Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Duelanti Din Tm
Anime-Club Forum > Detaliat > Yu-Gi-Oh!
Angelus
Buna am creat acest topic sa vad daca is jucatori in timisoara si sa aflu daca stiti unde sau daca se pot gasi carti in timisoara, dar ma intereseaza numa cartile originale nu fakeuril ieftine. Fakeurile nu au informatie corecta despre carte si e plin de greseli de ortografie.
Strawberry Ice
Ei bine, eu sunt din Timisoara. Dar nu ma mai duelez, prefer sa ma abtin, si asa nu am cu cine.
Dar nu iti pot spune de unde poti face rost de carti originale. Am vazut ca se gasesc foarte rar, de nu mai stiu eu unde, si acum mai deloc. S-a cam dus vremea... Eu le am de mult timp, originale si le pastrez. Cei drept, daca aflu promit sa iti spun. Asta e, doar daca le iei de altundeva, cel mai probabil din strainatate.
Gilgamesh00
Gasesti la Diverta din Iulius Mall. Eu mi`am cumparat un Jaden Starter Deck si un booster de curand, ca de mult vroiam sa am un deck original, insa gasesti aceleasi deckuri si booster in fiecare saptamana si multe din noua serie 5D's. Eu pesonal nu sunt interesat de seria asta noua cel putin deocamdata. Mai erau acolo Syrus Starter Deck, Zombie World Structure Deck (din noua serie si cred ca singurul structure deck). Astea cu 40 de lei. Boosterele, atat din noua serie cat si din GX, la 10 - 15 lei, insa nici un deck/booster din seria originala. Doar un "Blast from the Past" (sau asa ceva). Si mai era, cred, o cutie de metal care continea vreo 5 boostere si o carte rara parca care costa 50 lei. Poate putin scumpe pentru unii dar macar se gasesc. Cred ca gasesti toate astea pe www.fantasygames.ro, ei se pare sunt cei care le importeaza.

Cat despre alti duelisti, n`am auzit dar ziceti`mi si mie daca se organizeaza ceva prin Timisoara.

Bafta.
DmonHiro
Nu ca m-ar interesa foarte mult.....dar cuvantul pe care il cauti este "duelisti". "Duelanti" nu este un cuvant
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.