Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Production Ig In Romania!
Anime-Club Forum > Forum > Anunturi
Pages: 1, 2
The Different Mechanist
Astazi, 12 martie 2007, la Festivalul Momo Matsuri a fost facut anuntul oficial al vizitei domnului Yoshiki Sakurai, scenarist la Production IG, in Romania. Domnul Yoshiki Sakurai, autorul story-urilor principale din seriile Stand Alone Complex ale Ghost in the Shell, va vizita Romania pe data de 19 martie, luni, cand va sustine si o conferinta la Academia Romano-Americana, unde publicul ii va putea adresa intrebari. Aceasta conferinta va avea loc la orele 15.00. Toti fanii seriei GITS si nu numai, toti cei care indragesc lucrarile Production IG precum si fanii anime in general sunt invitati sa ia parte la unul dintre cele mai importante evenimente de gen din aceasta primavara.

Project Sakura va va tine la curent cu detaliile. Stati cu ochii pe noi.
Kisa
Hm... Academia Romano-Americana este acelasi lucru cu Universitatea Romano-Americana? Daca da, atunci e super! happy.gif
Scorpio
Sorry to burst your bubbles...dar nu o sa puteti veni la acest eveniment pt ca sunteti din afara institutiei care sustine acest eveniment.....decat pe baza unor invitaii de care ma ocup personal.

Este un eveniment organizat pt studentii URA prin intermediul centrului de japoneza din cadrul acestei institutii. Dar nici o problema....poateo sa va dau comunicatul de presa de dupa
Kisa
@Scorp: Studentii URA au si ei nevoie de invitatie?
aldonza
QUOTE(Scorpio @ Mar 12 2007, 10:40 PM)
Sorry to burst your bubble....dar nu o sa puteti veni la acest eveniment pt ca sunteti din afara institutiei care sustine acest eveniment.....decat pe baza unor inviatii de care ma ocup personal.




cum asa? ohmy.gif ...si daca intram cu translatorul? tongue.gif ...si daca ne facem mici si totusi venim? rolleyes.gif
Scorpio
Acest aspect va ramane sa-l discut maine cu coordatorul meu si cu translatora. Probabil vom stabili un numar de persoane care pot veni cu translatora....dar conditia va fi sa fie numai elevi Creanga......la noi in universitate oricum accesul nu e asa de liber......iar cu ocazia acestui eveniment va fi si mai restrictiv
aldonza
pai sunt eleva la creanga:P
Lumpy
Deci omu vine sa tina o discutie cu fanii anime din Romania.. si voi nu ii lasati sa intre in facultate.. lol. Imi place gandirea "higher-ups"-ilor tai Scorp. E din aia Romaneasca.
The Different Mechanist
QUOTE(Scorpio @ Mar 12 2007, 10:40 PM)
Sorry to burst your  bubbles...dar nu o sa puteti veni la acest eveniment pt ca sunteti din afara institutiei care sustine acest eveniment.....decat pe baza unor invitaii de care ma ocup personal.

Este un eveniment organizat pt studentii URA prin intermediul centrului de japoneza din cadrul acestei institutii. Dar nici o problema....poateo sa va dau comunicatul de presa de dupa
*




user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image


OMG LOLO...

Bre, gargara se face cu ceai de mushetel shi bullshitul cu mult mers la pascut, nu ku komunikate de presa. "poateo" sa ne dai comunicatul de presa de dupa, "poateo" sa NU ne dai comunicatul de presa de dupa... SI CE DACA =)). Nu ne poate interesa mai putin.

Poate acest aspect va ramana sa-l discuti maine cu "COORDATORUL" tau si cu "TRANSLATORA", dar ai grija sa il discuti ceva mai coerent decat scrii pe aci... Da' ghici ce. Nici asta nu prea ne intereseaza.

De asemenea, "INVITAIILE" alea de care te ocupi personal, vezi sa le impaturesti bine-bine de tot.

icon_twisted.gif HAI SA ITI ZIC SI DE CE NI SE CAM RUPE IN PAISHPE DE ACEA GARGARA.



Pentru ca in prima zi a Festivalului Momo Matsuri, imediat dupa efectuarea anuntului oficial am discutat din partea revistei noastre, Project Sakura, cu doamna Yukiko Yasuda, atasat cultural pe langa Ambasada Japoniei, obtinand cartea ei de vizita. I-am trimis un mail in care ii ceream detalii precum si un comunicat oficial legat de conferinta, raspunsul venind prompt, sub forma afisului oficial al conferintei si a comunicatului cerut.


AFISUL OFICIAL:

user posted image




COMUNICATUL OFICIAL DE PRESA

"Conferinţă dedicată
FILMULUI DE ANIMAŢIE JAPONEZ


Iubitorii filmului de animaţie sunt invitaţi luni, 19 martie, de la orele 15.00 la conferinţa intitulată “Anime-ul japonez de astăzi” susţinută de scenaristul Yoshiki Sakurai. Evenimentul va avea loc în Aula Universităţii Româno-Americane din Bucureşti (bulevardul Expozitiei nr. 1B)
Manifestarea este organizată de Ambasada Japoniei şi Universitatea Româno-Americană în colaborare cu studiourile “Production I.G.” (Japonia).

Yoshiki Sakurai se numără printre cei mai cunoscuţi specialişti din industria de animaţie, în prezent desfăşurându-şi activitatea în cadrul studiourilor “Production I.G.” din Japonia, unde lucrează ca scenarist. Yoshiki Sakurai s-a născut la 9 iunie 1977 în prefectura Tochigi din Japonia şi este absolvent al Facultăţii de Studii Economice a Universităţii Tokyo (secţia management). În martie 2002 îşi termină studiile de masterat la aceeaşi universitate cu lucrarea de disertaţie: „Condiţii de găzduire a unui alt eu – despre comunicarea dintre om şi robot”. Yoshiki Sakurai începe să activeze în domeniul filmului de animaţie încă de la vârsta de 23 ani, numele său legându-se de realizarea unora dintre cele mai populare producţii de gen - “Ghost in the Shell - Stand Alone Complex” şi “Ghost in the Shell - Stand Alone Complex 2nd Gig”. A colaborat la realizarea producţiei “xxxHOLIC – A Midsummer Night’s Dream” şi a seriei de televiziune “Otogi Zoshi”. În prezent este angrenat în mai multe proiecte în Japonia şi peste hotare.
În conferinţa de la Bucureşti, Yoshiki Sakurai va face o prezentare succintă a industriei japoneze de animaţie de la ora actuală şi va oferi date tehnice legate de animaţia tradiţională, animaţia 3D, etc. Prezentarea va fi însoţită de proiecţia unor fragmente din filmul “Ghost in the Shell - Stand Alone Complex 2nd Gig”. [Aici s-ar putea sa fie o eroare, din cate mi s-a spus se vor prezenta fragmente din "Innocence", "2nd GIG" nefiind film]

Intrarea publicului este liberă.

=====================================================
Reprezentanţii mass-media sunt bineveniţi la acest eveniment !"


Ei bine, revista Project Sakura, la cei aproximativ 3000 de cititori ai sai la ora actuala (and rising) poate fi considerata un membru al presei. And this has its perks wink.gif


A se observa partea cu "INTRAREA PUBLICULUI ESTE LIBERA" de pe afis si din comunicat wink.gif .


Totodata astazi, in a doua zi a festivalului, am avut si eu ocazia sa discut, dar cu TRADUCATOAREA din pacate, nu cu "TRANSLATORA" (tongue.gif), afland de la aceasta ca intr-adevar, evenimentul ar trebui sa fie deschis, pentru el rezervandu-se Aula, care detine peste 400 de locuri.

Asa ca, in concluzie, veniti cu mic, cu mare, e pe gratis, e MARE, e liber.

MERITA.

Totodata suntem in discutii cu organizatorii in legatura cu un interviu in exclusivitate cu domnul Yoshiki Sakurai pentru Project Sakura.
eyeobs
sa nu fim rai, ma gandesc ca totusi Scorpio a avut dreptate: la conferinta nu pot participa decat acei studenti care au invitatie. acest lucru insa nu ne afecteaza si pe noi. noi fiind "public".

ne vedem acolo :-P

andrei
Lother
Scorpio, imi pare bine sa te dezamagesc dar eu personal am primit invitatie de la Serban astazi, asa ca nu esti tu cel care da invitatiile in stanga si in dreapta.
Scorpio
Serban cat si Bogdan au dreptul sa cheme pe cine vor. Dar pana sa faca cei de la ambasada aceasta mica mare modificare se mersese pe idea de inviatie.....cred ca iti poti da seama si de ce foarte usor.

Aseara cand postasem treaba aia n-am facut-o ca sa ma aflu in treaba .... asa era vb chestia.....azi cand m-am dus sa ridic afisele am avut surpriza neplacuta de a vedea ce scrie pe ele.....asta pe langa faptul ca sunt destul de slab realizate si contin o greseala imensa : poza de pe afis e din GITS 1 si conferintza va avea ca subiect GITS 2

Iar daca voi credeti ca faceti parte din presa romana cu o chestie pe care voi vreti s-o numiti revista.....care e online.....care nu are mediatizare si recunoastere in grupurile de presa....n-aveti decat....dar sa nu aveti surprize daca va veti prezetna cu aceasta titulatura.
Lother
Nu stiam ca esti o autoritate in presa :? Avand in vedere ca revista are peste 1000 de cititori nu poti zice ca e putin. Daca imi aduc aminte bine, Game Over cand a aparut la noi in tara s-a vandut in numere foarte mici. Totusi nimeni n-a zis ca nu face parte din presa. Plus ca se varsa enorm de mult efort in aceasta revista, cat s-ar varsa la una fizica.

Totusi sa nu insultam pe Coyotee pentru care aceasta revista e cocreatia lui.
The Different Mechanist
Se mersese pe "idea de inviatie"? Pai normal ca ne dam seama si de ce, doar nu erau sa intre toti nespalatii provinciali la conferinta, un asemenea eveniment este rezervat doar elitelor din ultimul bastion al civilizatiei, nu-i asa? biggrin.gif Uite ce, draga Scorp, promit ca o sa "merg pe idea de inviatie" si in timpul conferintei imi voi tzine prazul inchis in laptop.


"Aseara cand postasem treaba aia n-am facut-o ca sa ma aflu in treaba"

Ba, daca e sa nu mai mergem pe "idea de inviatie", am ajunge la o concluzie contrara.

Si daca tot se merge pe "idea de inviatie" pe aci, sincer, nici nu ma intereseaza daca revista noastra este considerata sau nu parte din presa, ca e online, offline sau are variator, atata timp cat ea ajunge la lume si reuseste sa isi livreze continutul. Cu toate astea, "idea de inviatie" nu a impiedicat ambasada sa considere revista noastra ca parte din presa, ca dovada s-au deranjat sa ne trimita comunicatul de presa si afisul evenimentului. Asa ca o sa ne "prezeTNam" cu aceasta titulatura ori de cate ori va fi necesar.

Dar am inceput sa merg prea mult pe "idea de inviatie". Sa revenim la subiect biggrin.gif
Lother
Asta poate sa-si deschida o emisiune la televizor, cum era a lui Pruteanu, numai ca aici ar fi 'mutiland limba romana cu Scorpio'.
Lother
Ca sa stie lumea am postat acest post inainte de a fi sters de catre Yeti-kun:

Asta poate sa-si deschida o emisiune la televizor, cum era a lui Pruteanu, numai ca aici ar fi 'mutiland limba romana cu Scorpio'.

Se pare ca Scorpy are aliat un puternic Yeti himalayan cu +20 Ice Damage. Acest Y E T I sterge automat toate posturile care ar dauna imaginii lui Scorpio.

Si cine zice ca e offtopic eu zic ca e ontopic din moment ce cu un post inainte de acesta se vorbeste despre modul in care a mutilat cineva limba noastra materna.
The_Fool_on_the_Hill
Salut, sincer nu inteleg de ce il mai inghititi pe Scorpio. Oricum mesajul meu este altul... nu ma cunoasteti, nici eu nu va cunosc din pacate, dar in cazul in care Scorpio are dreptate (desi stim cu totii ca nu e asa) si va trebuie invitatie va pot face eu rost de una. Contactati-ma prin Lother.

The Different Mechanist
Ok, revenind la subiect. Lucrul urmator cred ca va clarifica definitiv lucrurile:


Copy-paste rapid din mailul primit azi:

Stimate domnule Comsa,

va trimitem raspunsurile la intrebarile pe care ni le-ati adresat referitor la
conferinta de luni.

Conferinta d-lui Sakurai va fi structurata astfel:
- scurta (auto) prezentare a vorbitorului
- slide-show de prezentare a industriei contemporane de anime (date statistice,
aspecte financiare, detalii ale muncii de productie, etc)
- comentarii pe marginea animatiei traditionale si a tehnicilor de animatie 3D
- prezentarea unor fragmente din "Ghost in the Shell: Innocence" sau "Stand Alone
Complex 2nd Gig" (inca nu stim exact pentru ce va opta dl. Sakurai)
- sesiune de intrebari si raspunsuri


Asa cum v-am informat deja, intrarea este libera, iar amfiteatrul de la
Universitatea Romano-Americana are in jur de 400 locuri.
...asadar, asteptam cat mai multe persoane interesate.


TOTODATA

Ne vedem acolo.
Lother
E o mare onoare sa poti sa-i iei un interviu inainte de conferinta. Asa ceva numai in Romania se poate unde presa e complet ignoranta. Tu reprezinti adevarata presa pentru fani smile.gif
The Different Mechanist
Ok, back de la conferinta.

Ce pot sa spun?

Sa incep cu interviul. Acolo a fost beton. Tipul e chiar deschis si te intinzi la discutii cu el... Aoleo. Vreau sa spun, dezvolta punctele destul de mult, nu exista raspunsuri de doar doua-trei cuvinte. Oricum si intrebarile noastre au fost stufoase.

Uitati aici tot chestionarul aplicat, in caz ca va intrebati ce s-a discutat:

"Ati putea spune cititorilor nostri, pana la urma de ce ati venit in Romania? Stim ca aceasta conferinta face parte dintr-o serie de vizite in Europa de Est, dar ce se cauta a se obtine prin acest tur?"


“Cum ati reusit sa intrati la o varsta atat de tanara in industria anime? Mai ales daca avem in vedere faptul ca ati terminat o facultate de economie?”

“A existat vreun aspect anume care v-a atras la SAC, sau pur si simplu s-a intamplat sa lucrati la el? Ati fost selectat dintr-o serie de candidati sau ati fost contactat special pentru proiect avand in vedere lucrarea dumneavoastra de master?”


“Unde gasiti inspiratia pentru personaje, mai exact pentru trasaturile lor? Sa luam ca exemplu Tachikoma. In seriile SAC au caracteristici asemanatoare cu cele ale unor copii care invata lucruri noi despre viata, lucru ce conduce deseori la situatii comice, cu un substrat destul de serios insa. Sunt anumite linii generale de character design ce va sunt impuse sau aveti mana libera de obicei?”



“Care este personajul din seriile SAC ce v-a creat cele mai mari dificultati la realizare? Ce aspecte ale personalitatii lui mai exact v-au pus probleme?”


“Care sunt aspectele pe care le gasiti cele mai interesante la anime in general si la munca pe care o depuneti in cadrul industriei? Satisfactia de a realiza un lucru ce ajunge la foarta multa lume? Faima? Oportunitatea de a lucra la serii sau filme ce vor fi tinute minte peste ani?”


“Care sunt in opinia dumneavoastra cele mai importante elemente in designul personajelor? Ce aspecte ale lui credeti ca ar prinde cel mai bine la public? Cu alte cuvinte, cum poti face un spectator sa se conecteze mai bine la personaj?”


“In ce proiecte sunteti implicat la ora actuala/ce planuri de viitor aveti in ceea ce priveste cariera dumneavoastra de screenwriter? Aveti o pasiune pentru robotica, ne putem astepta la mai multe lucrari ce au de-a face cu acest domeniu?”


"Intrebarea urmatoare sunt sigur ca e una pe care o primiti mai mereu si cel mai probabil va fi pusa sub o forma sau alta si la conferinta de astazi, dar totusi: Care este viitorul seriei GITS? Se intrevad ceva continuari ale filmelor sau seriilor la orizont? Cat adevar e in zvonul care umbla pe web legat de o versiune Hollywood a GITS?"


"Credeti ca Production IG sau colegi de-ai dumneavoastra ar putea sprijini intr-un mod sau altul dezvoltarea unei piete aici? Si pana la a primi ajutor din afara, cum ne recomandati noua sa procedam pentru a populariza o asemenea industrie la noi, sa o centralizam, sa ii dam un oarecare contur?"


“Ne puteti spune cam care ar fi pozitia oficiala a Production IG fata de fansubs? De exemplu sa luam cazul “The melancholy of Haruhi Suzumiya”( Suzumiya Haruhi no Yūutsu). Bandai Entertainment si Kadokawa Pictures, distribuitorii seriei, au multumit in mod oficial fansubberilor pentru popularizarea ei, acesta fiind primul caz in care o companie japoneza a incuviintat fansubbingul. Totodata Azumanga Daioh este un exemplu deserie ce a fost licentiata in SUA datorita popularitatii fansub-urilor, cel putin din ce ne spune ADV. Lumea incepe sa accepte aspectele pozitive ale acestui lucru. E drept ca exista si aspecte negative ale acestei activitati, aspecte pe care nimeni nu le neaga, dar in opinia dumneavoastra, ele cantaresc mai greu decat cele pozitive?”


“In legatura cu Blood + . Exista sanse pentru o noua serie candva in viitorul apropiat? Totodata ce a determinat studiourile sa creeze pentru serial un personaj total diferit de cel din “Blood the last vampire”?



“Kerberos saga este unul dintre cei mai cunoscuti “copii” ai lui Mamoru Oshii. Totodata este un storyline care si-a facut prea rar aparitia sub forma de anime-uri, cu exceptia lui Jin-Roh. Sunt planuri pentru viitor ce se uita la noi cu ochi rosii, luminosi, din spatele acelei armuri sinistre?”


“Acum ca Dl. Oshii a terminat proiectul Tachiguishi Retsuden anul trecut, proiect ce are ceva legaturi cu storyline-ul numit mai sus, aveti cunostinta de ce planuri de viitor are? La ce filme ne mai putem astepta de la el?”


“Acum vorbind strict in termeni de marketing si feedback de la fani, in opinia Production IG seriile Stand Alone Complex depasesc in popularitate filmul “Innocence”?”


“Eventuale proiecte de viitor in parteneriat cu alte mari studiouri producatoare? De exemplu Gainax; sunt in plan serii sau filme ce vor fi realizate in colaborare cu vechii dumneavoastra parteneri de la FuriKuri? Veti avea vreo legatura cu noile filme Evangelion?”


“Cand putem spera sa vedem in cinematografele noastre productii de genul Ghost In the Shell? Exista sanse pentru distributia de anime in cinematografele din Romania?”



Cum o sa reusesc sa smulg de pe reportofon si din materialul filmat intreaga discutie o sa postez aici tot transcriptul. Totodata o sa facem un montaj cu toata chestia si o sa o punem in Project Sakura din aprilie, si pe site, pentru download/streaming.


Acum conferinta... Eheheee... rolleyes.gif Sa zicem doar ca Dl. Scorpio ar avea motive sa se gandeasca de doua ori de acum incolo inainte sa se apuce sa posteze analize "amanuntite" si "critici constructive" legate de organizarea altor evenimente si proiectii... Cel putin alea au sunet. icon_twisted.gif Deodata popularitatea lui a crescut simtitor... icon_twisted.gif


user posted image


Let 'er rip, guys!
removed_on_request_20121227
user posted image
Pot sa spun ca nenea ala de la intrarea a fost foarte primitor pentru o universitate cu acces nu asa de liber.
Lother
A fost interesant cum a fost organizat totul. Unii ar zice cum 'nu' a fost organizat. Altii ar zice ca cineva s-a laudat ca va face super organizare, ca se va ocupa. Am auzit cat de prost e programul cu care vine un laptop ca player, a comentat chiar atunci live. Ca deh, mega codec packurile cu player sunt doar freeware. Mi-a placut si nivelul de luminozitate, asa ca nu cumva sa se bage vampirii prin sala. Totul a fost super smile.gif
LordMethos
rip .. what ..
eu ce racu sa zic ..
1 bou am fost ca nu am pus prima intrebare .. (as fi fost mai bogat cu un EVA01 figure)
2 FRATEEE >>>> POINTERU ALA MA APUCAU NERVII >>> noroc cu Sakurai-sama (hope this is good tongue.gif ) care la mutat intrun final
3 LUMINA >>>> frate ..... voi mergeti la cinema si va uitati cu lumina aprinsa?
4 FOLOSITI piraterie si coadece calumea ... SAU .. sa inventat VLC (stie dvd are coadece are detoate) , sau macar mpc ca si ala stie cate ceva.
5 Sunetu ... Ma impuscam direct daca nu se rezolva pbeama ......

ma rog astea au fost alea rele , acum si cele bune

1 sakurai-sama biggrin.gif .. rockz .. si cum zicea o gagicuta acolo " his english is excuizit ":P ..( blodi hel m8 )
2 super happy ca ne intereseaza de gits si incantat ca am fost multi care am vazut serialelele si filmele.
3 very openminded .. a raspuns la toate intrebarile .. desi speram sa fie mai multe pt el
4 a fost super ok la faza cu autografe ... (adik a avut rabdarea sa semneze la toti)
5 tachikoma de la alien ape star (sper ca am scris bine nu stiu daca trebuia legat) .. ia placut mult si a ramas surprins ca a fost facuta intro zi:D

aaaa .. ce sa mai zic ...
au fost si minusuri (cam multe) dar si plusuri ... acum speram sa mai vina pe la noi (cu mai multe cadouri) si nu stiu .. sa fie ceva mai de durata ( ca 2 ore au trecut ca vantu)

END
Gavriel
a fost lume? laugh.gif
The Different Mechanist
Revin cu cateva pareri rapide, luate catorva participanti:




PROJECT SAKURA
: Acum luam niste opinii la cald, imediat dupa eveniment.
*SCORPIO SUX!* (Tzipat din spate)
Mdeah... Deci, domnule Methos, ce parere aveti despre conferinta?

METHOS
: Pai, ce parere am…

FRATE, POINTERU’ ALA ERA DE TOT KKTU ACOLO, TREBUIA SA-L MUTE, ARATA CA NAIBA, BAGAMIASH PICIORU, INNEBUNESC!!!

PS
: Err, va multumim pentru acest…

M
: STAI, STAI, CA N-AM TERMINAT!! LUMINILE, TREBUIA SA STINGA LUMINILE! TE DUCI LA CINEMA SI TE UITI LA FILM CU LUMINA APRINSA? WOW SUNTEM IN ROMANIA, SUNTEM NISTE IDIOTI…

PS
: Err, da, va multumim pentru aceasta parere elocventa.

M:*tzipa in gura mare* JOIN THE SCORPIO FAN CLUB!

PS
: ăă, mai bine nu…
Acum, domnule Card, ne puteti impartasi cateva impresii de-ale dumneavoastra despre acest eveniment?

CARD
: Nu.

PS
: Va multumim.
Acum il avem in obiectiv pe domnul RIP, care vine de la eveniment si se duce acasa inspre o partida proaspata de World of Warcraft.

RIP
: Ok, like… Scorpio’s THE BEST! NOOT!

PS
: ăăă, da, asa credeam si noi.
Acum am pus ochii pe NOTORIOUS, care se pare ca e dornic sa imparta si el cateva opinii legate de acest eveniment, la care a ajuns PE LA JUMATE! Deci, care a fost parerea dumneavoastra, in general, despre acest eveniment?

NOTORIOUS:Aaa…Am intarziat?

PS
: In afara de asta.

N
: Scorpio sau evenimentul in sine?

PS
: Ma rog, lasand la o parte faptul ca toata lumea e fan scorpio pe aici… Evenimentul in sine.

N: A fost… misto. Mi-au placut luminitele alea cu panza, faceau asa, fâl fâl fâl fâl fâl!

PS: Erm, care luminite cu panza?

N: Nu stii? Alea acolo, langa ecran. Numai pe alea am stat cu ochii toata ziua.

PS: Aha. In fine, acum domnul Kobra. Ce parere ati avut despre eveniment?

KOBRA: MOARfa!

PS: Nu cred.

K: Mmda…

PS: Mda.


[END]


Ranma-kun
A facut cineva un video de la acest eveniment ?
Daca da, ni-l puteti da sa-l punem pe site, cu multumilire de rigoare for the cameraman, of course tongue.gif
LordMethos
or sa vina si vids si pics ..
snt la procesari atm smile.gif ...
asta in caz ca nu vreti poze de 30 mega smile.gif) (omg ... calitate de calitate)
deci rabdare dragi padawani smile.gif
sneak previews or sa fie undeva pe joi iar the big bomb think in ProjSak de luna viitoare
The Different Mechanist
Deap a fost, da trebuie sa faca captura >_> . Cum avem materialul filmat o sa il punem probabil neprelucrat pentru download sau streaming. Oricum o sa facem un montaj cu interviul si cu ce s-a filmat la conferinta si o sa le bagam in nr viitor din project sakura. Si btw, cameramani au fost Eyeobs si Baronu' . Revin cu doua-trei pics, imediat ce le aranjez nitel.
NOTORIOUS
A fost super tare.. si am avut noroc ca au fost niste probleme cu sunetul cat am intarziat eu (Long live Sc*rpi* laugh.gif ) altfel regretam sa pierd mai mult. Bai dar pozele alea de 30 de megi sunt raw de sunt asa mari sau jpeg. Resize!! si nu acceptam scuze Mumu tongue.gif .
The Different Mechanist
Na-va de aici vreo 3... Resize-uite.



La discutii, in timpul interviului.

user posted image






La pregatirile de dinaintea conferintei
user posted image







Plushie-ul Tachikoma pe care i l-a oferit cadou Alien Ape Star din partea revistei noastre si a cititorilor ei
user posted image


Pana una alta sariti si pe card & co. ptr poze, ca s-au mai facut.
Lumpy
Noi nu vrem tigari, nu vrem valuta, vrem ca... a ma scuzati am gresit intalnirea. Unde eram.. a da. Vrem poze! vrem filme! vrem interviuri! VREM!!! or else...


Ohh yeah cut it out with the Scorpio thing. Mie nu mi se pare chiar asa de amuzanta o fi vreun fel de umor bucurestean pe care neintiatul de mine nu il poate intelege. Prea multa expunere la Scorpio imi produce reactii adverse. SO CUT IT OUT!!!
Alien Ape Star
Salutare la toata lumea! sad.gif Sniff..din pacate eu n-am reusit sa ajung nici la interviu nici la conferinta... am ajuns acolo abia cand Sakurai-sama se pregatea sa plece (faza cu autografele) biggrin.gif ...Si asta pentru ca de dimineatza pana cand am ajuns la conferinta am lucrat (de data asta m-a ajutat si mami ca eram in criza de timp tongue.gif ) la plushie-ul tachikoma pentru Sakurai-sama (picioarele din spate i le-am cusut pe drumul spre conferinta, in taxi). Lasand la o parte ca masina de cusut se comporta ca o infecta si a trebuit sa o demontez de vreo 3 ori, si lasand la o parte ca bucatile le-am cusut intre ele cu patentu ca la un moment dat erau prea multe straturi si brandu meu olimpic nu mai facea fatza.... it fuckin worth it!!! Numa ca sa vezi luminitza din ochii lui Sakurai -sama!!! biggrin.gif A fost foarte incantat si surprins! Imi punea intrebari de genu: "Wow, u make this in just one day?!?!", "Do u make these kind of dolls often?"
Scorpio
1. Daca voi nu il tineati pe Sakurai 1h pt interviul ala nu existau unele probleme.

2. Pt bucata de clip din GITS ar trebui sa ne multumiti...pt ca Sakurai vroia s-o scoata de tot dat fiind faptul ca pe laptopul lui nu rula acel DVD. Noi am alergat si-am luat un laptop nou....ca n-a rulat din prima asta numai e vina mea i-am lasat pe baieti sa faca testul.

removed_on_request_20121227
user posted image

QUOTE
1. Daca voi nu il tineati pe Sakurai 1h pt interviul ala nu existau unele probleme.
...global warming, foamete in Africa si World War 2.
Sidonix
offtopic :
ok... deci in urma evenimentului am descoperit un lucru... unii oameni nu sunt atat de inteligenti si maturi pe cit credeam... altii sunt exact cum stiam.
ontopic:
heh... din pacate marele eveniment mi s-a parut banal... poate daca eram acolo mi-as fi schimbat impresia !?... nu cred... in sfirsit nu conteaza ce cred eu ci faptul ca omul a fost deschis catre o tara cu mentalitati inchise sau care cel putin incearca sa se deschida.
kaeru
Nu vreau sa scuz pe nimeni, dar din cate am inteles eu, laptopul dlui Sakurai a creat problemele de sunet pt simplul motiv ca era o vechitura.

Conferinta a fost ok. Am ramas socat cand a inceput tipul sa vb in eng. E primul jap pe care-l aud vorbind eng cu asa o usurinta si inca cu un accent impecabil. A fost tare cand a scos cadourile (3 la numar). Toata lumea in sala a inceput sa se foiasca si sa-si pregateasca pumnalele!
Traducatoarea a fost pe langa, dar suntem obisnuiti deja cu astfel de situatii. M-am distrat copios cand dl Sakurai a vb despre paralela intre animatia jap (care prefera personajele 2D) si cea americana (care tinde inspre un 3D total) si a dat ca exemplu pe Disney si Pixar. Iar traducatoarea a spus ceva in genul: "desenele din pixeli...bla...bla...).
Chris
bai baieti, astia care stiti doar sa va plangeti, da cu voi vorbesc, ati auzit de proverbul ala romanesc : "dupa razboi multi viteji s-arata" ?
Alien Ape Star
Sidonix, poate ar trebui sa iti dai cu parerea despre evenimente la care ai participat. Dupa cum ai observat, eu nu am facut asta, pentru ca am ajuns la sfarsit cand Sakurai-sama dadea autografe. Nu ti se pare absurd sa zici: ba eu n-am fost acolo dar a fost chiar naspa? laugh.gif Poate in curand o sa se faca si un fan club Sidonix , pana atunci mai ai de munca, ia exemplu de la Scorpio laugh.gif
removed_on_request_20121227
user posted image
Mie mi s-a parut banal Otakon 2002.
Sidonix
eveniment !? laugh.gif pt mine ideea de eveniment are alta dimensiune tongue.gif ... ai perfecta dreptate alien insa absurdul este irelevant cind poti citi fetele oamenilor chiar si din simple poze tongue.gif ... Sakurai mi s-a parut mai mult decit timid...
removed_on_request_20121227
user posted image
Era chiar vesel, de fapt. Deci nu ai citit prea bine fata lui.
Alien Ape Star
Frate sidonix, tu te auzi cum vorbesti? Faptul ca cineva de la Production IG a venit in tzara asta amarata mi se pare ceva de vis, si apoi sa judeci pe cineva dupa ce vezi in poze, sau sa judeci o situatie dupa ce vezi in poze este la fel de infantil! Oamenii aveau fetze nemultumite din foarte multe motive obiective pe care le poti afla intrebandu-i direct pe cei care au fost acolo. Motive care in nici un caz nu au vreo legatura cu domnul Sakurai, care apropo, vorbeste foarte bine engleza iar la interviu, de exemplu, am inteles ca nu a fost timid deloc..
Lother
Pe bune ca unii oameni sunt chiar ingrati de tot. Adica dupa ani de zile de fapte eroice ei sunt atat de 'modesti' incat resping ideea de a li se face fanclub. Pai unde mai e vointa libera frate? Daca fanii vor sa va faca fanclub nu aveti nici un cuvant de spus. Ce, cate celebritati de la hollywood nu credeti ca le-ar conveni sa dispara fancluburile enervante.

Asta e, ai ajuns celebritate, suporti consecintele. Nu aveti decat propriile fapte eroice de-a lungul istoriei de blamat smile.gif

Asa ca:
Join the fanclubs!

BTW as vrea sa stiu si eu de ce cineva este atat de impotriva interviului care i s-a luat lui Sakurai? Se pare ca persoana aia e singura care nu era interesata deloc de ce avea el sa spuna. Problema este ca exista o comunitate intreaga de fani care vroiau sa aibe loc acel interviu si un 'taur' feroce care il vroia tot pentru el.

Daca poate cineva sa confirme in DM5, dar cred ca aici e inceputul unui God complex unde totul graviteaza in jurul unei singure persoane. Persoana respectiva se considera indreptatita sa se bage peste tot, indiferent daca e binevenit sau nu. Iar motto-ul personal al ei este: 'the will of the one outweighs the will of the many'.
removed_on_request_20121227
user posted image Eu unul mi-am scos semnatura aia pana maine de unul singur. Ma gandeam sa astept pana diseara la 23:59, dar Al' de Sus nu s-a invoit.
Sidonix
... mi nu mi se pare vis ci doar un program pe care il urmeaza... daca intr-adevar a venit SPECIAL doar pt comunitatea anime din romania atunci imi retrag cuvintele... insa nu cred... si da frate alien vad ce scriu pt ca nu am vorbit nimic cu tine pina acum... well... eu ma opresc cu alte afirmatii pt ca o sa iasa total offtopic... mai ales ca nu este un subiect care necesita contre si pro.

ps: va astept pe thread la GITS unde putem schimba opinii.
Chris
Card termina in watashino chinchin cu pozele alea ca nusi au rostul.
Alien ar tebui sa ai mai multa incredere in tine si in tara in care traiesti in sensul ca desi suntem vai de capul nostru, excelam la unele lucruri si suntem cunoscuti si in afara pt ele.
Lother nu tu esti cel care ar trebui sa vorbeasca despre fancluburi... ani la rand ai fost cel mai.... "pomenit" ca sa nu zic mai rau, ar trebui sa fii cu ciocu mai mic.
removed_on_request_20121227
user posted image
Isi au rostul. Un fel de cine are ochi sa vada. Sau sa inteleaga. Ma rog, in orice caz, isi au un rost mai mare decat multe alte chestii/multi alti useri de pe aici. Era zicala, cat o mie de vorbe.

Iar pe Lother nu l-am auzit "pomenit" decat de unii, altii, care se includ mai mult sau mai putin in aia fara de rost de mai sus.
Lother
Macar eu nu imi ascund scheletii din dulap. Da, eu recunosc ce am facut oricui imi zice. Nu stau si fac presiuni la Upper Management sa se inchida thread-uri, sa se schimbe semnaturi, sa se stearga posturi care nu imi convin. Eu inteleg ca Upper Management are multe alte lucruri importante de facut decat sa cedeze presiunilor fiecarui individ orgolios si imatur.

Cine are chef sa imi faca fanclub sau sa zica orice despre mine e binevenit, vorba aia: sticks and stones may break my bones but WORDS will never hurt me.

Eu nu voi fi niciodata afectat de ce poate sa zica cineva despre mine pe un simplu FORUM. Spre deosebire de altii eu traiesc in lumea reala si am cunostinte, prieteni care cunosc cine sunt eu cu adevarat.


Si Chris, orice as fi facut eu, nu se compara cu faptul ca cineva, si vreau sa fii atent aici: a incercat sa opreasca un interviu cu un individ de la o mare casa de productii nipone sa aibe loc. Si asta doar din pura gelozie si dispret pentru o anumita revista electronica.

Aici e clar ca acest individ nu ii pasa deloc de 'semenii' lui si de ce vor ei, ca daca ii pasa ar fi citit posturile de dinainte de conferinta. Ar fi vazut ca toata lumea era curioasa sa vada ce are de zis domnul Sakurai.

Asta-i problema in tara noastra: prea multe orgolii. Eu sunt in stare sa ma plang de asta si sunt primul care sa renunt la orgolii: who's with me?!
Chris
tu card nici nu erai pe vremea aia, asa ca stick to your own knowledge.

Lother, era si timpul sati faci niste prieteni in viata ca era un timp cand orgoliul tau tea lepadat de toti wink.gif crezi ca esti asa diferit, think again; si sa nu te aud ca te-ai schimbat !

Pe naiba nu se compara, ba se comapara chiar foarte usor. Daca Sakurai-san venea in perioada 1 ian-10 ian 2003 (daca nu ma insel) ? Nimeni nu putea sa afle ca vine de pe forum si nimeni nu putea sa afle ce a zis sau cum a fost pt ca deh... cineva cu cojones pana in gat a trebuit sa faca takeover pe forum. Interviul chiar daca nu se lua, oamenii aflau ulterior ce a zis omu si cum a fost, dar daca forumul nu era oamenii nici nu stiau de venirea lui.
Lother
Prieten mi-a fost fiecare om pe care am primit in casa mea din 2001 incoace. Fie ca au venit si au stat 2 minute sau 2 saptamani, nu e unul care sa se planga de ospitalitatea mea. De la cele cateva sute de persoane care m-au vizitat nu am auzit vreodata plangeri. Am fost intrebat de cateva ori 'de ce ai facut aia in trecut', insa, ce surprize pentru tine: majoritatea celor 'offline' nu le pasa de forum ci de: A N I M E

Ori nu pot spune ca tema principala a acestui forum ii intereseaza prea mult pe unii. Mai important e sa fii orgolios, sa te bagi peste tot si sa creezi probleme: ca mangaboy.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.