diclonius4120
Mar 24 2007, 01:37 AM
Am promis că vi-l traducem şi ne-am ţinut de cuvānt.
Angel's EggBoy, this is one strange movie. Ce-o fi fost totuşi īn oul ăla?
Audio: japoneză
Subtitrări: romānă (ass) + originalul (srt) īn engleză al grupului ILA, īn caz că am greşit undeva la traducere.
Torrent
Kisa
Mar 24 2007, 08:58 AM
Asta chiar este prea de tot.

Un super anime... chiar daca nu am inteles exact ce vroia sa zica.
Asa ca multumiri... multe!!!
Shinju
Mar 30 2007, 10:52 PM
damn, parca mi-ati citi gandurile

. chiar vroiam sa il caut sa mi-l aduc. mi-a venit 95% si astept cu infrigurare restul (s-a cam blocat, de 5 ore nu a mai venit de loc

).
thank you, thank you. si spor la munca in continuare.
PS ati accepta idei din partea altor oameni de pe forum in ceea ce priveste proiectele viitoare? stiu ca probabil aveti deja multe proiecte si ca flucrati la ce anime v-a placut. era o idee ce imi venise acum pe moment...
intellect
Mar 30 2007, 11:25 PM
Idei am putea accepta, numai că:
- deocamdată suntem mai mult decāt ocupaţi cu proiectele curente;
- mai avem īn plan cāteva serii şi filme care aşteaptă la coadă, iar lista creşte mai repede decāt putem traduce noi; ele au prioritate absolută;
- pentru filme şi serii mai vechi, e cam greu de găsit raw-uri. De exemplu, pentru Kita he - Diamnond Dust Drops caut de un an episoade curate, īncă n-am găsit. Idem pentru Gunslinger Girl şi To Heart.
- oricānd poate pica din cer un proiect nou - vezi Byousokou 5 cm, un eventual sezon 2 din KGNE (care se pare că va fi la toamnă), Elfen Lied sau Haruhi Suzumiya.
Īn concluzie, puteţi cere, dar aveţi foarte mici şanse să vi se īndeplinească cererea, nu că n-am vrea, dar suntem prea puţini pentru cāte anime-uri există.
KenyaSong
Apr 12 2007, 01:28 PM
filmul asta mai are torrent? ca nu-l gasesc niciunde...
intellect
Apr 12 2007, 01:32 PM
TorrentEste şi pe pagina trackerului, caută mai atent.
Later edit: Īntr-adevăr, nu apare pe pagina trackerului de pe site, ci numai pe trackerul propriu zis. We have bugs. O să rezolvăm problema.
KenyaSong
Apr 12 2007, 01:41 PM
multumesc
chiar citisem toate torrentele de 5 ori si cautasem si in engleza si in japoneza si ma miram ca naiba...
Coyotee
Apr 12 2007, 02:07 PM
M-am bagat putzin prin sursele paginii trackerului si se pare ca am rezolvat. De acum ar trebui sa apara fara probleme orice torrent.