa, meditatie, antrenamente si Tai Chi pentru un control mai bun al energiei interioare tongue.gif
waste
De unde stii ca mananca asta? De fapt, seamana cu ceea ce mananca ei in anime... huh.gif
So, sa vedem daca in 6 luni imi pot face clone jutsu, pe care sa le trimit la scoala in locul meu... tongue.gif
[edit] ca veni vorba, imi spuneti ce mananca inuyasha, ca sa nu mai deschid alt topic???
Trickster
Stim ca Naruto manca ramen pentru ca ne-am uitat la serie tongue.gif. Pentru clone jutsu iti recomand o cariera in medicina tongue.gif. Inuyasha manca biscuiti de caine.
waste
Biscuiti de caine? Pedigree? Am incercat si sunt buni!!! Foarte bunbi, dar nici nu se compara cu Whiskas... sau cu mancarea umeda...
zeri
E chiar foarte clar ca fara RedBull nu ar putea sa faca toate miscarile alea...doar da aripi.

PS: Oh boy, just kill me know!
waste
Mersi, Zeri... tocmai mancam niste biscuiti de caine, de fapt mancarea cainelui meu cand am vazut ce ai scris. Ok, stie careva de unde iau red bull?
Trickster
Sange de gaina, iti trebuie sange de gaina pe un taur laugh.gif
waste
Pai, nu-i mai simplu sa incerc Power Horse? biggrin.gif Ca un cal il gasesc mai usor decat o gaina si un taur... huh.gif
BTW, are careva idee ce mananca Dark din DN Angel? Adica, daisuke e cel care mananca mancare, dar alalalt ce haleste? sentimente, energie vitala, ce??? tongue.gif
DarkRaitei
Bai..daca vrei sa te crezi superman, sa poti vorbi toate limbile din lume, sa poti fascina orice fata....beah tata putin jack cu red bull(cam o sticla de jack) si pana intri in coma alcoolica esti superman...tongue.gif
waste
Imi spune cineva de ce Red bull are gust de bomboana??? Am baut o doza intreaga (am ,,imprumutat-o" de la frate-miu) ma simt cam ciudat...de bine. Niciodata nu cred ca am fost atat de treaza...
Acum, ce trebuie sa fac ca sa ma clonez??? huh.gif
Crystall
te duci la un laborator unde se fac experimente cu clonarea, lasi o mostra din tesutul tau, astepti o vreme ca sa te cloneze nenea de acolo si pe urma speri ca replica ta sa supravietuiasca... dry.gif do u really believe in stuff like this?? huh.gif
Trickster
De fapt ca sa te clonezi trebuie sa te imbeti bine si sa stai in fata unei oglinzi, deci v-a trebui sa astepti pana ai varsta legala sa bei. Deocamdata v-a trebui sa fugi in jurul camerei folosind energia din Red Bull pana cand imagini de-ale tale vor ramane in urma... nu vor putea ataca dar vor deruta adversarii.
waste
Nope, i actually don't... huh.gif
dar credeam ca secretul animalelor, ba pardon, al personajelor din animeuri sta in mancare...
Stiu ca pare incredibil, dar azi am auzit pentru a 1000-oara, exact a 1000-a oara proverbul: ,,esti ceea ce mananci" si de aici mi-a venit ideea... tongue.gif

[edit] Trickster, esti un geniu!!! e o idee buna!!! laugh.gif
Zamo
QUOTE(Kisa @ Mar 25 2007, 09:45 AM)
[spam]This is wayyyyy too much..... dry.gif[/spam]
*

laugh.gif si eu care credeam ca te-ai obisnuit , si ca erai pregatita de un asemenea post din partea lui Waste
Pe mine nu ma surprinde cu nimic , mai are antecedente laugh.gif

On:topic ... cui ii pasa ? ... cine stie , poate chappy laugh.gif sau wiskas
... oh boy rolleyes.gif ... laugh.gif

Edit: ... se poate inchide , sau sterge ... nu ? tongue.gif
Sidonix
Oh man! biggrin.gif ... tare topicul laugh.gif ... pai daca tot se face spam sa zic si eu ceva ca acum imi permit fiind user si chiar imi era dor de putin spam laugh.gif ... o fi mancand ei ramen, orez sau ce-ar mai manca ei insa daca lipseste proteina n-ai cum sa faci atata mirroring numai din paste fainoase tongue.gif ... eu recomand fripturica la gratar si bericica rece si dupa aia la lupta biggrin.gif
Vebby
Dc nu trageti o fuga pana in Japonia si nu`l intrebati pe autor? Pun pariu ca nici el n`ar sti ce sa va raspunda...

Totusi, sa nu exageram... topic closed. Pt nemultumiri, exista nenumarate cai: mirc, ym sau pm voi fi acolo sa va ascult.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.