Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Spoiler: L's Real Name...
Anime-Club Forum > Detaliat > Death Note
Reactive
editat de axi: acest post contine un spoiler f mare si nici nu are rost ca topic. il las doar ca sa vad daca mai posteaza careva aici, cu precizarea ca nu accept nefolosirea tag-urilor de spoiler si nu inteleg pasiunea asta a unora de a strica placerea de a urmari a altora.

In manga L este cunoscut sub diferite nume: Ryuzaki, Hideki Ryuga, Erald Coil sau Danuve, numele adevarat al lui L nu este dezvaluit in cele 12 volume ale Death Note-ului, decat in volumul 13: How To Read, in care chiar intalnim un card cu numele sau. Si iata, numele sau real este Lawliet

user posted image

Lawliet (citit low-light)

Alte informatii ce se pot gasii in volumul 13: How To Read sunt:
Data nasterii: 31 Octombrie 1979 (Data mortii: 5 Noiembrie 2004)
Inaltime: 179 cm
Greutate: 50 kg

Daca doreste cineva pot uploada acest volum
PS: acest volum n-a fost inca tradus, deci este RAW
Tessa
Si tu ai tradus volumul sau ni-l dai in format RAW?
As fi interesata de acest volum 13: How to read.Dar daca e netradus nu are nici un rost.tongue.gif
Informatiile nu sunt chiar asa mare lucru, doar ca aflam cum il cheama de fapt pe L.Totusi...sunt curioasa^^.
Wind Slayer
Si cam pe unde se gaseste? Adica, nu sonteaza ca e RAW sau nu, dar pe unde este? Pe ce site? Chiar daca n-am citit manga, as vrea sa vad si eu ce mai zice despre L... ca e chiar interesant tongue.gif
Shiro
gimme biggrin.gif
sau link de unde il ai pls

nvm. vad ca e si pe [UR]Dan :drool:
Wind Slayer
Bietul L...a murit tanar...la doar 25 de ai...pacat ca nu avea copilasi...ar fi o chestie nu credeti? laugh.gif Dar N si M sunt un fel de copii ai lui, nu? tongue.gif
trust_no_more
!, 79 si 50 de kg...pff..ce anorexic era!!! laugh.gif
anaxor
!, 79 si 50 de kg...pff..ce anorexic era!!!

pai dulciurile nu contin proteine! tongue.gif
trust_no_more
^Si totusi femeile se ingrasa de la ele laugh.gif

me..^-offtopicutz ^.^
waste
Lasa ca L era foarte dragut...foarte Kawaii cum se spune pe aici...imi era simpatic, dar a dat ortu popii...asta e, toti crapam mai devreme sau mai tarziu... sad.gif
yozz
his name is L Lawliet or something like dat.
boofrickityhoo
Apropo de nume...desi e cam off-topic...Daca scrii invers numele de familie al lui Light... rolleyes.gif Yagami - Imagay laugh.gif
shuin
i knew it.. i knew light is a gay mofo tongue.gif
Shimao-chan
Well, Lawliet, when read, sounds like "LowLight" XD I find it really funny, the writter was a bit evil, indeed tongue.gif
I would like it translated, I saw some interesting facts about it ^^
Shinigami Kid
Foloseste te rog tagul de spoiler ca sa nu strici surpriza la unii. tongue.gif

Muza chan:
I-am pus eu tag-ul de spoiler.
Kamemon
dap.Lawliet.
Cred ca numele lui adevarat e Ryuzaki Lawliet.Adica cum sa te cheme L? vreau si eu volum plss!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.