Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sci-fi Harry
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Science Fiction
Sidonix
... desi Sci-Fi Harry a aparut in 2000 nu l-am gasit pina acum... pacat ca a fost neglijat de grupurile de subb-eri... a stat intr-un con de umbra nejustificat dupa parerea mea... noroc de shinsen... privind Sci-Fi Harrry ai senzatia ca urmaresti episoade din x-files... scenariu inteligent bine construit si excelent transpus atat prin "actiune" cit si prin caracterele bine conturate... pe linga ideea in sine mi-a placut si neprevazutul story-ului... ai senzatia ca intuiesti despre ce este vorba si tinzi sa banalizezi desfasurarea evenimentelor insa doar la final afli adevarata conspiratie smile.gif... n-am mai intilnit in ultimul timp un anime care sa-mi starneasca curiozitatea de a vedea mai repede deznodamintul... nu comentez mai mult momentan... astept parteneri de discutie smile.gif

... mai mult info pe anidb: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1349
DarkRaitei
Omfg....de cate ori am lasat torrentu cu aceasta serie si nu am luato...si tot timpul avea seeduri and stuff...maybe that was a sign..well since you say its good guess i'll give it a try...tongue.gif
Sidonix
... darkraitei uite link pe box http://www.boxtorrents.com/details.php?id=130102 ... eu am tras cu 433kb/s intreaga serie... raporturi excelente la viteze pe boxtorents... fiecare facem share ratio de cel putin 3.0.. eu mai am putin si ajung la 9... ma gasesti acolo smile.gif
Xristina
Am inceput si eu sa ma uit la Sci Fi Harry. Momentan episodul 6.

Tot ce pot spune pana acuma e ca nu prea imi surade din punct de vedere grafic, insa povestea este interesanta si cu a twist specific slice of life.

Voi reveni cu parerei dupa ce il termin.
sarkastik
Hmm, impresia cu dosarele X am avut-o şi eu. Oricum foarte interesanta serie, mai ales ca reuseste sa te tina lipit de scaun pana la sfarsit. Ar mai fi un lucru destul de interesant pe care l-am observat. Harry este cred, personajul principal care vorbeste cel mai putin din toate seriile pe care le-am vazut. Sunt destule episoade in care nu scoate mai mult de un mormait. Totusi e foarte bine facut iar acest detaliu nu se baga de seama, mai ales datorita atmosferei tensionate care este intretinuta de la inceput pana la sfarsit. Highly recommended pentru orice fan thriller, mistery.
Tenshi
Suna bine. Iar pentru cei mai comozi, exista varianta YouTube. Sper sa aiba toate episoadele. :3
cipmaster
Unii sau poate chiar multi au hulit finalul... Mie mi-a placut...
Grafica mi s-a parut
CODE
apasatoare, s-ar putea sa gresesc in lipsa de alt cuvant acum (poate sa ma fi simtit si eu ciudat atunci),
si nush exact de ce, dar am vrut sa se termine cat mai repede seria, asa ca l-am terminat intr-o zi... E simplu, captivant, bun pentru amatorii de mystery, detective, sf; episoadele sunt gradate in tensiune, iar evenimentele se succed in ordine cronologica.
Fiecare e liber sa vada...^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.