Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Byousoku 5 Centimeter
Anime-Club Forum > Fan Area > Fansub RO > Diclonius Subs
intellect
Şi uite aşa cum o duminică seară ce nu prevestea nimic spectaculos aduce un nou proiect

user posted image

Byousoku 5 Centimeter OVA

Traducere realizată după fansubul Bikasuishin, de la care am preluat subtitrarea în engleză şi fişierul video.
Din câte am înţeles, traducerea nu este foarte exactă, deci când va apărea o versiune mai bună sperăm să scoatem şi v2, care să conţină şi karaoke pentru final.

Torrent OVA1
Vebby
Hehe, i`m the first to see it biggrin.gif Ma rog, a doua dupa traducator tongue.gif

Intr`adevar, se vede ca traducerea nu este exacta, dar nu asta e o problema momentan biggrin.gif Adaptarea este foarte reusita si a fost o placere sa il revad in romana. Singurul lucru la care ma gandesc acum este sa i`l pun si mamei sa se uite ca tot se ia de mine mereu ca ma uit la desene animate happy.gif

Asadar, multmumim pt traducere biggrin.gif
Kisa
Good work. smile.gif
Nu stiu sigur daca voi revedea eps cu subtitrare in romana, dar pe urmatoarele nu le mai iau cu sub in engleza. smile.gif
intellect
Chiar dacă n-o să mai luaţi episoadele în engleză, să mă trageţi de mânecă imediat ce le vedeţi apărute, să mă apuc de lucru. Eu nu prea stau pe net să caut noutăţi, sunt destul de ocupat cu proiectele aflate în desfăşurare.
intellect
Chiar astăzi a ieşit raw-ul complet. Filmul are o oră şi două minute.
Când va apărea şi traducerea în engleză, o să ne străduim să-l scoatem repede, corectat şi cu imagine de calitate.
Crystall
intellect, a iesit tot filmul in engleza. biggrin.gif nu stiu daca stiai deja, dar am zis sa te anunt. smile.gif
intellect
Am deja subtitrarea. Două-trei zile nu am timp să mă ocup de ea, dar imediat ce mă eliberez, mă apuc de lucru. Mulţumesc pentru atenţionare.
Tessa
Wow, am ratat acest post.Nici nu stiam ca a fost deja tradus....cum de ratez mereu toate stirile importante? dry.gif
You go intellect!^^Dupa ce am asteptat mai bine de 5 luni cred ca inca cateva zile va fi o nimica toata.
intellect
In seara asta am liber, asa ca ma apuc de lucru.

Stadiu curent:
Traducere - 100%
Formatare grafică - 100%
Control final de calitate - 100%
Vebby
Yay. Spor la lucru, abia astept sa`l vad direct in romana. happy.gif
Multumim, multumim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
intellect
Progress update:
- în sfârşit, am reuşit să văd filmul. Can't spoil the ending, obviously.
- subtitrarea în engleză este proastă. Are fraze lăsate aiurea-n tramvai şi altele care nu se leagă. Tare mi-e teamă că traducerea va trebui revizuită dacă va apărea una de la un grup cu experienţă.
- raw HD, 1280x720
intellect
În sfârşit. e gata.

Vizionare plăcută.

Thor
Acest film este continuarea sau contine si ceea ce a fost tradus un pic mai inainte, acel 5cm OVA?
Coyotee
e complet, adica contine si ce a fost tradus inainte (ova 1)
Thor
Ok, mersi mult, aruncasem o privire pe Anidb, dar nu eram 100% lamurit.

Thanks for the sub+up smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.